שאלה חשובה:

שאלה חשובה:

סליחה על הבורות,אבל מה הקשר?
בכל אופן, acute הוא סימן שנראה כמו פסיק מעל אות ניקוד, ומשנה את ההגיה שלה. דוגמא: é (תשים את הדפדפן על קידוד אירופאי אם אתה רואה את האות י´ במקום האות e עם acute מעליה.)

EuroSims

New member
אני די התענייתי

אבל גם די לא רציתי להראות בורות כל כך גדולה בעניין ולא הצלחתי למצוא מישהו שיענה לי על זה מה זה המושג שחזר כאן כבר באחת ההודעות "פאג האג"

תשובה בדרך../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

פאג האג (Fag Hag) הוא כינוי לבחורה סטרייטית שנהנית לבלות עם הומואים. מקווה שעזרתי

Lizz

New member
אממ..

סטרייטית בהכרח? ואם את בי או לסבית את כבר לא פאג האג?.. מצטערת, אני לא לגמרי מסכימה איתך פה.

augustus

New member
אבל אין תופעה של לסביות

שמשתרכות אחרי ההומואים, מעריצות את התרבות ההומואית ומאמצות את קוי ההתנהגות ההומו סטראוטיפיים. אם כבר, אז יש את ההיפך המוחלט
שזה לסביות והומואים עם סלידה הדדית. שאלה אחרת: מישהו שמכיר את תופעת הפאג האג, שם לב (כמוני) לכך שרבות מהן נורא לסבופוביות? אם תרצו, אביא מקבץ סיפורים
מעניין ממה זה נובע.

תביא סיפורים, זה נשמע מעניין ../images/Emo13.gif

אני דווקא מכירה תופעה הפוכה - בה לסביות לא סובלות פאג האגס.

אבא גאה

New member
פאג האגז סולסביות לא סובלות אחת את

השניה?? קצת תמוהה בעיני ההכללה הגסה הזו.

augustus

New member
אהםםם נתת לי חומר למחשבה

אנחנו לא סובלות פאג האגס? יש מצב? חייבים חשבון נפש קהילתי! בכל אופן, אני יכולה להעיד על עצמי ועל כמה חברותי הקרובות, שדרכינו לא מצטלבות עם הפאג האגס בשום צורה, פשוט כי דרכי מרבית הלסביות לא כ"כ מצטלבות עם דרכי ההומואים, על אחת כמה וכמה לא עם דרכי ידידותיהם החביבות. מצד שני, זה לא מוכיח כלום, כי אבא שלי למשל שונא "כושים" ו"דוסים", ותנחשו מה? הוא לא מכיר אף "כושי" ואף "דוס". ובאשר לסיפורים, הנה נזכרתי באחד. פעם היה לי חבר טוב הומו, ולו היו שתי פאג האגס, וישבנו אתן מפעם לפעם בקפיטריה של האוניברסיטה. כל שבוע הן התייצבו כמו חיילות במסיבה של ש.שירזי. וכל פעם אחרי המסיבה הן באו עם גרסה של אותו סיפור מזעזע : לסביות שעירות גבריות ומפחידות התחילו אתן, והן ממש לא ידעו איך להיחלץ וכו´ וכו´ . לא הבנתי איך זה קורה להן לעזאזל, הנה אני הולכת למסיבות של נשים, שיש שם קצת יותר לסביות מאשר במסיבות של ש.שירזי, ולא מתחילות אתי כל כך הרבה, ולא כל שבוע. מה, אלוהים נותן אגוזים רק למי שאין לה שיניים? או שאולי זה סוג של סיוט, שבו הלסביות המפחידות רודפות אותן? חוץ מזה, הגברים הסטרייטים לא מתחילים אתי? איכשהו הצלחתי לא להפוך את העניין לסיפור בלהות בהמשכים. נראה לי שזה היה סוג של לסבופוביה. ולאבא גאה היקר מאוד : כן, החברה שלנו רויית גזענות, לדון בה ובמקורותיה זאת לא "הכללה גסה", שכן לא מדובר כאן בהצהרה גורפת. זה רק נסיון להבין מאיפה הדברים באים.

../images/Emo6.gif לי באופן אישי יש משהו

נגד 2 פאג האגז שאני מכירה. אני אנסח את עצמי מחדש (שיהיה פוליטקלי קורקט): יש 2 בחורות בבי"ס שלי שאני לא סובלת, ובמקרה הן גם פאג האגז. אחת מהן מצהירה כל פעם שהיא רק יכולה ש - "החבר שלי הומו, אבל אני לא". (זה בא מתוך כוונה לנסות להפוך אותו לסטרייט, או מה?) אה, ואני חושבת שצריך לתת שם לכל הגברים האלה שאורבים בצ´אטים של לסביות.

augustus

New member
אהםםםם (את גורמת לי לחשוב יותר מדי)

יש לי! מטרידים/מציצנים. מחקי את המיותר, למרות שאין כאן מיותר
טוב, אני הולכת לעבוד. בגלל הפורומים אני לא עובדת.

MARMELAD

New member
וואנאלסבים wanna(les)bi

זו ההגדרה האחרונה ששמעתי. לגבי לסביות VS פאגהאגס אני דווקא נתקלתי ביותר מדי מחבקות הומואים שמתנשקות עם בנות (מתחבקות כדוגמתן) בצורה נורא הפגנתית, במקומות של גייז. אולי הן באמת נמשכות אליהן, אולי הן רק רוצות תשומי... בעיניי הן עושות את זה כי הן גם רוצות להרגיש "מיוחדות". פרבילגיה, הא?

אז גם הן וואנאלסביות ../images/Emo13.gif

לא נתקלתי בהרבה כאלה, אבל כן נתקלתי בפאג האגס שמתנהגות ומתלבשות כמו אוחצ´ות (יש כזאת אחת בבית ספר שלי, וכל פעם שאני רואה אותה מתקרבת אני מסתנוורת לכמה רגעים מהורוד המנצנץ).

augustus

New member
וואלה, פתאום הצלחתי להבין

את חוסר החיבה שלי לפאג האגס. כלסבית עם אוריינטציה מאוד פמיניסטית, קשה לי לשהות במחיצתן של נשים שמפתחות ומטפחות תלות בגבר, או בקהילה של גברים, והשתרכות שיטתית היא ללא ספק תלות, או הביטוי שלה.

קימי

New member
לי נראה שאת סובלת ממחלת שנאת הגברים

יש לזה שם ששכחתי אותו,מה יש לך נגד פג האג? אז מה עם תמיד במועדונים של ההומואים איתן מתחילות מלא בחורות ועם לסביות הרבה פחות,זאת כנאה, הפאג האג תמיד נשיות, ונראות הרבה יותר טוב מהלסביות, זאת סתם קנאה דבילית,

למעלה