שאלה חשובה

ומה אתה אמרת?

בקשר לתשובה: אני לא יודעת, אבל נראה לי שזה כן יכול להיות הגיוני. אז מה הפרטים של החבר שלך, אני אצטרך ללכת איתו לארוחה?

שמעת 7 דקות ו...

שמעת 7 דקות וכבר את מתנדבת לארוחה? וחוץ מזה, מי אמר שהוא זוכה? ואיזה פרטים שלו את צריכה בדיוק?

לא אמרנו שמגיע לי נתח מהארוחה ../images/Emo10.gif ?

אני לא יודעת אם זה טוב העניין הזה של ה- 7 דקות. זה בעצם לא טוב, לא? זה אומר שאחרי 7 דקות הוא כבר נופל שדוד וגמור....

חמודה, בשביל מספר כל 7 דקות...

אני מוכנה לבשל את הארוחה..... עלי. עלי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

7 דקות ??

אני רוצה להבין - זה 7 דקות מסוף אחד עד תחילת שני, - או - מסוף אחד לסוף שני, - או - תחילת אחד עד תחילת שני ? אולי גם העדה התבלבלה, אז זה לא נחשב. זוכרים את המשחק הזה - 7 דקות גן עדן ?

העדה טוענת ש...

העדה טוענת (ועומדת על דעתה בחיוך רחב...) שמדובר בשבע דקות בין פליטה לפליטה. אגב, בהנחה שמשך הפליטה הוא 15-20 שניות, זה לא ממש משמעותי אם מודדים מתחילת הפליטה הראשונה עד סוף השניה או... האמת שהם נעלמו לכמה דקות, גם ההוא וגם העדה. מעניין מה הם עושים...

טאקילה~*

New member
אהה בין פליטה לפליטה..

התגובה שלי מבוטלת..מה זה הוא גומר מהר זה חחחחחחח לא מגיע לו סטייק...שילמד למשוך ..

למי שמתקשה בהבנת הנקרא...

הכוונה היא לא למשך הזמן המכסימלי שהוא יכול למשוך. הכוונה היא ליכולת שלה, שלו, שלהם, להגיע לשיא משותף (נוסף) תוך פרק זמן קצר מאוד, קפיש? הרי יש סיפוק גדול מאוד בלראות את בן/בת הזוג מגיעים לשיא... בעיקר כשיש שם גם מעורבות רגשית. וחוץ מזה, לטענתו, אחרי הפעם השניה, מנוחה קצרה והיידה, ממשיכים...

וככה זה תמיד? או שזה חד פעמי היה

ככה? יללא אם כן, שיהיה להם לבריאות ושיהנו, רק שלא ישכחו לשים קונדום..

הדבר היחיד שמשגע אותי ב-7 דקות האלה

הוא - איך היה להם בכלל בראש למדוד את זה ? כאילו מה ? הסתכלו בשעון וחיכו לפעם השניה, לדעתי אני בסוף השניה הייתי שוכחת מה היתה השעה בראשונה. לא מספיק פשוט להגיד: למויישה הזה יש השפרצות בתדירות גבוהה ???? למה למדוד למה ?

והרי התשובה...

האמת - זה גם מה שאני שאלתי, אבל יש להם תשובה מעניינת: בפעם הראשונה, בדיוק כששניהם גמרו, צלצל הטלפון הסלולרי שלו... ובדיוק בעיצומה של הפעם השניה - צלצל הסלולרי שלה... ורק אז, בדי-עבד, הם בדקו את הפרשי השעות בין שני הצלצולים (כן, השעונים היו מאופסים...) ובזכות צירוף המקרים הזה נולד הדיון האקדמי...

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה..בדרך אגב...הם ראו את השעות על הניידים שלהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נשמע הגיוני.

השבע דקות הללו, זה מהיר מידי לתשמישון חפוז (אלה עשוי אצלו מסיליקון) אולי הכוונה 7 שעות. העדה שהעידה בחיוך רחב זה אחרי שקיבלה איזה שוחד קטן ממנו.

למעלה