שאלה חשובה

MerlinTheWizard

New member
שאלה חשובה

חבר´ה מישהו ממכם באמת הצליח להטיל כישוף והכוונה לכישוף אשר הוא קשור לאלמנטים של הטבע (אש, מים, רוח וכ"ו...) אם מישהו הצליח אני רוצה לדעת איך האם זה קשה מאד!!! או שזה לא כל כך נורא וכל אחד יכול לעשות זאת. וחוץ מזה שילחו לי לינקים ללחשים. מרלין הוא התותח!!!

grizelda

New member
תגובה

אני עכשיו רק בשלבי ההתחלה שלי בכל הקשור למאגיה וכישוף. אבל אני מנסה להתחיל לעבוד עם האלמנטים בעזרת ספר וכמה מדריכים. העיקרון של העבודה בטבע הוא נורא פשוט. פשוט צריך להשתחרר, להיות בשליטה ולהתחבר למקורות. ברגע שאתה מבין שאתה חלק מהשלם וכל דבר חי או מת מרכיב את האנרגיות של העולם הזה, ברגע שאתה ממש מרגיש שאתה חלק מהכל, אתה תצליח לשלוט יותר טוב בכשפים מהסוג הזה. אז זה לא אמור להיות קשה אבל רוב האנשים לא מתחברים עם הכל. הם רואים את עצמם כבני אדם או ישויות מסויימות שעוסקות בעל טבעי ואני לא חושבת שהגישה הזאת מועילה. העבודה עם האלמנטים היא עבודה מאוד מנטלית ואינטימית. והתוצאות שלה יותר חזקות וחיוביות, בהצלחה. אם יש לך שאלות אני מקווה שאני יוכל לענות עליהן

MerlinTheWizard

New member
תודה ../images/Emo77.gif

תודה לך על התגובה אם תוכל/י לשלוח לי גם לחשים או לינקים ללחשים אני אשמח מאד may you find your light

למעלה