שאלה חשובה

michl9

New member
שאלה חשובה

לאחר שיחות רבות עם חברתי ,אני הולכת ומבינה שבתור רווקה בת 26 ,אני אומרה לחשוב על דברים מסויימים,אף מה לעשות שלא כך הדבר , ואני חייה את חיי (בגדול) בכייף ובסבבה ,עסוקה מבוקר עד ערב ,נהנת מחיי בהחלט...
אף היא מסרבת להבין זאת,היא בטוחה ש"אנחנו " תקועים עם החיים כי אין לנו בן זוג/מערכת יחסים ... ואני אומרת אז???? גם ככה אני לא רואה את עצמי כרגע מכניס גבר לחיי ,מפאת חוסר זמן ואהבה עצמית יתר על המידה(חחח) מה ל'שות....
אז מה אתם מרגישים לגבי החיים שלכם תקועים או שאתם חיים סבבה ושלמים עם עצמך כרגע
בכנות --- בכנות בבקשה יום כייפי לכלום

במידה מסויימת החיים שלי "תקועים"

אני לבד, בלי בת זוג ווואלה, זה באסה...מרביתנו שואפים לזוגיות... מצד שני, אני לא אשב כל היום ואתייסר על כך שאין לי בת זוג. אני חי את חיי בהנאה ומאמין שמה שקורה קורה רק לטובה(אם כי במקרים מסויימים קשה להאמין בזה).

amb2

New member
היי פלפל

אני לא חושב שזה חובה שתהיה לכולם זוגיות תחשוב על זה לא כולם ניבראו שווים ודומים לא לכולם חיבים להיות ילדים ואשה או גבר לידם זה רק אשלייה שזה כאילו נורמה אז אל תשווה את מה שהשכן שלך חושב שטוב לו למה שטוב לעצמך ותחייה כמו שמתאים לך בלי לתת חשבון לאף אחד. זמננו פה קצוב אין טעם להילחץ או להרגיש רע כל עוד אתה זוכר מה התכלית שלך בעולם הזה.

amb2

New member
בדיוק

אתה זמני פה כמו כל אחד מאחד מאיתנו ..שיהיו לך חיים נפלאים

amb2

New member
אני לא חושב שכל בני האדם אמורים

אני לא חושב שכל בני האדם אמורים לחיות בזוג זה לא החלטה הגיונית ובכל מיקרה לא כולם אותו דבר יש גם רווקים לנצח

א. כל אחד בוחר בדרך אחרת

ב. אנחנו בני אדם ומטבענו אנחנו שואפים לחיות בזוגות או בקבוצות, מה לעשות שאנחנו לא חיות אז אנחנו לא חיים בלהקות. נשארה לנו אופציה אחת והיא לחיות בזוג. מעבר לזה כל אחד בוחר אם לחיות בתוך זוגיות או לבד.

amb2

New member
לא מסכים איתך פילפל

אנחנו לא בוחרים לחיות בזוגות או בקהילות זה מרמז על חולשה. כי מי שיודע להיות חזק לבד לא חייב להקה מסביבו שתעשה לו את העבודה זה מחשבה פרמיטיבית זה כמו להגיד שגבר לא יכול לחיות בלי אשה. נו באמת כמעט 50% גרושין יש היום. אנשים הבינו שמוסד הנישואין הוא דפוק מהייסוד. יום נעים

צא מהסרט שבו אתה חי

על איזו חולשה אתה מדבר?! אנחנו אנשים ומטבענו אנחנו חברותיים.

amb2

New member
מי שלא מסוגל להיות לבד הוא פחדן

אין מה לעשות יש לזה דוגמאות בטבע המנהיג תמיד לבד לא צריך כלום הוא צוחק לכולם בפרצוף ולא צריך סתומה ליידו.

איפה בטבע המנהיג לבד?

מנהיג העדר הוא ה"גבר" החזק שנמצא כל פעם עם אחרת. לא תצליח לשכנע אותי שאנחנו לא מתוכנתים לחיות בקהילה(ברור שיש יוצאים מהכלל)

ש חף

New member
שאלה יפה

אני חושבת שאין דבר כזה "אמורה לחשוב על דברים מסויימים" לכל אחד יש את הקצב שלו החברה מנסה להכתיב אותו . היום נתקלתי (שוב ושוב) במישהי מהעבודה שטענה ש "אני צריכה בן זוג" כולם חושבים שהם יודעים מה טוב לי הסביבה לא מקבלת את זה שיש בחורה שטוב לה והיא מצליחה ואין לה בן זוג זה כאילו משהו לא בסדר איתי. אני מרגישה נפלא עם החיים שלי אני לעולם לא אהיה תלויה בבן זוג חשוב לי לפתח את עצמי ואת החיים שלי וכן אני רוצה לראות מישהו משתלב בהם,אבל הבסיס נשאר כמו שהוא. אני חיה חיים מלאים ומאושרים,עם הרבה כיף ותוכן זה לא אמור להפגע כי אני לבד.

daniel771

New member
בבקשה עוד הוכחה, שכדאי להיות לבד .../images/Emo46.gif

וכמובן בלי נשים.

amb2

New member
לא קשור בלי נשים

כדאי להיות לבד בכל מיקרה. זה ניצול טוב יותר של הזמן הקצוב והמועט שקיבלנו פה בעולם. כולנו נמות בסוף ולא משנה אם אתה עשיר או עני, יפה או מכוער שמן או רזה וכו אתה בסוף תמות .כי ככה העולם בנוי והכי חשוב להיות שמחים ומאושרים כי זו המהות של החיים בשביל זה אנחנו פה. כל דקה שעוברת ואתה לא מאושר אתה מבזבז את החיים שלך וחבל על האויר שאתה נושם . תחקרא קצת פילוסופיה תשכיל לא יזיק לך ביי יום טוב

טל205

New member
אני חש תקוע בסבבה..

אני רוצה זוגיות אך זה לא מונע ממני לחיות בסבבה.

למעלה