שאלה חשובה

שאלה חשובה

היי קוראים לי שיר אני אומנם חדשה בפורום אבל בנות גילמור אני רואה מהעונה הראשונה (וכל עונה כמה פעמים) הסתכלתי בטאגליינס ושמתי לב שהרבה כאן ממש לא אוהבים את רורי שזה האמת די מוזר לי כי היא חלק גדול מאוד בסדרה לדעתי בכל אופן היא משחקת ממש טוב, ודווקא משתדרגת מעונה לעונה הכימיה שלה עם לוגן למשל ממש טובה וגם עם דין (לדעתי) זה פשוט נראה לי ממש מוזר שאף אחד לא אמר על זה כלום בכל מקרה אני שמחה שגיליתי את הפורום הזה שיר

o0Invisible0o

New member
לא הבנתי כ"כ מה השאלה..../images/Emo12.gif

אבל הדמות של רורי היא בעייתית משהו. בהתחלה היא היותר מדי מושלמת שמצליחה בהכל ואפילו יש לה חבר מושלם, בחור חתיך ומקובל שמעוניין בה ואח"כ את הדייר החדש- הילד הרע שמעוניין בה. כולפ פשוט.
חוץ מזה היא מצטיינת, מסתדרת עם אמא, מסתדרת עם סבא וסבתא ומרצה את העיירה. נראית מעולה למרות שהיא טוחנת בלי הפסקה, גם מגניבה וגם חנונית מדופלמת. אפשר שלא לשנוא את השלמות הזאת?
ואח"כ היא נהיית מופקרת קטנה- אפשר שלא לשנוא גם את זה..? סופסוך יש לנו תירוץ אמיתי לשנוא אותה, לא ננצל?
סתם סתם..נו. האמת שדי אהבתי את המושלמת אבל אז היא נהרסה..
ואלקסיס- אני בקושי מסוגלת לקרוא לה שחקנית..אולי עם עוד כמה עשרות שנים בתחום היא תלמד לשחק ולא לדקלם משפטים, וזוהי רק דעתי החובבנית כמובן.

kopy20

New member
אני עדיין מנסה להבין דבר אחד -

איך לעזעזל לאישה מהממת, אינטלגנטית, מגניבה, מרדנית, מצחיקה, שנונה, חדה ומבריקה כמו לורליי יצאה בת מעצבנת, מתחסדת "עלק", רצינית, פלצנית, עם פוזה של 'גודי-גודי', כפוית טובה, חננית, מציקה, כמו רורי ??? (וזה לפני שדיברתי על התחת הענק שלה...) ואיך לשחקנית אכותית, מעולה כמו לורן, הצמידו שחקנית גרועה כמו אלקסיס ??

o0Invisible0o

New member
מה לעזאזל קשור התחת שלה?

כאן כבר התעצבנתי. היא ממש רזה ויש לה מבנה נשי- מותניים צרות ואגן רחב. חוצמזה שלמראה אין מקום כאן, יש מספיק אנורקסים..
להגיד שלה יש תחת ענק אומר עלי שאני פרה שאסור שתצא לרחוב בכלל..
לורן לא נחשבת שחקנית איכותית, זאת הבעיה. אולי עכשיו קצת יותר..אבל יש לה עוד דרך ארוכה לפני שהיא תוכיח את עצמה ככזאת. וזה שני דברים שאת מנסה להבין..

kopy20

New member
הומור מאמי.. כדאי לך לנסות מדי פעם...

ולדעתי יש לה גוף מכוער וחסר פרופורציה, למרות שבפנים היא יפייפיה ואין על זה ויכוח... ושמיש לב שכתבתי את ההערה על התחת בסוגריים, בדיוק בגלל זה - כי באמת אין קשר , סתם צייינתי את זה , אותי זה הצחיק.. ואני חושבת שלורן רגאהם שחקנית איכותית מאוד, וזה לא בהרכח מסתמך רק על הסדרה. אבל זאת דעתי וזכותך לא להסכים. ואגב, מוזר שמכל האנשים את לא מסכימה איתי.. בחתימה שלך רשומות 2 הזמרות האהובות עליי... יש לך אחלה טעם !

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

מניחה שאלאניס ופיונה..? לא מכירה במקרה את דיפרנקו, נכון?
אני גם חושבת שלורן שחקנית איכותית מאוד! שלא תביני לא נכון! היא מעולה לדעתי. אבל מבחינת הוליווד/עולם הקולנוע והמשחק/מה שבא לך היא עוד לא הוכיחה שהיא כזאת. היא הייתה שחקנית אנונימית כשהיא התחילה ולכן שמו את אלקסיס- דוגמנית אנונימית לצידה. זה לא ששמו את אלקסיס ב"אחים ואחיות" לצד סאלי פילד..ואז כבר אפשר להתלונן ולתהות מה קורה שם..
ובקשר להערה על הגוף. זה כזה נושא קשה.>< כל בת שנראית כמו גפרור חושבת שהיא שמנה וצריכה לרדת במשקל. ואז לבוא ולהגיד שלמקלונת הזאת יש תחת ענק..
זה דורש תגובה גם אם זה בצחוק ובסוגריים. ואני ממש אוהבת את פרופורציות הגוף שלה, לא תמיד מלבישים אותה באופן שמחמיא לגוף, אבל לדעתי הוא מושלם. עיניין של טעם אני מניחה..

kopy20

New member
בואי נבהיר משהו...

נראה לי שלקחת את ההודעה שלי קצת יותר מדי ברצינות... זה היה הומוריסטי נטו... אני מסכימה איתך לגבי הוליווד - לורן כבר לא תגיע לטופ והיא לא ממש מוערת שם וחבל, כי לדעתי היא שחקנית מעולה והיא הוכיחה שהיא מסוגלת להחזיק סדרה. אני בהחלט רואה אותה מככבת באיזה סיטקום משלה, היא שחקנית קומית מדהימה לדעתי. וברור לי ששמו 2 שחקניות אנונימיות, לא באמת שאלתי את זה ברצינות אלא בצחוק... שאיך ללורן המותק הזאת הצמידו את אלקסיס המעפנה... אבל שוב.. אני לא צריכה תשובה פרטנית ודקדקנית על מניעי ההעסקה בהוליווד.. זה היה בצחוק... ולגבי אלקסיס - היא יפייפיה בעיניי, אבל שימי לב, בעיקר בעונות הראשונות יש לה תחת ענק ! פשוט תמיד דואגים להסתיר אותו, ולהלביש אותה במכנסים או חצאיות רחבות, וכמה שפחות לצלם את הגוף מאחורה. אח"כ היא התאזנה קצת וקיבלה פרופורמיות גוף, אבל ב-3-4 העונות הראשונות יש לה תחת ענק. צריך נורא לשים לב, כי באמת מסווים את זה יפה, אבל הוא שם... בדקתי...
והתכוונתי לאלאניס ופיונה, מכירה את דיפרנקו אבל לא יותר מדי... אבל אני אחת מעריצות אלאניס הגדולות...אפילו קווין סמית' כבר אמר שהיא אלוהים.. לא פחות..

la laura

New member
אני יגיד לך משו...

אני כ"כ מסכימה איתך, אני לא כ"כ אוהבת את הדמות של רורי, אבל אלקסיס חמודה מאד, היא לא ה-----שחקנית הכי טובה, אבל בכל זאת... את טיפה הגזמת לאא? חחחחח ולורן אחת ה---שחקניות שאני יותר אוהבת, הבעיה היא, שלמרות שהיא כ"כ מוכשרת, והיא באמת מוכשרת ברמות מטורפות, היא משום מה, עדיין לא מאד מוערכת בהוליווד, ובתעשייה, בגלל שהיא "נתקעה" שבע שנים בסדרה אחת, שהיא ללא ספק טובה, אבל לא מבין הנחשבות ביותר בתעשייה [[לדוג' כמו חברים שגם כן שודרה שבע-שמונה שנים, אבל היא שם דבר מה שנקרא.]] אמנם לורן עשתה כמה וכמה סרטים, וחלקם כן נחשבים וטובים, אבל יחסית, יש לה עוד כברת דרך עד שהיא תהיה ממש נחשבת, אבל זה רק עיניין של זמן...
ד"א לורן היא אחת הנשים היותר מצחיקות שראיתי.. חחחחחחח

la laura

New member
חחחחחחחח אכן כן.. אני **אגיד**

וסורי על האי דיוקים...
הנקודה שלי אבל, הובהרה...

jess r

New member
סלחו לי, אבל לורן לא שחקנית

היא פשוט... היא. ראיתי אותה פה ושם והיא משחזרת את הדמות של לורליי. היא לא משחקת - היא פשוט מגלמת את עצמה, והיא מקסימה והכל - אבל שחקנית מצויינת היא ממש לא, ו"נחשבת" היא כבר אף פעם לא תהיה. היא, אבל, בהחלט מקסימה ומצחיקה. ראיתי אותה אצל קונאן אובריין, משעשעת מאוד.

la laura

New member
לא מסכימה איתך.. אבל היא נורא מצחיקה נכון?

חחחחחחח.... אני אוהבת אותה.. ובגדול, חחח אני לא מסכימה עם מה שאת אומרת...
אבל, כל איש באמונתו יחייה...:]

מיטלוש8

New member
מסכימה ../images/Emo13.gif

גם אני אהבתי את המושלמות ואז היא נהרסה
אבל רורי היא רורי, יפייפיה וחמודה!

rory18

New member
גם אני לא מבינה למה

אתם לא אוהבים את הדמות של רורי. זו הדמות שאני הכי אוהבת בסדרה...לא רק שהיא מדהימה מבחינת היופי שלה, היא גם הכי מעניינת, ואני ממש אוהבת את האופי שלה.
אני גם מאוד אוהבת אותה ואת לוגאן ביחד.

la laura

New member
אני יגיד לך למה היא נוראית!!!

נכון היה באחד הפרקים, שהיא הצטרפה ללוגאן לארוחה עם החברים שלו מהעבודה?? קיצור כמעט רצחתי אותה שמה. מעצבן אותי שהיא לא מבינה שהחבר שלה הוא איש עסקים עכשיו!!!.. והיא צריכה ללוות אותו לכל מיני מקומות, כאילו העיניין הוא שהדמות כמובן של רורי, חושבת שכל הזמן היא צריכה להנות, וזה לא ככה. אני לא יודעת ממש איך להסביר את עצמי אני מקווה שתבינו, פשוט, היא רוצה כל הזמן להיות במרכז זהו!!.. היא לא מסוגלת כשהיא לא במרכז... והיא לא מבינה שלוגן עכשיו, יש לו מסיבות השקה כאלה ואחרות, ויש לו ארוחות עסקיות שמאד מקובל שהאישה\החברה תצטרף אליהן, ותהיה חלק ותביע תמיכה בבן זוגה, והיא לא מוכנה להבין את זה.... זה מעצבן!!.. וברור שעיניין הילדי שמנת זה ממש פוצץ אותי!!!... יכולתי להרוג אותההה היא באמת חייה בסרטים שהיא לא ילדת שמנת אבל היא כ"כ כן!!!... היא לומדת בייל,למדה בצ'ילטון, היא גילמור פור גאד סייקס!!!!

אני מאוד אמביוולנטית לגביה

או יותר נכון על התסריטאים, הפרק של אתמול, היא הייתה כ"כ מגעילה לאמא שלה, שזה לא מתאים לה בכלל (גם אז שהיא צעקה עליה ששכבה עם כריס), הם ממש הפכו אותה לאישה נרקיססטית אגואיסטית ולא נחמדה. הכתבה שהיא עשתה, וירדה על ילדי השמנת, הלווו מותק תתעוררי, את ילדת שמנת!!!! לי אישית זה עושה קצת עצוב, לראות סדרה 6 שנים (ואם כל השידורים החוזרים זה מרגיש כמו 12), ופתאום הדמיות שונות, מוזרות. כאילו זו סדרה שונה. ודרך אגב, מה פתאום לוק מתקשר ללורליי?? פתאום זה בסדר לערב אותה? הסיבה העיקרית שהיא נפרדה ממנו זה כי הוא עשה כזו הפרדה בינה לבין אפריל.

jess r

New member
היא מעצבנת בטירוף!

היא מפונקת לאללה. היא מתכננת כל דבר והכל הולך לה טוב וזה איכס. ברור שיקרה לה משבר כמו שקרה לה בפרק האחרון. זה מה שקורה לאנשים כמוהה: כשהם יוצאים מהקולג' - הם יהיו אבודים כי הם לא במסגרת. בעונה החמישית היא התנהגה נורא ואיום. היא כולה "אוי, אני כזאת חמודה ומתוקה ותמימה" שמתחשק להחטיף לה כאפה פעם ב-5 פרקים לפחות. מערכת היחסים שלה עם דין בעונה החמישית היתה מעוותת לחלוטין, חשבתי שהכותבים עוברים משבר. דווקא את הכימיה בינה לבין לוגאן אהבתי, הוא עושה לה טוב. באשר לשחקנית - לא שהיא מאוד מרשימה, אבל דווקא בסידרה היא לא רעה. מה שכן - היא מכוערת לאללה. הראש שלה הוא בערך פי 10 מהגוף, ברצינות! ואין לה ציצים. היא נראת כמו קרש גיהוץ עם גלימה. כשראיתי אותה בפעם הראשונה בעונה השישית, לפני שהתחלתי לצפות בסידרה, חשבתי שהיא בת 15 וכשחברה שלי אמרה לי שהיא בת 20 בערך הויא בקולג' לא האמנתי - יש לה פרצוף של בת 13 או משהו. וקול מעצבן.

למעלה