שאלה חשובה

מהממת45

New member
שאלה חשובה

אני שנתיים בתחום יחסי הציבור, לאחרונה פתחתי משרד עצמאי. אני מחזיקה לקוח אחד גדול ומוכר ו-2 לקוחות חדשים. איך מגייסים עוד לקוחות?
 
שאלת מליון דולר של כולם, כעיקורן שיווק שיווק

ועוד קצת שיווק תתחיל לקבוע פגישות תבקשי מהמקורבים אליך להמליץ ועוד ומעבר לכך בפורום הזה המון אנשים מחפשים יחסי ציבור פשוט תהיה פה תעני על שאלות ואולי תראי ברכה. בהצלחה
 

gs marketing

New member
אחת האפשרויות לגייס לקוחות נוספים

היא לנצל כל הזדמנות להעברת המסרים השיווקיים שלך (מה שלא נעשה למשל, בהודעה זו). הכוונה למשפט (או מספר משפטים) קצר וממוקד המבליט את הנישה בה משרדך מתמחה או את הייחודיות שאת מציעה לעומת משרדים אחרים. וכאן (ספציפית בתפוז), אפשרות להוסיף חתימה קצרה המזמינה ליצירת קשר עימך. דרך נוספת, היא למשל, ניתוח מעמיק של פרופיל קהלי שלך והבנה היכן את יכולה לפגוש אותם. כלומר, מה הם קוראים? באלו פורומים מקצועיים סביר שתפגשי אותם? ועוד.. ואז, יצירת קשר עימם קשר בדיוק במקומות הללו.
 
למעלה