שאלה חשובה

big_foot

New member
שאלה חשובה

מה דעתכם על KTM 200 ? האם הוא חזק מספיק בשביל בחור גדול? האם יש באזור KTM 200 לנסיעת מבחן קצרה ? וסתם הערות ותגובות לגבי הדגם יתקבלו בברכה. BIG FOOT

big_foot

New member
האם צריך לשנות בו משהוא

גגשים , אגזוז , ג´נטים ל 17 אינצ´
ה BIG FOOT חושב על כתום

mad dog 3

New member
ידידי המגודל...../images/Emo107.gif

חשבתי שסגרנו על משהו...לא..??? ה-400 של סוזוקי... תואם למחיר ולצרכים שהצגת... נארגן לך סיבוב על הסוזוקי... תחליט לבד... עזוב אותך משתי פעימות... ועוד 200...??? אמרתי לך כבר שאני אחד המעריצים השרופים ביותר שלך..??? שבת שלום ידידי

בחור מוסר שהוא לא מתכנן לרכב מטר

בכביש שמע גם אני גרופי של 4 פעימות בנפח בינוני , אבל על מנת להשתפר אין ספק שה200 יעשה עבודה מעולה ( במיוחד שהוא קונה אחד מהניילון במבצע של ד.ל.ב ) אני אישית בעד אמנם אני רוצה לעבור ל4 פעימות של ימהה אבל זה כבר משהו אחר

big_foot

New member
החלטתי שכל פשרה בין כביש לשטח

היא פשרה בכביש ובשטח הסטטיסטיקה בנוגע לתאונות אופנועים ידועה ולא משקרת ואני לא רוצה לחכות כדי שהיא תגיע אלי. יש לי רכב מהעבודה ואני יכול להסתדר בלי אופנוע בעיר ולכן אני מתכוון לעבור לאופנוע שטח . אופנוע שלא יהרוג אותי הכביש , יתן לי מה שארצה בשטח, ואם אין לו סטרטר עדיף שיהיה 2 פעימות הבא בתור יהיה כנראה גדול יותר ובתקווה 4 פעימות + כפתור הקסם.

שמע אחרי המחיר מציאה שאמרת לי

בנייד אין ספק שאסור לך לחשוב פעמיים במיוחד כשאתה כמעט ולא תראה מדבר או שבילים ארוכים מידי רק מה זכור חשוב להרכיב מגן גחון + מגן אגזוז מקרבון או איליין או הסחורה התחליפית של ברמן וזה לפני שאתה עושה מטר בשטח !

אדון הביג פוט...

תחליט מה שתחליט - היועצת טוענת שבמידה ותחליט בעד הכתום עלייך לציין משהו בפני היבואן. את מה שעלייך לציין בפניו אתה יכול לקבל במסר אישי במידה ותחפוץ. חג שמח

למעלה