שאלה חשובה..

sucsci

New member
שאלה חשובה..

לפני הכל אני מאמינה גדולה של הסוד אך רק עכשיו הצטרפתי לפורום,,, ניסתי פעמיים לבקש הצלחה להריון ועם הכישלון עדיין אמרתי תודה יש למישהו טיפ או הכוונה כיצד לבקש אולי אינני מבקשת נכון? תודה ובוקר טוב לכם, אוסי

ע ו פ ר ה

New member
אוסי יקירה, ברוכה הבאה

אני מציעה לך לוותר על המילים: ניסיתי והשתדלתי, כי שתיהן נותנות את אפשרות המילוט. בסוד משתמשים במילה: עשיתי. והעיצה השניה: תדמייני את עצמך בהריון אבל גם עם תינוק או תינוקת אחרי הלידה. תבדקי מהן האמונות שלך לגבי "את כאמא". אם יש שם פחדים או חששות, תטפלי בהם. תתמקדי באיך את מרגישה, כאילו שאת כבר שם. מה את רואה, שומעת, חשה. תכיני לך לוח חזון. תודי ליקום על ההריון והתינוק/ת כאילו זה כבר שלך. אני ממליצה להודות פעמיים ביום בבוקר ובערב. אבל כשאני כותבת לך אני מרגישה שיש בעיצה שלי איזו שהיא נוקשות, אז רק לידיעה, אני מודה פעמיים ביום אבל כל פעם על משהו אחר מתוך הרשימה, ואז אני פחות לחוצה לדבר מסויים. מקווה שעזרתי במשהו. בהצלחה עופרה

kikona126

New member
ברוכה הבאה

אני קצת הפוכה מעופרה בדיעות שלי. במיוחד בדברים הקשורים לבריאות ולהריון. לדעתי כשיש התמקדות יתרה בדבר אנו מאבדים אותו, כי הראש שלנו כל הזמן שם, והרבה פעמים דברים קורים כשהם צריכים לקרות. כשמגיעה אלי אישה שמנסה להכנס להריון הדבר הראשון שאני אומרת לה זה לשחרר את "הרוצה" כלומר לדעת שהיא תכנס להריון, אבל לא להעסיק את הראש והמחשבה בדבר. למדתי שזה מגיע בזמן הכי לא צפוי, ומביא איתו תפנית בחיים. בתקופה בה לא חושבים על זה... אני אתן לך דוגמא על הריון שאני חזיתי. מכרה שלי כל הזמן התעסקה בהריון. כל הזמן חיכתה לרגע הזה. ואז הגיע היום בו היא עברה דירה וכל המחשבה והקשב שלה היו מרוכזים במעבר הדירה, בשיפוצים. התעוררתי בבוקר בידיעה שהיא בהריון ולא יודעת, שלחתי לה אי מייל שתקשיב גם לגוף שלה בדרך. חודש לאחר מכן קיבלתי ממנה אי מייל שהיא לא קיבלה ושהיא מקווה שזה ישאר ככה. היא סיפרה שבאותה התקופה היא בכלל לא חשבה על זה... כלומר פה מדובר על העסקת הקשב בנושא אחר. הצגנו בפניך 2 דרכים שונות. אני מקווה שתדעי לקחת איתך את הנכונה בשבילך.

sucsci

New member
היי

תשובתך, מחשובותייך ואני חייבת גם של עופרה מראה לי דיי אמיתיות ומרישה עם 2 התשובות נכון ולמעשה מיד אתחיל ליישם,,, נשאר לי רק לבשר לכן בשורות טובות. תודה לכן.

sucsci

אישה יקרה, מתוך אמונתי אני כותבת לך, שלפעמים צריך לעזור לבקשות. יתכן ויש לך אמונות מגבילות, שמעכבות את ההריון. כדאי שתבדקי עם עצמך, מה התפיסה שלך לגבי ילדים? לפעמים אנחנו לא מאמינים מה ששתלנו בתת מודע. אתן לך כמה דוגמאות: ילדים הורסים את הזוגיות? (מה שמעת על זה בבית, מחברות?) ילדים זו מעמסה. ילדים זה עול כלכלי. ללדת זו הקרבה - הם לא מאפשרים הגשמה..... ועוד. לפעמים, שחרור האמונה עוזרת "להתקיימות" הבקשה. בהצלחה

milavner

New member
הריון

שלום לך, תראי בדמיון שאת מחזיקה תינוק ביד, ונהנת איתו ושמחה ואוהבת . (לא לVעסק בדרך אלה בתוצאה) בהצלחה אבנר מטפל הוליסטי.

sucsci

New member
לפני הכל

רציתי להגיד תודה, בהחלט מדמיינת רואה .... תודה לכולם על כל הטיפים.

kikona126

New member
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך

כמובן שאת מוזמנת להשאר כאן ולשתף בכל העולה על רוחך

sucsci

New member
ובהחלט

אעשה זאת, אני רוצה להגיד שאני קוראת פה הרבה אני חושבת שהסוד וכוח המחשבה זו מתנה נפלאה , מאחלת סופ"ש מהנה , אוסי

למעלה