שאלה חשובה

vietos

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם! התחלתי ללמוד קונג-פו (שיעור ראשון בחיפה, אצל אלדן פרידמן) ויש לו שלושה שיעורים בשבוע: פעמיים קונג פו מסורתי, ופעם אחת לחימה. לחימה זה פשוט קרבות, שכוללים איגרוף ותנועה מהירה. כנראה, שמסיבות טכניות אני אוכלל להגיע רק לשני שיעורים. לאיזה כדאי ללכת?

שיזנדו

New member
תשובה חשובה

לדעתי לפחות בחודשים הראשונים תתאמן בשעורים המסורתיים בלבד, לאחר מכן שאל את המורה שלך אם אתה יכול לבוא לחילופין באופן קבוע בשעור מסורתי ולהחליף מדי פעם בשעור השני בין אימון מסורתי לקרבי יותר, זכור שאומנות המסורתית תשמור עליך ותקרב אותך תמיד לדרך הנכונה, היה ותבחר בשעורי הלחימה תאבד את הקשר שלך לאומנות שאתה עוסק בה.

WhiteBear

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif אבל אני מדגיש יותר

שעדיף לשאול את עצת המורה. אישית, אני גם אשמח אם תספר לנו מה הוא אמר.

vietos

New member
הוא אמר

בדיוק מה ש´שיזנדו´ אמר... שכדאי לי ללמוד קודם כל את הסגנון הקלאסי, ואחרי שאני אשתלב ללכת מדי פעם גם ללחימה. בכל מקרה רציתי עוד דעות חוץ משלו, ולכן פניתי אליכם.... מסתבר שתאורית ה"אמת האחת" מוכיחה את עצמה...

mkz

New member
"האמת האחת"...?

אין כזה דבר "האמת האחת",ישנם הרבה תאוריות,גישות ואמיתות לא כל"אמת" מתאימה לכל אחד,אמת זה דבר חי ומשתנה. אולם בהקשר לשאלה שלך,אני מסכים אם הנאמר לעיל,חשוב קודם לבסס יסודות טובים לפני שנכנסים לאימוני לחימה טהורים,אך בעתיד זה בהחלט יהיה דבר שחשוב לשלב באימונים.

למעלה