שאלה חשובה

שאלה חשובה

שלום אני מתאמן כל יום שני אימונים של בערך 1.20 האימונים הם חלק חשוב מאוד בשבילי השאלה שלי האם ריצה של 5 ק"מ פוגעת בעבודת החלק העליון שאני מבצע עם משקולות כלומר האם היא מפחיתה את מסת השריר בעקבות הריצה הארוכה שגורמת לירידה במשקל?

כן

בגדול עבודה אירובית מעכבת היפרטרופיה של השריר. הדבר תלוי כמובן במינון של האימון האירובי או של הפעילות בחדר כושר.

אסאל

New member
תודה רבה יש לי עוד משהו

תראה אני אפרט לך אני רץ בערך 5 פעמים בשבוע ריצה של 22 דקות (בהליכון) ואני עומד על מרחק של 5.40 ק"מ וחוץ מזה אני מרים משקולות כל יום אני עושה חזה כתפיים יד אחורית והרבה מתח עכשיו אני רוצה שתמליץ לי אם צריך לעשות שינוי תודה

המלצות

קצב יפה - 14.7 נראה לי שיותר חשוב לך האימונים האירובים מאשר תרגילי הכוח, כמו כן אימונים כאלו בעצימות כזו יפריעו לבנית מסת שריר. תוכנית מומלצת: יום א: אימון משקולות - חזה + ידיים (6 סטים מכל קבוצת שרירים) אימון ריצה יום ב: אימון ריצה יום ג: אימון משקולות - גב + כתפיים (6 סטים מכל קבוצת שרירים) אימון ריצה יום ד: מנוחת הלוחם יום ה: אימון משקולות - חזה + ידיים (6 סטים מכל קבוצת שרירים) אימון ריצה יום ו: אימון משקולות - גב + כתפיים (6 סטים מכל קבוצת שרירים) אימון ריצה יום שבת: מנוחת הלוחם דגשים: 5 פעמים בשבוע אימון אירובי 4 פעמים בשבוע משקולות אימון משקולות לפני אירובי אימון משקולות עד 20-30 דקות בעצימות גבוהה בכל קבוצת שרירים בצע 3 תרגילים (2 סטים מכל תרגיל) בידיים בצע 6 סטים סה"כ לכופפים והפושטים כל סט בצע 12 חזרות, מנוחה בין הסטים 60 שניות הקפד על חימום כללי וספציפי שלב בטן 2-3 פעמים בשבוע חזור אלי אם יהיו לך עוד שאלות בהצלחה

אסאל

New member
דרך אגב סביולה ואסאל הם אותו אחד

זה אני קוראים לי אסף סלע ואני גר באריאל אז תדעו שאני מתכונן לשייטת באמת כל היום אימונים אז אני וסביולה אותו אחד אותו ראש ואותו גוף גוף טוב לילד בגיל 16 שמתכונן לשייטת מקווה להתקבל ועובד קשה דרך אגב שנה הבאה מתחיל ללמוד במגמת ספורט 5 יחידות על הפיסיולוגיה של הגוף במאמץ שיטות אימון ועוד כמה דברים ששכחתי אותם

למעלה