שאלה חשובה

נערונת16

New member
שאלה חשובה

אני וחבר שלי עומדים מפני לקיים יחסי מין בפעם הראשונה. בשבילי זאת הולכת להיות הפעם הראשונה אי פעם ובשבילו לא. אני רוצה שלפני שנעשה זאת הוא ילך להיבדק בכדי למנוע הידבקות במחלות שונות האפשריות.. רציתי לדעת איך אנחנו עושים את התהליך הזה? מה צריך לעשות? לאן לפנות? במי להיעזר? תודה מראש על תשובתכם :) כמו כן רציתי לדעת דבר נוסף, יש את הזריקות החדשות האלו נגד סרטן צוואר הרחם, ואמרו שממליצים לעשות אותן לפני שמקיימים יחסי מין. רציתי לברר שאם אני אתיל בתהליך זה אך אני אקיים יחסי מין תוך כדי, האם זה יכול להשפיע?

מרפאה למחלות מין

איזה כייף! התחלה חדשה ומרגשת. כל הכבוד שאתם לוקחים כזאת אחריות. יש המון מרפאות בהן אפשר לעשות סל של בדיקות במספר מרכזים רפואיים ברחבי הארץ. יש את מרפאת לוינסקי בתחנה מרכזית, יש בתל השומר מרפאה חדשה, אבל גם קופת חולים יכולה לעשות בדיקות נגד איידס ומחלות אחרות המעוברות במגע מיני. לגבי החיסון, ככל שיש לך יותר היסטוריה מינית, כך הסיכון להדבק ב HPV עולה. לכן, אם את עושה את החיסון לפני גיל 26 (שהוא גיל הסף שנבדק רפואית המכוסה על ידי קופת חולים), ובעודך בתולה, אזי היכולת שלו באמת להשפיע גבוהה יותר. הוא עולה בערך 1500 ש"ח בקופת חולים. כמו כן, ממליצה לך להתחיל לקחת גלולות כדי שכל התהליך יהיה מוגן, שלו ובטוח מכל הכיוונים.

למעלה