שאלה חשובה

135jake246

New member
שאלה חשובה

יש לי חבר שאני ממש רוצה והרבה פעמים נתן לי רמזים הוא היה מעיר אותי בבוקר בצבא היה נוגע לי בזין או בתחת פעם שתינו ביחד ונסענו למקום עם ידידה שלי ובדרך הוא התחיל לגעת לי בזין וליקק לי את האף (למרות שזה היה נראה בצחוק) היינו ישנים ביחד באותה מיטה בתחתונים ומששתמשים אחד לשני בתחתונים שהיינו הולכים מכות בצחוק הוא היה הרבה פעמיים תופס לי את הזין שהוא התקלח פעם אחת אחרי שסיפרתי אותו הוא קרא לי באמצע ושאל אותי על תיקונים וכאלה מה ניראה לכם הוא בעיניין??

תגיד אתה מסתלבט עלינו ?!?!!?!?!!!?!?!?!?!!??!

אחרי מילים כמו... "הוא היה מעיר אותי בבוקר בצבא היה נוגע לי בזין או בתחת..... ונסענו למקום עם ידידה שלי ובדרך הוא התחיל לגעת לי בזין וליקק לי את האף (למרות שזה היה נראה בצחוק)......היינו ישנים ביחד באותה מיטה בתחתונים ומששתמשים אחד לשני בתחתונים , שהיינו הולכים מכות בצחוק הוא היה הרבה פעמיים תופס לי את הזין.." אתה עוד שואל עלק אם הוא בעניין?? פחחח

starfield

New member
קח נשימה עמוקה

לא חסרים סטרייטים שיכולים להתנהג ככה ובאותו זמן להשאר סטרייטים לכל דבר (וכן זה דיבור מתוך נסיון)

GrimBoy

New member
מצדיק את הבחורצ'יק...

הכרתי סטרייט שהיה מנשק את החברים הטובים שלו בפה... ורטוב בכוונה.. לא סתם נשיקה יבשה.. אם אחד מהם היה במקרה הומו הוא בקלות היה יכול לחשוב שזה העניין אצלו... היו הסטרייטים בגיל ההתבגרות הרבה יותר פתוחים משהיו בזמן שאני הייתי... הם עושים המון דברים ביחד ובפירגון הדדי שכזה וואללה.. סטרייטים...

לדעתי הוא לגמרי בעניין

ואם לא אז הוא סטריט סקרן :) לא, באמת נשמע שהוא לגמרי בעניין ורוצה אותך... ואם לא אז הוא כנראה מאוד פתוח עם המיניות שלו ואין לו בעיה עם מיניות גברית או חד מינית, לפי כל מה שהוא עושה... נראה לי שפשוט תנסה אתה ליזום ותראה מה הוא יעשה.... בהצלחה, ואתה חייב לעדכן!! (זה נשמע מעניין ועסיסי
)

eranmc

New member
קצת הקאתי

יש סיכוי. תשאל ותיזום בלי להתבייש מקסימום...

אם הוא סטרייט אז הוא הסטרייט הכי בלאי ever

אם הייתי מנחש בלי להכיר אף אחד ממכם אז הייתי אומר שהוא מתבייש להגיד לך מפורשות והוא מחכה שתעשה צעד...

למעלה