שאלה חשובה?

ALI G

New member
שאלה חשובה?

אני לא יודע אם אפשר להשוות אבל אני חייב לשאול שאלה. מי לפי דעתכם יותר גדול? ביגי או דוקטור דרי? לזכות ביגי צריך לזקוף את כמות השירים הטובים השואפים למצויינים בתקופה כל כך קצרה והפיכתו לאגדה אחרי מותו. לזכות דרי צריך לזקוף את שינוי מוזיקת האנדרגראונד מן הקצה אל הקצה שלא לדבר על הפקה וטיפוח אומנים רבים ומצליחים למשל כמו: סנופ, אקסיבט, איב ועוד ועוד... תחליטו ותגידו לי

2PAC4EVER

New member
זה לא בעיה לענות!

ביגי! שקל מעל 200 קילו, דרה אל עד כדי כך גדול...

FishBone

New member
די!

היית כל כך קרוב ללהיות ציני בצורה מצחיקה.. היית צריך לכתוב "זה לא בעיה לענות" ובהודעה לא לכתוב כלום אבל לכלכת...

EmGee

New member
אני לא המומחה לעינייני דרה אבל

עד כמה שידוע לי הוא לא מתעסק כל כך באנדרגראונד

WarrenG

New member
ביגי זמר טוב יותר אבל..

ברור נוטוריוס הרבה יותר תותח מדרה - כל השירים המוצלחים של דרה מוצלחים בגלל אלה ששרים איתו(סנופ ואמינם) אבל דרה פיתח הרבה אמנים תותחים ובזכותו קיימים הרבה מאוד שירים ברשימת שירים שלי וחוץ מזה הוא חצי אח של וורן ג´י האיש שעשה אאת השיר הגדול בכל הזמנים והוא גם תותח לא קטן בכלל

snoop doggy dog

New member
זמר יותר טוב ברור שביגי

לעומת זה דרה הוא מפיק מעולה והוא גילה הרבה ראפרים מוכשרים

Grandmaster KC

New member
כמה טעויות

קודם כל תבדיל בינהם.ביגי היה ראפר יותר טוב מדרה כמובן,אבל לדעתי לדרה הייתה ויש עדיין יותר השפעה על עולם ההיפ הופ.כמובן שהיה חבר בהרכב הנודע לשמצה "N.W.A",והמציא את ה-G Funk. הוא הוציא את "The Chronic",אלבום ענק ב-92,הביא לעולמנו את Snoop Dogg,בין גדול הראפרים.הוא בין המפיקים הכי גדולים שהיו ויש. יש לו כישרון במציאת כישרונות כמו סנופ,אמינם,אקזיבט. אבל הוא לא גילה את Eve.היא באה מה-Ruff Ryders מה-East Coast. ודרה בכלל לא אנדרגאונד.הוא תמיד היה מיינטסרים.

לולו15

New member
אז ככה

דרה הוא מפיק מצוין...ראפר גם אבל לא ברמה של ביגי אז דרה-מפיק טוב ביגי-ראפר טוב

למעלה