שאלה חשובה

magicpie

New member
שאלה חשובה

אמא שלי מתחילה לאבד את הזיכרון, היא בת 45. היא אוכלת דיי בריא יחסית לאנשים בימינו (ניסיתי לשכנע אותה מספר פעמים לאכול יותר טבעוני, עדשים מונבטים וכאלא, אבל היא מסרבת). רציתי לשאול איזה פתרון אתם מציעים לי? כדורים...צמחים...משו? ומשהו שעובד.

איבוד זיכרון

אם האיבוד זיכרון הוא מהיר רצוי לבדוק אם זה לא כתוצאה של אירוע מוחי קל או בעיה אחרת בתחום המוח אם לא אז אני הייתי משנה את תזונתה ומוסיף לה תוספי תזונה לאחר בדיקה מקיפה של כל מה שיש לה כולל דברים שנראים פעוטים אבל בהתאם ליכולתה ולא מבקש ממנה ללעוס עשבים ונבטים כל היום אלא בגובה העינים (לפי יכולתה) כי לתת משהו "שעובד" זה יהיה פתרון חלקי ולפעמים זה יפריע לבעיות אחרות המייל שלי הוא [email protected]

תשובה חשובה

איך מתבטא אובדן הזכרון? ממתי? מה קרה בחייה לאחרונה? אני מציעה טיפול הרבה יותר רציני וממוקד מאשר עדשים מונבטים....(אני משוחדת לכיוון הומאופתיה). טיפול נכון צריך לקחת בחשבון טווח רחב של הסתכלות ומומחיות והומאופתיה היא אחד התחומים שעובד..... כל טוב עירית

אחת מחחובותי בלימוד רפלקסולוגיה הייתה ללמוד

פרקים ברפואה מערבית, אם אימך לא הלכה לרופא, מאוד מומלץ דבר ראשון לבדוק שאין פגיעה בראש, או במוח חס וחלילה. מעבר לכך לעיתים חסרים חומרים בגוף שעלולים להשפיע על מצב הזכרון, וניתן בבדיקת דם פשוטה לגלות זאת (המלצה שלי- תלכי לאדם שאת מכירה שיעזור לך לקרא את בדיקות הדם ואל תסתמכי רק על הרופא או האחות) את יכולה ללכת עם בדיקות הדם למטפל והוא אולי יוכל להמליץ לך על תוספי תזונה לאימך, מעבר לכך כל מטפל מכיר את שיטת הטיפול שלו הכי טוב ולכן כל אחד יכול להמליץ לך על משהוא אחר, אני למשל הייתי ממליצה לך על רפלקסולוגיה... בכל אופן, שתהיה לאימך הרבה בריאות, כדאי ללכת לרופא ע"מ לשלול נזק מוחי.

למעלה