שאלה חשובה!!

yuval10sp

New member
שאלה חשובה!!

כיום אני תלמיד בכיתה י"א ולומד 2 מקצועות בחירה: 1) מדעי החברה (מנהל עסקים+כלכלה) 2) חשבונאות מה אני יוכל לעשות אם 2 המקצועות בחירה האלה בעתיד והם אני יוכל להיות רואה חשבון אם אני ב 4 יח"ל מתמטיקה? וגם איזה עוד מקצועות אני יוכל לעסוק בעקבות הלמידה בתחומים האלו???? ??????
 

nirdagan

New member
אם יש לך 4 יחידות מתימטיקה

אתה over qualified בשביל לעסוק בחשבונאות.
 

yuval10sp

New member
אבל...

אבל זה מספיק לי בשביל ללמוד אח"כ ראיית חשבון??
 

nadd

New member
חשבונאות

יובל, אכן 4 יח"ל במתמטיקה מספיקות ללימודי ראיית חשבון, רצוי גם 4 יח"ל לפחות באנגלית. לא מתחשבים אם למדת כלכלה/חשבונאות בתיכון, תזדקק לציונים טובים בבגרות וכן ישנו רף של ציון בפסיכומטרי שמאפשר לך להתקבל ללימודים באוניברסיטה. כיום ישנה אפשרות ללמוד גם במכללות את המקצוע.
 

חיים 11

New member
מה כדאי ללמוד?

משציינת שאתה לומד כיום את שציינת אין לי אלא להעריך שנטייתך ללמוד חשבונאות.אם תתקבל לאוניברסיטה,תוכל ללמוד ראיית-חשבון.אם תבחר ללמוד חשבונאות שלא במסגרת אוניברסיטה ,אזי ניתן ללמוד ראיית-חשבון במכללה וכן ניתן ללמוד ייעוץ-מס או הנה"ח סוג 3 בבתי הספר שנועדו לכך.אין ספק שמתימתיקה ברמה של 4 יחידות היא מספיקה.
 

yuval10sp

New member
השאלה היא...

השאלה היא שהאם אני יוכל להתקבל לאוניברסיטה אם יש לי ציוני בגרות עם ממוצעים של בסביבות 70-75 ????????? ודרך אגב בתיכון אני כבר ילמד הנה"ח סוג 3
 
למעלה