שאלה חשובה

חמודהה2

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם, סביר להניח שרובכם מכירים את הרגע שבראיון עבודה המראיין שואל אתכם " מהן התכונות השליליות שלכם" או " מה אתם חושבים יכול לגרום לכם לא להמשיך במקום העבודה" - כל מיני שאלות מהסוג הזה שאם נענה אין אז זה ישמע לא אמין ולא אנושי ואם נפרט בדוייק את השלילי בנו אז יכול להיות שזה יהיה המכשול שלנו בקבלת המשרה . אז לשאלתי : מה אפשר לענות ושזה ישמע אנושי ונורמלי ? אז נכון אני יודעת שזה תלוי בסוג המשרה ואם אני מתמודדת לתפקיד עם רקע טכני אז אני לא אגיד שאני לא מתחברת לתחום הזה.. אבל בכל זאת מעונינית לשמוע מה יש לכם לומר, להציע .. תודה מראש .. ובהצלחה לכולם .

שאלות מאתגרות בראיון עבודה

לתת דוגמאות אמיתיות ומיד להוסיף: מכיון שאני מודעת לכך אני עושה כך וכך על מנת להתגבר על זה. למשל: "אין לי כל כך ניהול יעיל של זמן זאת מכיון שאני מאד יצירתית ולפעמים ההתלהבות מרעיון מסוים גורמת לי לאבד תחושת זמן. לכן, פתחתי לי דרך להתגבר על כך: אני משתמשת ביומן אלקטרוני שמזכיר לי מתי הפגישה הבאה".

מענה לשאלה על תכונות שליליות בראיון

שלום, מצטרפת לתגובה הקודמת, להראות שגם אם התכונה פחות מוצלחת, את מתמודדת איתה. בנוסף, לומר תכונה שנכונה לגבייך, אך פחות רלוונטית לתפקיד הנוכחי. חשוב לומר זאת בקצרה, לא לספר סיפורים... ולסיים את המשפט בצורה חיובית. ולא לומר שהתכונה היא פרפקציוניזם- זה מאוס
שיהיה בהצלחה!! יעל ארדי- מפתחת תעסוקתית תוכנית תעסוקה Strive של ארגון הג'וינט www.striveisrael.org

למעלה