שאלה חשובה!!

michbada

New member
שאלה חשובה!!

במידה ואני שנה וחצי עם בחורה שאהבנו אחד את השני מאוד,היתי הראשון שלה בהכול. ועד פני שבועיים בכתה כמה אוהבת אותי... הקשר היה לא ממש תיקני עם ריבים רבים,וקנאה ויותר מדי הינו עסוקים בעצמנו ולא עם החברים וכו... אבל אני ממש נהניתי.. לאחר ריב מסויים רבנו נפרדנו ולא חזרנו ניסיתי לחזור ולא דיברנו שבוע... אחרי שבוע אמרה כמה היא פרחה בשבוע הזה ושכל השנהוחצי היא סבלה ודברים איומים ששמעתי וכמה כל הזמן רציי שתהיה לידי,היתי בהלם כך שלא יכולתי לענות אפילו,היא ממש אמרה כל מה שרע ממש כאילו עברה יום יום בקשר,ושהיא סגורה על ההחלטה שלה ושהיא רוצה אוויר וחופש,בסוף ממש ראתה שאני מוכן הכול למענה אמרה לי כזה שהיא רוצה להיות בטוחה ולחשוב על זה עוד טיפה אבל יש לה כיוון שהיא נעולה על זה כמעט שהיא רוצה להמשיך לבד. למחרת קמתי והרגשתי שממש היא לא צודקת,בדיוק ראיתי הודעה מלפני שבוע וחצי שהיא רשמה בו "התגעגתי כל כך אני חוזרת סופ"ש ורוצה להיות איתך עד שימאס לי ואל תגיד לא" והבנתי שהיא סתם הפילה הכול רקעליי ומממש התחלתי להיזכר בדברים כמההיא לא צודקת...רשמתי לה את זה בפייסבוק ובסוף רשמתי שאני מחכה לאס אמ אס שהיא תקרא לי אליה כמו כל שישי כי היא יודעת שאני שומר שבת. בקיצור השבת הגיע ולא הגיע שום אס אמ אס ושום תגובה והיא כן קראה את זה... אני פותח את הפלאפון שלי במוצ"ש ורואה הודעה ממנה שרשום..,דבר איתי." אני היתי בהלם אחרי שעה חזרתי אליה והאמת שהיא כל שניה נכנסה לפייסבוק לראות אםאני מחובר כנראה הציק לה שלא חזרתי אליה. חזרתי אליה אחרי שעה היא אמרה שרוצה שניפגש ונדבר,ובדרך כלל היא רגילה שאני קופץ וישר בא אליה וזו היתה הבעיה בקשר שנתתי לה הכול והיא בכלל בסוף לא העריכה,במהלך השר חשבתי שהיא נהנית מזה היתה אהבה גדולה. אמרתי לה שיש לי כמה דברים לעשות שאני אתפנה אז בכייף,אמרה סבבה דבר איתי,עברו איזה 40 דקות והשעה היתה 10 התקשרה שוב אמרה שניראה להשהיא הולכת לישון,אמרתי לה סבבה האמת שאני מסיים עוד מעט אבל אם רוצה ללכת לישון אזאין בעיה,אמרה שניראה לה שתלך לישון בכל זאת אמרתי סבבה לילה טוב ומאז לא דיברנו. למה נראה לכם שהיא תשלח הודעה בזמן שבת כשהיא יודעת שאני שומר שבת? יכול להיות הגיוני שהיא בכל זאת לא רוצה להמשיך אך מה העיניין של לשלוח הודעה שעתיים לפנייציאת שבת כדי שאחזור אליה כדי שתגיד בוא ניפגש על מנת להיפרד?יכול להיות דבר כזה? או שיש פה משהו אחר ויש מצב שהיא חזרה בה? חשוב לי לחזור אלי מהסיבה שאני רוצה להוכיח לה קודם כל שהיא טועה ושכן היה לה טוב איתי וכל הנתינה שלי לא היתה לחינם צריך לציין שבמשך השבוע היא היתה בבסיס וכנראה זה עשה לה משהו טוב ועכשיו בסופ"ש בבית... מה הצעדים הבאים שלי?האם אני מתקשר דכי להגיד מתי נפגשים אומחכה,היאמאוד גאוותנית אבל מצד שני רגילה בחודש האחרון תמיד שם בשבילה וכנראה בגלל זה ירד לה...

תפסיק לחפוררר!

אי אומרת רוצה לחשוב. גדל ביצים ותגיד לה קחי.. תקבל סמס לא רק סוף שבוע אלא רוצה אותך לכל החיים!

למעלה