שאלה חשובה!!!!

selashani

New member
שאלה חשובה!!!!

האם מישהו מכיר מקום שאפשר ללמוד בישול בהולנד? אני גרה בהולנד ורוצה להיות שפית. איך עושים את זה ואיפה????? זה ממש חשובבבבב

selashani

New member
אני גרה בליידן

אז אמסטרדם, האג והסביבה יהיה טוב, לא אכפת לי לנסוע קצת בשביל זה. אני פשוט לא מוצאת שום דבר שמוציא אותי ממש שפית. אני לא רוצה סתם קורס של כמה ימים או חודש חודשיים....אני רוצה ממש לימודים עם תעודת שף בסופם. תודה! שני

מלפפiן

New member
אם את שולטת בהולנדית, תוכלי

ללמוד בביה"ס ROC בהאג, שנתיים לימודים עם תעודת MBO "שף עצמאי" בסופם. בבקשה קישור.

selashani

New member
האם אתה מכיר

מישהו שלמד בבית ספר הזה בישול או בכלליות? אני לא יודעת אם זה אותו דבר אבל יש ROC בליידן והתקשרתי אליהם לברר לגבי התוכנית של הלימודי בישול. הם אמרו שהלימודים "במשרה מלאה" זה 5 פעמים בשבוע בבית ספר עצמו ושלא כדאי לי את התוכנית הזו כי היא לילדים בסביבות גיל 17 שלא מסתדרים בתיכון אז מביאים אותם לשם. והלימודים שהם "במשרה חלקית" זה למצוא מסעדה בעצמי בשביל לעבוד בה 4 פעמים בשבוע ויום אחד זה לימודים בבית ספר עצמו. אני קצת מבולבלת לגבי הרצינות של התוכנית הזאת. כתבתי אי מייל לROC בהאג והם אמרו שזה או 5 פעמים בשבוע בבית ספר או עם לעבוד...כמו שאמרו בליידן, רק שלא הוסיפו את העובדה על גילאי התלמידים בתוכנית של ה-5 פעמים בשבוע. אגב, היה לינק באתר שלהם לרשימה של מסעדות שמכירות בבית ספר הזה ואפשר ללכת לעבוד שם ... כנראה בתוכנית של ה-4 פעמים בשבוע. היו שם מסעדות גם שאני לא מכירה אבל היה שם גם מקדולנדס ובורגר קינג מה שגרם לי קצת לחשוש. (קצת הרבה)

מלפפiן

New member
לא מכירה ממש בשלנים, מכירה מסעדות ../images/Emo13.gif אבל

כן, זה יכול להיות כך לגבי ה-ROC בליידן, הרבה פעמים מגיעים ללימודי ROC MBO בני נוער בעייתים, יכול להיות שזה אותו דבר בהאג. אבל לא ממש מצאתי לימודי טבחות ברמת HBO, למרות שבטוח יש, כנראה צריך להתאמץ לחפש, או שפשוט תתקשרי ל-ROC בליידן ותשאלי אותם אם הם מכירים תוכנית לימודים לשף ברמת HBO, זה מבטיח שיהיו שם סטודנטים ברמה יותר גבוהה. בכל מקרה, תנסי גם באתר הזה. זה נראה לי כמו לימודי שף ברמה מאד גבוהה, לא יודעת איפה זה, אבל ממה שאני מבינה קשה להתקבל לשם וצריך לימודים קודמים, אבל תמיד אפשר להתקשר ולברר בדיוק את התנאים. בהצלחה!

למעלה