שאלה חשובה!

תום1139

New member
שאלה חשובה!

הפרק הראשון של העונה הראשונה מתחיל כאשר יושב בחור על כסא ואישה עושה לו קעקוע?? פשוט אני מתחיל לראות ואני לא בטוח שזה הפרק הראשון אני חייב שמישהו יגיד לי אם זאת הסצנה הראשונה של הפרק הראשון בעונה הראשונה! תודה

לידר LIDAR

New member
מצטרפת לשאלה

גם אני התחלתי רק עכשיו בYES את העונה הראשונה ופספסתי את הפרק הראשון אבל אני מתארת לעצמי שזה בפרק הראשון[כשהוא עושה את הקעקוע]

תום1139

New member
עוד שאלה חשובה!

אני חייב שמישהו יגיד לי בעונה הראשונה פרקים 1-12 מה הסצנה שפותחת כל פרק, בבקשה אם מישהו זוכר לפחות חלק מהפרקים אז זה גם יעזור, פשוט מה רואים בסצנה שפותחת את הפרק כדי שאני יוכל לזהות איזה מספר פרק זה. תודה.

recoil

New member
כנס

1 - בחור מתקעקע ע"י בחורה 2 - מייקל ווסטמורלנד משחקים דמקה 3 - אברוצי ומייקל בתוך מוסך - כשלאחד מהם קרה משהו לא נעים ברגל .. (לא אפרט כדי לא להרוס אם עדיין לא ראית) 4 - לנקולן בוארוס יושן על המיטה בצינוק ופתאום בליק בא ומעיר אותו 5 - שוב פעם רואים את מייקל מתקעקע ע"י המקעקעת שלו 6 - המצלמה מרחפת מעל הים, ואז נכנסים לגן שעשועים ששם רואים אב ובנו, לאחר כמה שניות פול קלרמן תופס לשיחה את האבא 7 - מסוק באוויר מעל הכלא, ומייקל על הגג 8 - מייקל עומד בדירתו (פלאשבאק לפני הכניסה לכלא) ורואים אותו עם ידיים פסוקות לצדדים נשען על משקוף הדלת, המצלמה בזום איטי מתמקדת על הקעקוע בגב 9 - מייקל ובחור צעיר מדברים במקלחת 10 - שוב פעם רואים את מייקל מתקעקע (הפעם זה הקעקוע של הקלפים) 11 - מייקל בתא שלו קם לשטוף פנים, ויש פלאשבקים של קניית טבעת 12 - פלאשבק של מייקל (המסך בגוון חום כזה) באמצע ראיון עבודה

למעלה