שאלה חשובה

ג´ון מדוע אתה נשאר בתור אורח בלבד

אתה מדבר דברים כל כך חכמים אבל מתחבא מאחורי מסיכה כפולה. אחת היא מעצם היותך גולש וירטואלי כך שאי אפשר לדבר איתך ישירות בכל מקרה. שתיים אתה מסתתר בתור אורח בפורום ומסרב למסור פרטים. ממה אתה כל כך מפחד? חוץ מזה שעבורי מצב כזה יוצר חוסר אמון וחוסר אמינות. אז אם אתה מאמין בעצמך, במי שאתה באלוהים שבך... שווה שתשקיע רגע של מחשבה מדוע אתה מסתתר מאחורי המסכה הכפולה? אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

ג´ון מאד פשוט הקטע התפעולי../images/Emo22.gif

הכנס אל אחד ההודעות שנרשמו ותקליק תגובה. או אז יפרשו בפניך הוראות ההפעלה. מלא אותם לפי הסדר וכך תהפוך לחבר מן השורה. יש כמה כתוביות כחולות גם בתחתית עמוד התשובה. בהצלחה. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

hannat

New member
שאלה חשובה

את הספר שיחות עם אלוהים קראתי כבר מזמן, והתחברתי מאד. בספר נאמר כי כדי לברוא מציאות כלשהי, יש צורך ב"מחשבה, מילה, מעשה". מחשבה ומילה אני יכולה להבין. למה הכוונה במעשה? לדוגמא: אם ברצוני לזמן לי יותר שפע כלכלי, מה עלי לעשות? או אולי בן-זוג. איך יוצרים את המציאות בה אנו חפצים?

arilousam

New member
איך יוצרים מציאות

תביני דבר אחד, יקרה. לא רק שלושת אלה יוצרים מציאות. יש גם הבנה, שבשבילה אנו פה. שפע וכסף זה לא דבר שמבקשים... זה דבר שנפתחים אליו, זה דבר שנותנים. כסף הוא רק אמצעי... אם את רוצה שפע - תשפיעי על אחרים.. כלומר תתני. תצהירי (מילה) על השפע שיש לך (רעיון - מחשבה) בעזרת הנתינה (מעשה). אם את מבקשת, את מצהירה על צורך, כלומר חוסר.. והצהרה על חוסר יוצרת את המציאות ההפוכה מזו שאת מבקשת. עכשיו אני מקווה שהבנת איך שלושת אלה עובדים... על פי מה שאני הבנתי מהספר.

נב12

New member
לומר הצהרות חיוביות

לדבר בלשון של יש לי, ולהאמין בכך שיש לי, דברים יפתחו מהשמים, אלוהים מתקשר דרך היש, כן, הצהרות חיוביות השכם והערב. זה עובד.

נכון סם אבל לא מדויק.

התת מודע הרחב לאין חקר שלנו, צריך שיגדירו לו במקרים מסוימים מה בעצם הוא רוצה, המיקוד מגביר את המגנטיות. כמו כן, קודם כל בתור התחלה צריך לבקש, כדי להיכנס פנימה למקום שבו אנו מאמינים שבכלל מותרלנו לבקש, למקום שבו אנו מרגישים שאנו ראויים. תוך כדי כניסה פנימה עולות כל החסימות ופה בדרך כלל רוב האנשים מסיבה כזו או אחרת עולים על זה שהם מרגישים בלתי ראויים לקבל, כלומר לבקש. ואז, כדי להגיע למצב האופטימלי, שבו אתה מבקש מבפנים ולא מבחוץ, כלומר מבקש באמת ומתקיים לך עוד באותו רגע בגלל המגנטיות הגבוהה של הבקשה, יש לקבל את החלק הדחוי שמאמין שלא מגיע לו, להביא אותו אל תוך האור כדי להיות שלמים יותר, וע"י ייווצר מצב שבו אתה מרגיש ראוי לקבל, וכפועל יוצא ללא יוצא מן הכלל תקבל גם בלי שתבקש. אור ואהבה.

manew

New member
מציאות

שלום חברים אני כרגע רושם את דברי מליבי (או אולי אני רושם את מה שאלוהים נותן לי לרשום) לאחר שהעניין עלה במחשבתי לפני כמה שבועות תמיד האמנתי שהאדם מסוגל ליצור את המציאות שלו בעצמו אבל רק לאחרונה התחלתי לחשוב איך זה מתבצע לדעתי כאשר אדם באמת רוצה דבר מסויים הוא אכן ישיג אותו אבל לפני זה הוא צריך להראות לכול היקום שהוא אכן רוצה וצריכה את זה כדי להראות לכולם שאת צריכה ורוצה את צריכה להשתמש בכל דרך שיש לך להראות ולהביע דברים הראשונה זה מחשבה כאשר את חושבת על דברים במטרה לשדר אותם למישהו אחר את יכולה להיות בטוחה שמישהו קלט אותך בע"ח כלשהו או יישות רוחנית מסויימת כדי להבין מה זה "מילה ומעשה" נעבור על דרכי הקשר האחרים שיש לאדם מה שנקרא "חמשת החושים" ראייה שמיעה הרחה מישוש ודיבור הדיבור זאת הדרך היחידה שבא אנחנו מוציאים דברים לעולם בכל שאר החושים אנו קולטים דברים לכן עלינו לבטא את הרצון במילים הדרך האחרונה שיש לנו לתקשר זה ליצור דברים מה שהתחיל כציורי קיר וממשיך כיום בכתיבה שלנו בפורומים לאנשים שלא נמצאים פה אבל רואים את זה מייד או אחר כך איפה שהם ירצו לכן שלושת הדברים "מחשבה מילה ומעשה" מייצגים את שלושת דרכי התקשור של האדם עם סביבתו והם שלושת הדרכים היחידות שיש לאדם ל"שכנע" את היקום שהוא צריך משהו ואז היקום (שהוא למעשה אלוהים) יתן לו את זה חיים

אלוהים הוא לא רק היקום....

אלוהים הוא מעבר ליקום. נכונים מאד דבריך חיים על הפיכת רצונות מתובנות לעשיה במציאות. פשוט הפריאה לי העובדה שקראת לאלוהים היקום משום שאני מכירה עוד כמה יקומים ואלוהים על פי אמונתי נמצא מעבר לכל היקומים. בכל אופן כל הרעיונות שנתת נכונים ומאד מעשיים, אני באופן אישי גם כן נוהגת על פי המלצתך. יחד עם זאת אני מוסיפה ומפעילה גם את החושים הפנימיים שלי שדומים להפליא לחמשת החושים החיצוניים שלנו: טעם ריח משוש ראיה ושמיעה. תוספת קטנטנה: לאחר שבקשתנו התמלאה מה שנקרא אלוהים שמע אותנו אני חושבת שמין הראוי הוא גם להודות לו על ההקשבה והתמיכה מה שנקרא הודיה... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

אופס: הפריאה =הפריעה../images/Emo6.gif

כנראה שנשארתי אדם פראי בתוך הנשמה שלי... מעניין מה אומרת הטעות בהחלפה בין הא´ לע´. אני יכולה לנחש: אור האין סוף נכנס לדבריי, נכנס לעולמי הפנימי כיצד? א- אור אין סוף אלוהים... ע- עולמי האישי עולמי הסגור או הפתוח. משחקי אותיות מתוך הנומרולוגיה הקבלית. המתענינים בנושא מוזמנים לבקר בפורום מודעות פנימית בדפי תפוז. להתראות. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

manew

New member
מסכים איתך...

בכל מילה אני לא יודע למה את קוראת יקום ומהם אותם יקומים נוספים שאת מכירה (אני אשמח אם תסבירי ואולי תעשי לי היכרות איתם) בכל מקרה ההגדרה שלי למלה יקום שוללת את האפשרות לקיומו של יקום אחר מכיוון שיקום=כל מה שקיים מה שאנחנו מכירים ומה שלא ולכן כשאני אומר שאלוהים הוא היקום אני מתכוון שאלוהים הוא הכל שבוע טוב חיים

למעלה