שאלה חשובה

shely50

New member
שאלה חשובה

איך מצרפים להודעה כאן את התמונה של הפאזל שאני מרכיבה עכשיו, מאתר הפאזלים http://www.puzzles.co.il/? הייתי רוצה לקבל מכם חוות דעת עליו. תודה!

123נעמי

New member
תשובה../images/Emo13.gif

יש לך שתי אפשרויות האפשרות הראשונה להיכנס לדף שבו רואים את התמונה במצב הכי גדול שלה ולשמור את התמונה בתור קובץ במחשב שלך. (העכבר על התמונה - לחיצה על הכפתור הימני - שמירה בשם) תשמרי את הקובץ באחת המחיצות במחשב שלך ותזכרי איפה הוא נמצא
כשאת כותבת הודעה בפורום או תגובה למטה יש לך אפשרות צירוף קובץ כנסי לשם - כנסי לעיון ותמצאי את התמונה בתוך המחשב שלך - תסמני אותה ולמטה - צרף כשתשלחי את ההודעה שלך לפורום נראה את התמונה. האפשרות השניה היא צרוף דף האינטרנט שבו מופיעה תמונת הפאזל. כשאת נמצאת בדף שבו רואים את התמונה תסמני את כתובת האתר למעלה בכחול לחצי על הכפתור הימני בעכבר ותעשי - העתק. כשתרשמי הודעה חדשה או תגובה להודעה בפורום למטה ישנה אפשרות ל: כתובות אינטרנט נלוות כנסי לשם בצד שמאל ישנם כמה שורות מתחת למילה - קישור תמקמי את העכבר על השורה הראשונה - תלחצי על הכפתור הימני בעכבר - תסמני את הדבק עכשיו תופיע לך הכתובת בצד ימין מתחת למילה תאור תרשמי כמה מילים והם אלו שיופיעו לנו לפורום ואז תשלחי רגיל את המסר לפורום אלו שתי האפשריות עכשיו רוצים לראות את התמונה
בהצלחה

shely50

New member
מנסה עכשיו...

כמעט כבר מסיימת אותו יש תגובה? מישהו?

jocie1

New member
פאזל יפה להפליא. הנושא והצבעים בהירים, |מאוהב

בהצלחה שבת שלום

123נעמי

New member
תמונת פאזל מקסימה../images/Emo13.gif

גם אני שמתי עין על הפאזל הזה. הפאזל הזה מגיע ליד שלי כל פעם שאני בחנות אבל תמיד נשאר שם. יום אחד הוא יבוא איתי הביתה
בהצלחה

jocie1

New member
תודה תודה גם ממני.../images/Emo140.gif

ההסברים מאוד בהירים ומתגברים על הפחד מפני המחשב והפעלת תוכניות שונות

123נעמי

New member
בשימחה../images/Emo140.gif

אני שמחה שעזרתי עכשיו רוצים לראות תמונות

למעלה