שאלה חשובה.....

mk14407

New member
שאלה חשובה.....

ערב טוב ושבוע טוב לכולכם,

אני חייב לשאול שאלה שתעורר לכם את הפורום..... הכרתי מישהי גרושה פלוס ילדה ואני רווק - כרגע לא משנה הפרש הגילאים בינינו

ואני יכול לומר שיש בינינו אינטראקציה מצויינת.... רק התחלנו קשר.

האם זה קשר שיכול להצליח או שייפול מראש?

אני יכול להודות שבמשך כמה חודשים היה פה חיזור משני הצדדים וגם בתחילת הקשר יש חיבור וחיזור יוצא מן הכלל.

היי

למה שהקשר ייפול?

אם אתה מבין ויודע מה קשר עם אשה שיש לה ילד כולל, ואתה מוכן לזה מכל הבחינות, אני לא רואה סיבה אחת שלא תהיו מאושרים יחד.

אתה נשמע קצת כאילו ביצעת איזה חטא.

היה חיזור, היא פנויה, אתה פנוי, זה טבעי שיהיה.. כל קשר יכול להצליח אם יודעים לאן נכנסים, ויודעים גם שיש יכולת להעניק מה שצריך.

mk14407

New member
ערב טוב לימור 3880

תראי היה פה חיזור במשך 5 חודשים, הפרש הגילאים הוא 8 שנים וכן אני חושב שזה לא ייפול.
ברור שאני יודע ומוכן לתת הכל בכדי שהקשר יצליח ויעלה על דרך המלך.

לא ביצעתי חטא ואני חושב שהבחורה טובה מספיק ומוכנה מספיק להתחיל את הפרק המוצלח בחייה.
שבוע טוב :)

הפרש הגילאים כלל לא משנה, אני הייתי שנתיים עם בחור שהיה צעיר ממני ב 7 שנים, לא הפריע לאף אחד מאיתנו, ואני מניחה שלא מפריע גם לכם.

ענית לעצמך בעצם, אם אתה מוכן ויודע, ואני מניחה שגם היא, זה מתכון בטוח לאהבה יפה - אין סיבה שייכשל.

אפשר לשאול בן כמה אתה?

mk14407

New member
צודקת בהחלט

בהחלט אין גיל לאהבה וגיל זה רק מספר.

אני בן 32

אני מוכן לעשות הכל בכדי שזה לא ייכשל

כלל לא משנה

אין דבר כזה "נכון או לא נכון" - הכל תלוי בשניכם בלבד.

אם שניכם מעוניינים, זה העיקר.

אז זה לא ייכשל, אין סיבה

כל שצריך הוא רצון הדדי, נכונות, ורגש .. נראה שיש בך את שלושתם, אני מניחה שגם בה .

זה לא קל אמנם כשיש ילד בתמונה, אבל בהחלט לא יהווה מכשול..

ivgy1980

New member
קבל
חמה

אני הייתי ילד כזה, ואת ההרגשה הזו לא שוכחים.
אז אם אתה רוצה שזה יצליח, תקשיב לי טוב-טוב.
זה פשוט, אבל זה מהותי ביותר:

אם הילד יראה שאתה באמת דואג לאמא שלו, ושאתה באמת אוהב אותה - הוא יהיה הדבק הכי חזק של הזוגיות שלכם.
אל תתנשא כלפיו, אל תזתזל באביו הביולוגי, תהיה כנה ואמיתי מולו, ותהיה שם כשהוא יצטרך אותך.

mk14407

New member
ivgy1980

תודה על ההמלצה החמה והחכמה.
בהחלט ככה עושה - כי בכל זאת הילדה שלה לא רואה את אביה הביולוגי בכלל.

mk14407

New member
תודה לימור 3880

בהחלט יש בשנינו את הרצון הנכונות והרגש לעשות הכל ביחד.
תודה על הנכונות לתמוך ולומר את המילים הנכונות :)

זה נטו עניין אישי

יש אנשים שיאמרו לך ״אל תכנס לזה, מצא מישהי רווקה בגילך או צעירה יותר״
וזה כי החברה היא מאד צרת עין.
מי שיודע להעריך מהו רגש, לא ישנה לו כלום, יילל אחרי הלב וזו תמיד בעיני הדרך לחיות.

mk14407

New member
האמת שאני כבר 5 חודשים

הולך לפי הלב שלי ותחושת הבטן שלי והאמת שכן אני יודע להעריך את מה שיש לי לתת לה - ואני בטוח במיליון אחוז שהיא יודעת מה עומד מולה.

למעלה