שאלה חשובה

canu7

New member
שאלה חשובה

היי לכולם! לאחרונה יצאתי מהארון בפני הוריי ואחיי. אני מגיעה ממשפחה דתית. התגובות היו קשות מאוד, יותר מדי. הם לא מוכנים לקבל את זה או לשמוע על זה. מבחינתם לא ייתכן שאלוהים ברא הומואים או לסביות, הרי זו סטיה מהנורמה ההלכתית והחברתית. לדברי אחי רק אם יוודע לו שיש אישור לכך, שברור שאלוהים ברא "את זה" ויש סיבה לכך ואישור משמיים, רק אז הוא יהיה מוכן לקבל זאת. האם אתם מכירים שמות של רבנים, אנשי דת או מקורות היכולים להוכיח שיש אישור לכך באמת. אני יודעת שיש רבנים שתומכים בנושא. חשוב לי לדעת כי אני יודעת שרק כך הם אולי יוכלו לקבל זאת. בבקשה, אשמח לכמה שיותר שמות, מקורות וכו'. תודה וחג שמח! שתהיה לכולנו שנה טובה.

אלקים ברא הכל, גם ג'ירפות וגם הומואים

אתה מזכיר לי את הבדיחה על ההוא שעמד בגן חיות מול כלוב הג'ירפות ואמר "אין דבר כזה". אתה קיים ולכן אלהים ברא אותך. עוד איזו הוכחה הם צריכים האחים שלך? אני בטוח שבהו"ד ובחברותא ישנם שמות של רבנים תומכים. חג שמח ושנה טובה!

טוהרtoar

New member
../images/Emo45.gifמצטרף

הכתובת הכי טובה לכך היא פניה להו"ד ולחברותא

גנימדס

New member
מבחינתם לא יתכן ש...

פעם לא האמינו שאלוקים ברא עגבניות ולכן הם פרותיו של השטן (מאחר ואדום הוא הצבע שלו) הצארית קאתרינה אמרה שאלו שטויות ופתחה את מחסני המזון מבלי להפלות בין הירקות. אז כנראה שיש להם בעיה לקבל את הרעיון. הם נאחזים בתירוץ די דפוק. באותה נשימה אני יכול להצהיר שלא יתכן שאלוקים ברא עגבניות. או שלא יתכן שאלוקים ברא תאומים סיאמים, או שלא יתכן שאלוקים ברא ילדים עם פוליו. לעם זאת, אני לא עומד בהפתוי-בבקשה ספרי לו את הספור של דודי ויהונתן. תספרי לו שלא כתוב שדויד אוהב את יהונתן כלל ושיהונתן כן אוהב את דויד. ספרי לו על אהבה שאינה תלויה בדבר. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1527003 אך לאחיך יש תירוץ .בבוא הזמן יהיה לו תירוץ אחר, רוב הסכויים שגם אותו הוא יתלה באלוקים ובתורה. אבל האמת היא שנשמע שקשה לו לקבל קונספט שאינו מכיר. ככה זה שרוצים להאמין במשהו,ונותנים לרגש להכתיב את חוקי ההגיון תני לו זמן לעכל, שנה טובה!

למעלה