שאלה חשובה

דנה890890

New member
שאלה חשובה

היי אמנם שאלתי לא מיועדת לפורום זה באופן ספציפי אך אשמח לשמוע את דעתכם כי היא נוגעת לכולם וכל מי שמשוטט בפורום הזה דעתו חשובה לי. אני שואלת באשר למה נחשב גוף יפה אצל אישה? האם אישה חייבת להיות רזה כדי שגברים יסתכלו עליה? האם אישה בריאה/מלאה תסובב פחות ראשים של גברים מבחורה רזה ? האם נכונה הדעה שאומרת שגברים אוהבים לידם בחורות רזות אך במיטה אוהבים אותם מלאות כדי שיהיה מה לתפוס? אולי תשובותיכם תעזור לבחורה אחת להבין שרזה זה לאוו דווקא יותר יפה תודה

כל

1 ומה שהוא אוהב. אני למשל מעדיף ממוצע, לא רזות לא שמנות. הכל במידה
היתה לי מישהי אנורקטית וזה היה סיוט לדבר עם אמא שלה כל הזמן לוודא שהיא אוכלת מספיק לכן אני מתרחק גם מרזות מדי.

sani48

New member
זה עיניין של טעם

יש לי חבר שיכול להיות דוגמן,והרבה בחורות רזות ויפות היו מאוהבות בו,ובסופו של דבר הוא בחר להיתחתן דווקה עם מישהי מלאה מאוד(במילים עדינות חח),יש הרבה אנשים שלא מבינים אותו,אבל הוא מאושר איתה,וגם נימשך אליה מאוד,דרך אגב יש בחורות שדווקה יותר מתאים להם להיות קצת מלאות,למשל יש לי ידידה טובה שתמיד היתה מלאה,והיו לה פנים ממש מתוקות,אבל אז היא עשתה דיאטת חסה חזקה ,כימעט לא אכלה כלום חוץ מסלט,בסופו של דבר היא רזתה חזק,אבל איבדה את כל הצורה בפנים,וכבר אין לה פנים מתוקות כמו שהיו לה(היו לה חדודים חמודים כאלה,שנעלמו להם חח),ולדעתי היא ניראתה יותר טוב מלפני זה,אז זה עונה לך לגבי השאלה שלך בסוף,שרזה זה לאוו דוקה יותר יפה,לפחות לא לגבי כל אחת,על כל מיקרה הכי חשוב שיהיה לבחורה(זה נכון גם לגבי גברים)ביטחון עצמי,שתיהיה בן אדם חיובי,שתחייך הרבה,ושתיהיה כמה שיותר עצמאית(הכונה שלא תיהיה תלותית מדי באף אחד),זה לפחות תכונות שתמיד משכו אותי ,וזה יכול לפצות הרבה על דברים אחרים, מקווה שהפנמת משהו מכל החפירות שלי,ועל כל מיקרה שיהיה בהצלחה

דנה890890

New member
משיבה לך

לא רק שהפנמתי את מה שאתה כותב אלא שאני מאוד מודה לך ושמחה לקרוא זאת. אני יודעת שלא תמיד רזה זה הכי יפה ואני מאוד רזה. ירדתי לאחרונה במשקל (ועוד קודם נחשבתי לרזה ללא ספק) וכולם מעירים לי שאני רזה מידי וצריכה לעלות ושזה כבר לא יפה ולמרות שאני יודעת שהם צודקים ושכבר שום בגד לא עולה עלי קשה לי לקחת את עצמי בידיים ולעלות במשקל.

Megie

New member

מצחיקות, אתן לא צריכות להודיע על זה כאן, אי אפשר שלא להבחין בתיבת המסרים כשמגיע אליה מסר חדש

Megie

New member

ציניות..
הכוונה מאחורי ההודעה זה שהם מתכתבים כמו שתי זקנות מהעידן הקדמון
ערב מדהים ושוב כיף לראות אותך!!

sani48

New member

את צודקת מגי,באמת היה מיותר להודיע פה אחרי כל שליחת מסר חח,היה לי קצת חשש שהמסר לא יגיע או משהו,ואז יצא שהיתעלמתי,ולימור טוב לראות אותך פה,מקווה שהכול טוב איתך,ושנזכה לראות אותך פה יותר,ביי בנתיים

כל כך

מזדהה, כשנפרדתי מגרושתי איבדתי כמעט 10קילו וגם כך מעולם לא הייתי אפילו מלא אלא תמיד די רזה, אהבה לעיתים מאוד כואבת. צריך ללמוד להתגבר ללמוד ממה שהיה לאחר ראיה פיקחת וניטרלית ככל הניתן ואז להמשיך הלאה
אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד.

Megie

New member

אני איתך אחותי.. לרגע חשבתי שמישהו מנסה לרשום פה בשמי כדי לעצבן אותי (כי בתור מנהלת הפורום הגיוני שאקרא כל הודעה שנכתבת). תמיד הייתי בחורה מאוד רזה וספורט זאת דרך החיים שלי.. ולפני כמה שנים עברתי פרידה מאוד קשה והייתי קצת בדכאון-מה שפגע באכילה שלי ורזיתי עוד יותר.. כשחזרתי לאכול רגיל, מנגנון חילוף החומרים נפגע והגוף כנראה החליט לאגור בגלל הסטרס שעבר והתוצאות היו איומות בשבילי-כי עליתי למשקל שלא הכרתי, עדיין רזה אבל לא כמו שהייתי לפני, זה גרם לאיזשהי טראומה כי בהתחלה לא שמתי לב בכלל שהשמנתי עד שזה התפוצץ לי בפנים.. כרגע ירדתי עם ריבית..וזה קשור גם בספורט, גם באכילה נכונה(פשוט הפסקתי לאכול כמו שאכלתי בעבר עוד לפני שהשמנתי) וגם בלו"ז מאוד מאוד צפוף.. החבר שלי מנסה להאכיל אותי בכל דרך כי הוא לא אוהב את הירידה שלי, ההורים מתעצבנים, החברים מעירים..אני יודעת שאני קיצונית ויש לי את בעית הפרפקציוניזם..אז קשה לי לעשות את ההחלטה ולעלות. אולי נפתח קבוצת תמיכה?! חח
נ.ב. אצלי זה משהו ביני לבין עצמי, בכלל לא מעניין אותי אם רזה זה יפה, אם מהסביבה יש אישור או אין, כי גם לפני שרזיתי תמיד היו מסביבי מספיק בחורים איכותיים ותמיד קיבלתי מחמאות.. אז כן, זה תלוי בטעם אישי, כל אחד אוהב משהו אחר.. רזה מדי זה לא יפה, מלאה מדי זה לא מחמיא..איפשהו בממוצע-שיהיה מה לתפוס, בריא, לדעתי זה הכי מושך את הצד השני

שלום

בתקופתנו נמשכים לנשים רזות יחסית, אולי כי נראה יותר בריא. אני נמשך גם למלאות אבל לא לשמנות. נמשכים גם לנראה יותר מיני, כמו שדיים גדולים, ישבן גדול, שפתיים חשקניות ורגליים דקות כי הן באזור של האברים המיניים.

יונתנטן

New member
תשובה עם נסיון בנושא

כל אחד יש לו טעם אחר. אני מכיר הרבה מאוד אנשים שאוהבים בנות "שמנות" ויש את אלה שאוהבים את "המלאות במקומות הנכונים" וכו'.. עם טעם וריח אין מה להתווכח..

למעלה