שאלה חשובה

טליה 80

New member
שאלה חשובה

אני כבר משתגעת!!!
היינו אצל חמותי והיו שם דודים ובני דודים, וכולם אמרו לי שאני נותנת לה הרבה אוכל

זה לא נראה לי נכון כי היא רזה,לא מידי רזה,אבל בטח לא מלאה
מאז היא עברה שוב קפיצת גדילה....???
כמה היא אמורה לאכול בגיל 3 וחצי חודשים?

דנד1

New member
קודם כל תזכרי משהו אחד

לכולם יש תמיד מה להגיד ועל הכל. גם לי אמרו הרבה דברים ולמדתי לסנן...לא כתבת מה וכמה את נותנת? אני מניחה שאם היא לא הייתה רעבה היא לא הייתה אוכלת...

טליה 80

New member
העניין הוא

שליפני בערך חודש היא דרשה יותר אוכל ונתתי לה 150מ"ל,ועכשיו היא רוצה יותר.. ואני נתתי לה אתמול כל היום 180מ"ל והיא אכלה ללא פליטות...מה שאני פתאום קולטת זה שאתמול לא נתתי לה בכלל מים,אז היום חזרתי לתת לה מים ושוב היא אכלה רק 150מ"ל...........אז מה נכון?
התקשרתי לטיפת חלב ורק אמרתי שהיא בת 3חודשים וחצי ומשקל הלידה 3280,ושאלתי אם זה בסדר לתת לה 180מ"ל,לא הספקתי להגיד לה גובה וכו'..והיא אמרה שהיא צריכה לחשב את זה ושמה אותי בהמתנה כ-3דקות ואז אמרה שזה בסדר,לא הבנתי מה בידיוק היא חישבה כשהיא לא יודעת גובה,אחוזון,ושקילה אחרונה...קשה להבין מהם

עד שלא נותנים מוצקים לא אמורים לתת מיים

ואת אמא שלה ורק את יודעת מה טוב לה
ואם היא לא פולטת ולא מקטרת כנראה שזאת כמות האוכל שהיא צריכה

inb10

New member
אני נתתי מים

בגיל 3 חודשים.
זה יולי בארץ ישראל... אני יודעת שההנחיה היא לתת מים רק מגיל חצי שנה, אבל אצלי הם לא ינקו והרגשתי שהם צריכים לפני.
רק לא להגזים.

דנד1

New member
טליה אל תיתני לה מים

זה עלול להפר את איזון המלחים בגוף ואפילו במקרי קיצון לעשות נזק לכליות. אל תשכחי שהיא מקבלת את הנוזלים עם התמ"ל וזה מספיק כרגע. בקרוב כשתאכל מוצקים תאכלי לתת לה קצת מים אבל כרגע זה לא רצוי. אני אומרת לך מה שאני תמיד אומרת לעצמי - את אמא שלה, תסמכי על עצמך שאת יודעת מה נכון לה.

דנה

דנד1

New member
במקרים קיצוניים כמובן...אל תדאגי!

בכל בסדר...רק תדעי שלא מומלץ לתת מים עד שהקטנים אוכלים מוצקים. זה שיש כאלה שנותנים וזה בסדר זה לא אומר כלום כי זה ממש לא מומלץ. הם מקבלים מספיק נוזלים בהנקה או בתמ"ל וכן זה גם מספיק בחום הזה...הבנתי שעברת תאונת דרכים גם! תשמרי על עצמך ותרגישי טוב מותק!!!!

inb10

New member
מנסיוני

זה משתנה מילד לילד. הבת שלי בגיל כזה אכלה בקושי 80 והבן בגיל הזה כבר אכל 120+...
הכי חשוב זה לסנן הערות ולסמוך על עצמך!!

למעלה