יש רצף.. מכיר מה זה ממשיכים בלי הפסקה? יש דבר כזה!כלומר הגבר,לאישה אין בעיה להמשיך.
ט טאקילה~* New member 20/8/02 #23 יש רצף.. מכיר מה זה ממשיכים בלי הפסקה? יש דבר כזה!כלומר הגבר,לאישה אין בעיה להמשיך.
N nightroll New member 20/8/02 #27 הדבר היחיד שאני יודעת לומר בעניין: כשהאקט כולו נמשך 2 דקות, אנחנו לא ממש מקדישות מאמץ למדוד תוך כמה זמן תתחילו סיבוב נוסף...
הדבר היחיד שאני יודעת לומר בעניין: כשהאקט כולו נמשך 2 דקות, אנחנו לא ממש מקדישות מאמץ למדוד תוך כמה זמן תתחילו סיבוב נוסף...
N nightroll New member 20/8/02 #43 מה שמעלה את השאלה: למה אין כאן תגובה של פנטום? בנושא הזה הייתי מצפה לאיזו תגובה מהמומחה...
פ פנטום הצט New member 20/8/02 #44 אצלי הבעיה היא אחרת... אצלי ההפרש בין אורגזמה לאורגזמה היא בין שבועיים-לחודש... מה לעשות... אין היום בשוק הרבה נשואות מיואשות...
אצלי הבעיה היא אחרת... אצלי ההפרש בין אורגזמה לאורגזמה היא בין שבועיים-לחודש... מה לעשות... אין היום בשוק הרבה נשואות מיואשות...
פ פרוזה שובר הלבבות New member 21/8/02 #47 אני לא יודע על מה את מדברת...../images/Emo9.gif זה הוא זה הוא...זה שלמטה ההוא עם הקעקוע הוא אשם.......תותח הפנטום הזה...אבל בזמן האחרון הוא מזייף חחח . . . נייט אני ואת הצעירים כאן בואי נבלגן תפורום
אני לא יודע על מה את מדברת...../images/Emo9.gif זה הוא זה הוא...זה שלמטה ההוא עם הקעקוע הוא אשם.......תותח הפנטום הזה...אבל בזמן האחרון הוא מזייף חחח . . . נייט אני ואת הצעירים כאן בואי נבלגן תפורום
ה השוטה על הגבעה New member 21/8/02 #48 הנה התשובה הנכונה העדה שאתה מדבר עליה גמני מכיר אותה גמלי היא אמרה שזה לקח 7 דקות בין פליטה לפליטה רק שלך היא שכחה לספר שכל פליטה היתה של אחר.
הנה התשובה הנכונה העדה שאתה מדבר עליה גמני מכיר אותה גמלי היא אמרה שזה לקח 7 דקות בין פליטה לפליטה רק שלך היא שכחה לספר שכל פליטה היתה של אחר.
נ נוגה בשבילכם New member 21/8/02 #53 אני גם די חשדנית בנושא. אולי היא זייפה, אולי הוא זייף, אבל מה זה משנה, אם כל כך טוב להם בחיי המין שלהם למה הם צריכים לערב את כולם ולהתרברב בכך?
אני גם די חשדנית בנושא. אולי היא זייפה, אולי הוא זייף, אבל מה זה משנה, אם כל כך טוב להם בחיי המין שלהם למה הם צריכים לערב את כולם ולהתרברב בכך?
ק קסומה New member 21/8/02 #57 ../images/Emo12.gif לא ידעתי ש......... גברים יכולים לזייף..........חחחחחחח על זה אני חייבת הסבר........חחחח
../images/Emo12.gif לא ידעתי ש......... גברים יכולים לזייף..........חחחחחחח על זה אני חייבת הסבר........חחחח
י י פ ע ת New member 21/8/02 #54 בוא´נה מה הפסדתי אתמול? שאלות ברומו של עולם..רגע קושרת את הרקדן....תיכף אשוב עם תשובה!