שאלה חשובה

ק ר ן5

New member
שאלה חשובה

אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אני אשאל בכל זאת ואם זה לא המקום...... בכל אופן אחי הציע נישואין לחברתו בצימר ביום ההולדת שלה, שעתיים אח"כ הופיע להם נחש בתוך הצימר מתחת לנעל שלה, מה זה אומר?

רותי 11

New member
קרן יקרה

עד כמה שידוע לי נחש זה מישהו שחותר תחתינו - לכן הם צריכים לשים לב אם יש מישהו שמנסה בדרכי עורמה להפריד ביניהם

ק ר ן5

New member
האמת שזה קצת מוזר...

ואפילו חשבתי שזה איזשהו סימן.... כי היא לא כל כך אידיאלית בשבילו....אבל נקווה לטוב...

ראיתי את שאלתך בעוד מקום../images/Emo13.gif

אני מבינה שיש לך בעיה עם הזוגיות שלהם ? למה את מחפשת סימנים שמשהו לא בסדר ? מה את אומרת? באהבה אריאלה

../images/Emo24.gifאם היא בשבילו או לא....

זה ממש לא חשוב כי, לכל אחד יש שיעור משלו על פני החיים האלה ואם הם נועדו להיות יחד למען "משימה" מסויימת הם יהיו. גם אם הזוגיות לא נראית אידיאלית. הם כנראה צריכים להיות יחד לטוב ולרע
וללמוד (בתקווה רבה) מהשיעור
נאחל להם בהצלחה ואהבה לרוב

רותי 11

New member
קרן מה שכתבת מסביר מאוד

את מה שאמרתי יש כאלה שלא רוצים בטובת הזוגיות הזאת בעינייך זה לא אידיאלי אבל כמו שהחברות כאן ציינו את לא יכולה לדעת מה השיעור או התיקון שלהם וגם זה שהוא הציע לה נישואין עדיין לא אומר כלום.

ק ר ן5

New member
אני יודעת שאתם צודקים

כל אחד ומזלו....אבל קצת כואב לי על אחי וזה לא מכוונה רעה ודרך אגב, כרגע הם במין הפסקה אז בינתיים כנראה שאין חתונה נקווה לטוב תודה לכל המגיבים

golden energy

New member
סליחה,אבל

מה זה "נקווה לטוב"..? אנחנו לא בקיאים בסיפור של אחיך וחברה/ארוסה שלו, אז זו את ש"מקווה לטוב"... ואני מייעצת לך לחפש חיים ולהפסיק לחפש בכוח סימנים כאלה ואחרים(כמו סמל ה"נחש" שחיפשת והיית מתה כבר שמישהו ישמע על זה ויגיד לך ש"את צודקת! היא נחש והיא רוצה לעשות לו משהו רע!...") ולהפסיק להתנכל לחברה שלו ולחיים שלו, חמודה,זה מה שהוא בחר,החיים שלו הם לא משחק שלך שבו את יכולה להלביש עליו אילו חיים שנראים לך...
את אולי רוצה בטובתו ויכול להיות שהצד שלך בסיפור הוא הנכון,אני לא יודעת את זה, ורצוי שתעזרי לו ברגעים קשים כאלה ואחרים, אבל יש הבדל בין לעזור ובין להתערב יותר מידי בחיים של אחרים.

ואולי...../images/Emo13.gif

ואני מצטערת אם זה יישמע רע או משהו, אולי הנחש הזה מסמל אותך? והלא את מצהירה שאת לא בעד הזוגיות הזו.... למה לא להרפות ולתת לאחרים לחיות את הסרט שלהם, במקום לנסות לבחור מה טוב עבורם? אז מה אם זה אחיך.. יש לו חיים משלו...
לך
שבוע מצויין לנו

ק ר ן5

New member
אם כל הכבוד לכן

לפני שאתן מתנפלות סתם בלי סיבה מוצדקת רק שתדעו שאחי הוא זה שביקש לשאול כאן בפורום על נושא הנחש. וזה שאני לא בעד הזוגיות עדיין לא אומר שאני לא עומדת מאחורי אחי אלא להיפך אני זו שעזרה לו לארגן את עניין הצעת הנישואין ואני זו שהלכה איתו לקנות טבעת ואין לי שום רצון להרוס לו אלא להיפך אני מאוד תומכת ועוזרת לו ומאחלת לו את כל הטוב שבעולם. בקשר ל"נקווה" שרשמתי לא התכוונתי אליכם חברי הפורום אלא אליי ולאחי בכל אופן תודה

אופס.. יקירה..../images/Emo140.gif

לא הייתה שום כוונה "להתנפל" או כאלה, רק אמרתי מה שחשבתי אחרי שקראתי את הודעתך. מצטערת אם זה נלקח למקום שלא התכוונתי אליו, ומאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם
שומדבר אישי, בייבי

golden energy

New member
חמודה..

1 "היא לא כל כך אידיאלית בשבילו..."
אומר מישהו שלא רוצה בטובתה של החברה הייתי אומרת.. 2 אם אח שלך מחפש סימנים כאלה....לא יודעת...משהו פה מוזר...הוא לא רוצה אותה? סבבה,למה לחפש סימנים רעים להפיל על הבחורה, כשזה ברור שאתה כבר יודע מה יש בלב שלך??
שיהיה..

אולי

הנחש הזה בא לומר לך להפסיק לערב את התחושות שלך בזוגיות של אחיך ולשמוח בבחירתו.

למעלה