שאלה חשובה

שאלה חשובה

אני לא מבינה שום דבר במחשבים.... זה על מנת להסיר ספק ולהתנצל מראש על כך שאין לי שפה "מקצועית" ובכן, התקנתי על המחשב תוכנת אנטיוירוס avg היא מצאה לי כמה וירוסים שנמצאים כנראה במקום שאי אפשר להגיע אליהם, מתקופת הנורטון שאכסן את הקבצים הנגועים איפשהו איך אני יכולה להגיע לקבצים האלה ולהשמיד אותם סופית????? ועוד שאלה חשובה, כנראה נפגע לי איזשהו קובץdll ובכל פעם שאני מעלה את המחשה נפתח לי הדיאגנוסטיק של ה-dll תודה מראש על התשובה

uzi2

Active member
נורטון שומר את הקבצים של הוירוסים

במחיצה שנקראת quarantine, ואם הסרת את נורטון, אז אפשר פשוט למחוק את המחיצה הנ"ל. אבל משהו שלא ברור לי, למה AVG לא מציע לך שהוא יסיר את הוירוסים, האם זה נובע מקונפיגורציה שלו (שמוגדר לו לא להסיר/למחוק וירוסים באם הם מתגלים)? לגבי עניין ה- DLL, צריך פרטים נוספים, אבל עדיף שזה יהיה בפורום המתאים (כגון פורום תמיכה טכנית), וחשוב שתתני פרטים כגון מערכת הפעלה, וסוג מדוייק של הודעות שמתקבלות (באם מתקבלות הודעות שגיאה)

קודם כל תודה רבה

על התשובה... AVG מציע למחוק את הקבצים, אבל כשאני נותנת לו אוקיי, הוא רושם לי הודעה שלא ניתן להזיז את הקבצים מהמקום בו הם נמצאים. ניסיתי גם בתיקייה quarantine אבל הם לא שם... אני לא יודעת מה לעשות.... יש לך מושג??

uzi2

Active member
AVG גם צריך ךהגיד לך איפה הקבצים...

AVG גם צריך להגיד לך את שמות הקבצים ואיפה הם נמצאים. אם תכתבי את האינפורמציה הזאת כאן, אז אולי זה יעזור.

השמנה

New member
שוב חן חן...

ובכן הקבצים נמצאים בתיקייה שנקראת RESTORE/TEMP עם קו תחתון לפני המילה הראשונה... משום מה זה לא נתןלי לעשות כאן.... ובכן ניסביתי לחפש את התיקייה הנ"ל אך לשווא.... תודה

למעלה