שאלה חשובה!!!

ספי סול

New member
שאלה חשובה!!!

נאמר לי שהערב ההופעה של דור המשך יוני פוליקר....... יהודה היה בהופעה????????????? חחחחח נו ספרו איך היה........

זה היה הזוי ביותר!

היינו בהופעה אני אילנה אריק יוני והבת של אילנה ... היו גם יעקב ויודה המלךךךךךךךךך היתה הופעה פצצה מלאת רגש, הסאונד היה טיפה מעורער אבל היתה בסה"כ אחלה הופעה !!! רק דבר אחדדדדדדדדדד מוזר קרה שם. יצאנו כולם החוצה ויודה שאל את יעקב אם צריך להזמין מונית או שעוברות פה מוניות...ואני בצחוק אמרתי אני מוכנה להחזיר אותך הביתה! הוא שמע במקרה ואמר יאללה לכי תביאי את האוטו, טוב אני חושבת שבחיים לא הנעתי כ"כ מהר את האוטו... הבאתי את האוטו כמובן והם עלו ונסענו אחחחחחחחחח איזה כייף זה היה הוא שם לי יד על הראש כל הדרך חחחחח ושר לי "ליזה ליזהההההההההההה" והיה לי טלפון באמצא הדרך והצלצול שלי היה רומיאו אז הוא שר הוווווווווו רומיאו זאת היתה.... קיצור זה היה הזוי ביותר אני לא מאמינה אני פשוט בהלם...חחחחח לא יכולה להמשיך לספר! לילה טוב.

shay poli

New member
ללללללללללללללליייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזז

איך לעזאזל את עושה את זה? למה לי זה לא קורה?,איך עושים את הסמיילי הבוכה? אני רוצה גם,אני רוצה גם,אני רוצה גם,אני רוצה גם. רק אני נאלץ להסתפק בחלומות מעצבנים שנגמרים באמצע בגלל שצריך לקום לעבודה,זה לא פייר!

שיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

תירגע, הכול בסדר, זו רק ליז, רומיאו האחת (והיחידה), אם תרצה. ניפגש בקיסריה?

shay poli

New member
כן,אבל זאת ליז שאצלה באוטו ישב האחד והיחיד

ולא רק הוא,אלה גם האחד והיחיד השני! רגע,משהו לא מסתדר לי במשפט הזה ??? שניים אחד ויחידים,טוב נו שיהיה זה אכן כך,כל אחד מהם אחד ויחיד בתחומו. הקיצר ליז את תותחית,אני צריך להסתובב איתך יותר. ואולי גם לי יצא לראות את יהודה יותר מ2 דקות ולהתבונן בו כאילו אני הוזה. -ואולי מרחוק,יש סיכוי אחד למיליון,ואולי מרחוק,איזה אושר מתגנב אל החלון.

אילנה זו גם

השורה שלי גנבתתת, ואוליייי מרחוק יש סיכויייי אחד למיליוןןןן אחחח מה לא היתי נותנת כדי לחזור ליום ראשון בשעה 12:10. בדיוק כשיודה עלה לאוטו הוא אמר "מה השעה בכלל"? זה כזה הזוי לא נתפס בכלל חחחח אילנה כמה היית משלמת בכדי להתחלף איתי?

shay poli

New member
למרות שהשאלה מופנת לאילנה..

אני גם רוצה להשתתף-הייתי משלם את כל החסכונות שלי,(וזה לא הרבה).חחח...

illani

New member
יפה אמרת. גם. ואני בכלל לא מסוגלת לדמיין

מה הייתי נותנת בשביל להסיע את יודע ויעקב טרמפ. נראה לי שם יודה יצטרך טרמפ אחרי ההופעה בירושלים אני אהיה מסוגלת לנסוע מירושלים לת"א בשביל זה ואח"כ לחזור הביתה. זו לא תהיה בעיה. אני הרי ארחף ונראה לי שגם האוטו.....

shay poli

New member
כן ,אני יכול לתאר לעצמי

ובטח גם היית נוסעת בלי אורות מרוב התרגשות,חחח....

למעלה