שאלה חשובה

otzzto

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo122.gif

הברווזים היחידים שאני מכיר בארץ הם הברווזים האלה.

otzzto

New member
חחח אהההההה

בהתחלה חשבתי שאמרתי ששמתי קישור בצחוק ואז הבנתי שהיית ציני..........

ilanflip

New member
דולף הוא הצדק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחח זאת כזאת סידרה נאצית! שלתיאל

roziroz

New member
סיפור

באחד מפסטיבלי הבירה שהיו שאלתי מישהי גם כן איך עושה ברווז והיא אמרה שהיא שמחה שזה מטריד את הנוער של היום וסיפרה לי שעשתה מחקר עולמי וגילתה שרק בארץ הם עושים גע ובכל העולם קוואק

otzzto

New member
מההההההההההה??? :O:O:O

זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוריגינל חומוס טחינה פלאפל מאן! אונלי אוור דאקס מייק גע!!!!!! ג'יזס לא חשבתי שמדובר בנושא כל כך שנוי במחלוקת....

roziroz

New member
היסטוריה

הנושא התחיל מלפני שנה וכמה זמן בזמן שעור אני וחבר שלי התחלנו לעשות כולות ואחד מהם היה קוואק ואז התחלנו להתווכח ומאז הנושא נשאל ונחקר אצל הרבה אנשים, פורומים סלברטאים וכו וכו....עכשיו הגיע הנושא גם לתקווה 6! אם תהיה מלחמת עולם 3 אני מאמין שזה סביב הוויכוח הזה

otzzto

New member
אהאאאאאאא אוקיייייייייי ביצה!!!!

אז ככה: הסבר ראשון, שעלול לגרום לכם לרצות לדפוק את הראש בשולחן עד שתגיעו לנזק מוחי מספק ככה שתאבדו את יכולת חישוב ופתירת בעיות ורק אז יוקל לכם. אפשר להגיד שהתרנגולת באה קודם. והנימוק שלי לכך הוא התפתחות פרה-הסטורית. האם מה שבא לפני תרנגולת והתפתח מאוחר יותר לתרנגולת (מה שאני באמת לא מבין למהההה) נחשב גם לתרנגולת? ואם כן, איך הוא הפך לתרנגולת? ע"י הטלת ביצה? הרי ייצור לא משתנה גנטית באמצע החיים המעשיים של הייצור, השינוי חייב להתבצע בחייהם העובריים, שם נקבע הקוד הגנטי שלהם. אז מפה באה השאלה, אם הייצור הראשון שנמצא אחרי קו התפר של ההגדרה "תרנגולת" (יעני כבר נחשב לתרנגולת) יצא מביצה של ייצור שנמצא בדיוק מעבר לקו התפר של ההגדרה "תרנגולת" (יעני עוד לא תרנגולת) התשובה היא ביצה? כי הביצה הזאת לא יצאה משום תרנגולת. אז גם אם אומרים תרנגולת יוצא ביצה!!!!!!!! אוווווווו שאנחנו מגדירים כל ייצור בשושלת הגנטית של התרנגולת (שבסופו של דבר הובילה לתרנגולת הלולים המצוייה של היום) תרנגולת. ומכאן שאין קו תפר, והביצה יצאה מתרנגולת. אבל זה זורק אותנו שוב לפרדוקס, כי אם אנחנו קובעים שוב רצף אין סופי של תרנגולות אז אנחנו לא יודעים מה היה קודם.... אלא אם אנחנו חוזרים להנחה המוקדמת ששום שינוי (או מן הסתם הווצרות) גנטי/ת לא יכול להתבצע בחייו המעשיים של ייצור, אלא רק בחייו כעובר, או סוג של עובר, ומכאן, ביצה. עכשיו צריך להתווכח על קיומו או על אי קיומו של קו התפר. הסבר שני, קל יותר: 1) אפשר להגיד תרנגולת. 2) אפשר להגיד בייצה. מה שבטוח שכולם שמים זין על התרנגול, הוא פה רק בשביל הזין, ועם הנדסה גנטית כבר לא כל כך צריכים אותו.... ******************************************************************************************************************* היו ערים: זוהי קריאת תיגר אינטלקטואלית לכל מי שקורא לעצמו פלספן חופר, או ווכחן מקצועי (איל.... ברינג יור שיט טו דה פלור!). יאללה בלאגן........

bjben

New member
אז ככה

האמת שפה יש 2 פתרונות הכל תלוי למה אתה קורא תרנגולת תשובה ראשונה, הביצה: כדי שיווצר תרנגולת כמו שאנחנו מכירים היום נדרשו שנים על גבי שנים של אבולוציה. נגיד שהמשוואה שלנו היא מאמבה לתרנגולת. אמבה זה 0% ותרנגולת זה 100%. באיזשהו זמן היה יצור שהוא 99.9999999999999% תרנגולת שהוא הטיל את הביצה שהיא 100% תרנגולת ולכן מה שבא קודם היא הביצה הפתרון השני, התרנגולת: יכול להיות במהלך האבולוציה לפני שהוצרו עופות וביצים היה יצור דמוי תרנגולת שבמקום להטיל ביצים המליט צאצאים (תאורטי) ולכן התרנגולת היא הראשונה מה גם שיש שהביצה הראשונה יצאה מאיפה שהוא זה הכל שאלה של מה אתם מגדירים תרנגולת

למעלה