שאלה חשובה

בבי

New member
שאלה חשובה

האם יש אמצעי מניעת הריון בשיטה הטבעית של מאה אחוז או יש אבל לא מאה אחוז?

לא

יש דברים שיכולים לשבש את המאזן ההרומונלי(ובשל כך לשנות את המהות שלך כגבר) אבל זה לא מומלץ, מסוכן ולא בריא... האמצעי מניעה הכי טוב הוא קונווציונלי לחלוטין זה המצב...

d a p h n a

New member
למען האמת זה לא מדוייק ../images/Emo8.gif

יש אמצעי מניעה אחד (בלבד), שהוא בטוח ב-100%, והוא במקרה גם טבעי לחלוטין: המנעות מוחלטת מקיום יחסי מין. במידה ומעוניינים לקיים יחסי מין, אני מסכימה עם התשובה שלך. יש להשתמש באמצעי המניעה הרגילים. יחד עם זאת, אני לא רואה סיבה שקונדומים יהיו במיוחד בעייתיים גם למי שדוגל ברפואה טבעית. הרי לא מדובר על הכנסה של חומרים כימיים לתוך הגוף או משהו כזה, אלא רק שימוש באמצעי חיצוני. הם אמנם לא בטוחים ב-100% (כאמור, שום דבר לא בטוח במאה אחוז), אבל הם בהחלט יעילים למדי.

יש האומרים

שגם להביא ילדים זה סוג של אמצעי מניעה (לא שחלילה אני מסכימה עם זה..
)

gs1234

New member
רוב הקונדומים לא מתאימים לטבעונים

אני מכיר לא מעט טבעונים שנמנעים מלהשתמש בכל מוצר שעשוי מלטקס, כולל כפפות וקונדומים, מכיוון שבתהליך הכנת הלטקס משתמשים בקזאין, שהוא חלבון חלב פרה. דרך אגב, כל הסוגים של גלולות נגד הריון מכילים לקטוז, שגם הוא מופק מחלב פרה. מסיבה זו יש גם טבעונים שנמנעים מלהשתמש בגלולות נגד הריון. האנשים הנ"ל משתמשים בסוג מיוחד של קונדומים של דורקס ללא לטקס, שניתן להשיגו בארץ אבל הוא יקר ולא נעים לשימוש. חלק מהם מזמינים חבילות של קונדומים מחו"ל שמתאימים לטבעונים, וחלק משתמשים בכל מיני שיטות לא סטנדרטיות אחרות.

למעלה