שאלה חשובה

kepit

New member
זה לא זה ולא זה..

אבל זה יותר קרוב לקוואק

otzzto

New member
חחח מה?!

זה בול ההפך! ברווז עושה קוואק! אווז עושה געגעגע!

bjben

New member
אחי איפה אתה חי!!!!!!!!!!!

זה בדיוק ההפך ומי שרק חושב אפילו להביא לפה את הוכחת שאלתיאל קוואק שיחשוב פעמיים ד"א שאלתיאל הוא בעצם אווז ולא ברווז כמו שהממשלה רוצה שתחשבו זה הכל קונספירציה שביל גייטס המציא

otzzto

New member
חחחח זין עליך

שלתיאל קוואק הוא ברווז. ההוא מנילס הוא אווז, חכה חכה אני אחזור עם הוכחה!.

otzzto

New member
חחח רוצים לראות מה גיליתי?

"אווז הוא השם הכללי למספר עופות גדולים ממשפחת הברווזיים". (ויקיפדיה). חחחחחח כל הויכוח הלך. עכשיו אפשר להגיד שאווזים עושים קוואק או גע, אבל לא משנה מה, תמיד מישהו יגיד שאווז הוא ברווז בעצם אז זה לא משנה, הלך, אין, מתתתתתת, עד שהיה וויכוח טוב. פעם במליון שנה יש כזה וויכוח והוא מת! מידע על: ברווזים אווזים שאלתיאל קוואק שימו לב מה כתוב: דמויות ראשיות שאלתיאל הוא מה???? לא ברווז נכון?! זה לא מה שכתוב שם.... או שכן......... :):):):)

roziroz

New member
נו באמת

עזבו אווזים ברווזים תתמקדו בגע או בקוואק?!

otzzto

New member
אבל הקטע ששאלתיאל קוואק עושה קוואק קוואק

בסיום של כל שיר פתיחה. אז אם אנחנו מכריעים שהוא ברווז אז מכאן אנחנו מוצאים שברווזים עושים קוואק.

bjben

New member
לאאאאאא!!!!!!!!!

שאלתיאל הוא אווז וזה לא משנה כמה תתחכש לזה (וזה גם לא משנה מה ויקיפדיה אומרת)

otzzto

New member
ביג'יי צא מהסרט.

חחחח אתה לא יכול להתעלם מכל הראיות ולהגיד לא משנה מה אתה צודק, כי אז אתה לא צודק, אתה חופר.

bjben

New member
אני לא אומר שאווז זה ברווז

אני יודע שאווז זה לא ברווז אבל ה שאני אומר זה שברווז מגעגע (גע גע) ואווז מקאק (קוואק) ושאלתיאל קוואק למרות שכתוב שהוא ברווז הוא אווז עכשיו תכנס אתה בעצמך לניקים של ויקיפדיה ותסתכל בתמונות ותגיד לי ששאלתיאל הוא ברווז כמו שאמרתי זה הכל קונספירציה נ.ב. דולף הוא הצדק

למעלה