שאלה חשובה

רן 6363

New member
שאלה חשובה

שלום. אני ואישתי נשואים 5 שנים עם ילד מדהים שגילו שנתיים. לפני כשנה עברנו משבר והיו דיבורים והחלטה על פרידה,בסופו של דבר החלטנו שאנו רוצים אחד את השניה ונשארנו יחד (אני שלם עם ההחלטה). אישתי רוצה כעת שנעשה ילד נוסף ואילו אני נשארתי עם פחדים וחששות שאולי הרצון שלה הוא לעשות ילד ואחרי זה להיפרד כי מעבר לכך היא לא זקוקה לי. אישתי מצהירה בכל הזדמנות שהיא אוהבת אותי ורוצה רק אותי אבל למדתי שדברים יכולים להתשנות. האם לדעתכם החשש שלי מוצדק? אשמח לעזרה,תודה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מוצדק בהחלט

אני לא אומר שבוודאות זו תוכניתה, אבל יש בהחלט אפשרות שזה כך. הכרתי הרבה סיפורים כאלה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
חכו שנה-שנתיים

אם החיים טובים במשך שנה שלמה, המערכת יציבה. עברתם את המשבר. אבל אם היא תיכנס לקריזה של "למה אתה מעכב אותי", אז הבעיה בהחלט לא נפתרה. במקרה כזה לא משנה אם היא זוממת "לסדר" אותך או שהיא חושבת שעוד ילד יפתור את הבעיות - בשני המקרים זה לא רעיון טוב לעשות עוד ילד.

czar

New member
לא מסכים

למרות שלא פוסל על הסף. ילד נוסף מכניס לחיים אלמנטים חדשים שוב ולמרות שזה השני, ילד נוסף מקשה מאד על הזוגיות, מאד אבל מהצד השני, מה שאתה אומר שאתה חי עם אופורטוניסטית שרוצה ממך זרע ואחרי כמה חודשים/שנים להגיד לך בי? אם כן, יקירי איך אתה שלם עם ההחלטה להשאר, אם לא, אז מה מפריע לך לעשות ילד. בו ואתן לך רעיון - ספר לה על החשש ותעשו הסכם ממון כבר עכשו שמראש יהיה ברור מה יהיה מצבך אחרי ילד אחד ואחרי שני. תשלומים, משומורת וכו.....אם הראש שלך כבר חושב "פלילית" בו נעשה גידור סיכונים ואז גםהרווחת ילד שזה הדבר הכי טוב שיכול להיות וגם תוכל להבין אם יש כזה דבר באופק וכנגד זה תעשה תיאום רמת ציפיות. לחיים דינמיקה משלהם, מה אתה יודע מה יהיה מחר?!

seeyou

New member
אין ביטוח צד שלישי בנשואים../images/Emo13.gif

בימינו אישה(רעיה) לא "זקוקה" לבעל. גם אם היא רוצה להכנס להריון הבנק הזרע יתן לה אשראי
קח את החיים בקלילות היא רוצה עוד ילד? תעשה את זה מכול הלב החשש שלך מוצדק באופן עקרוני תן למן להחליט עד אז תהינה ממה שיש. יוסי

גארוטה

New member
מה שבעצם אתה אומר

זה שלתחושתך אשתך נשארת איתך רק כדי לעשות בבוא היום ילד ואח"כ לשחרר אותך כי ..."מעבר לכך היא לא זקוקה לי", ככה באמת אתה מרגיש? יום יום אתה חי איתה בתחושה שהיא לא באמת אוהבת אותך (למרות שהיא אומרת שכן) ונשארת איתך מסיבה מאד אגואיסטית? זה עצוב. זה מרגיש לי כמו בנאדם שיושב עם סטופר ביד ומחכה לרגע שיזרקו אותו, או לפי דבריך, ישתמשו ויזרקו... עברתם משבר שניכם החלטתם על פרידה שניכם ובסופו של דבר החלטתם שניכם להישאר יחד, אז למה אתה ממשיך לסחוב את החשש שהיא סתם משחקת בך ולא באמת זקוקה לך?

אייבורי

New member
זה לא משנה אם החשש מוצדק

עובדתית, אתה עדיין לא רגוע מהמשבר קרי המשבר עדיין לא עבר נשכח. המלצה, המתינו עם ילד נוסף שנה שנתיים, תראו שהמערכת יציבה וטוב לכם יחד ואז תעשו עוד ילדים.

רפסודיה

New member
אולי תפנו לייעוץ זוגי?

אולי תציע לה לפנות לייעוץ זוגי כדי לברר את החששות שיש לך? יש כמובן עוד אפשרות והיא לפנות לבד לטיפול ובעזרת מטפל לבדוק מדוע עולים אצלך חששות כאלה והאם החשש מוצדק.

למעלה