שאלה חשובה

Nadav0547

New member
שאלה חשובה

אני שוכר דירה בתל אביב. השכירות היא מול חברה שמייצגת את הבעלים, שאיתם אין שום קשר. איש הקשר ואחראי התחזוקה מולי הוא אדם לא ישר. מתחייב על הרבה דברים שצריך לעשות ולא עושה. הבעיה העיקרית היא שאני כבר 4 חודשים בדירה, ועדיין לא קיבלתי חשבונות לתשלום. אותו איש הקשר התחייב שיעביר את חשבונות הארנונה והחשמל על שמי, על מנת שאוכל לשם, אך אחרי בקשות רבות, הוא עדיין לא עושה את זה. אני כמובן נושא באחריות התשלומים, ויש לחברה צ'קים פתוחים כביטחון לכך. איני מעוניין לשלם רטרואקטיבית על שנה אחורה שהוא כבר יסכים לעשות כך. איני מסוגל עוד לרדוף אחריו, לא בנוגע לחשבונות ולא לגבי סידורים שיש לתקן בבית. מה עלי לעשות? יש סעיף בחוזה שאינו מאפשר לבטל צ'קים או לקזז. האם יש דרך שבה אני יכול לגרום לדברים להתקדם, מבלי להמשיך לרדוף אחריו? המון תודה

בקשר ל תשלומים

עליך לפנות לרשויות המתאימות יריה, חברת חשמל וכו') עם הסכם השכירות ולבקש שירשמו אותך כמחזיק בדירה. בהזדמנות זו בקש החשבונות הישנים ואם אלו טרם שולמו אתה יכול לשלם אותם. לגבי סידורים בבית - תשלח לו מכתב רשום ותדיע לו שאם העניינים לא יוסדרו תוך X ימים, תראה בכך כהפרת ההסכם.

Nadav0547

New member
האם

האם הוא יכול לפגוע בי בדרך כלשהי אם אפעל נגדו? הוא יכול להוציא אותי מהדירה? תודה

למעלה