שאלה חשובה

מצב
הנושא נעול.

YOKO55

New member
שאלה חשובה

שאלה חשובה
האם יש צורך לעשות מי שפיר גם מתרומת ביצית?

היי יוקו וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שאלה חשובה
היי יוקו וברוכה הבאה

ברוכה הבאה
בדרך כלל כאשר נכנסים למקום חדש נהוג להגיד שלום ולהציג את עצמיך בקווים כללים ולא מסגרים לפני ששואלים שאלות. ותשובה, אנחנו בזמנו קיבלנו את ההחלטה לגבי מי שפיר על בסיס תוצאות הבדיקות הסטטיסטיות כפי ש- "יובל עמית" ענתה לך. במקרה שלנו כל התוצאות היו טובות אז לא עשינו כדי לא לסכן את ההיריון שגם כך היה כל כך יקר (ובמקרה שלנו, מורכב במיוחד). במידה ואת מחליטה לבצע מי שפיר יש בדיקת מי שפיר הנעשה בשבוע 32 הנקרא FISH. יתרונו של בדיקה זו היינו שבמידה והכל תקין אבל מתפתיח לידה מוקדמת או זהום בעקבות מי שפיר את העובר ניתן להציל וללדת אותו בתור פג. החיסרון היינו שמקרה שהעובר אינו תקין
ומתפיח ללידה מאותם סיבות בציינתי לעי"ל, אז יש סיכוי שיוולד ילד פגום. המון המון בהצלחה
וזו החלטה לא פשוטה שאת צריכה לקבל בהמלצת רופאיך.

YOKO55

New member
פלח של פלפל

היי יוקו וברוכה הבאה

ברוכה הבאה
בדרך כלל כאשר נכנסים למקום חדש נהוג להגיד שלום ולהציג את עצמיך בקווים כללים ולא מסגרים לפני ששואלים שאלות. ותשובה, אנחנו בזמנו קיבלנו את ההחלטה לגבי מי שפיר על בסיס תוצאות הבדיקות הסטטיסטיות כפי ש- "יובל עמית" ענתה לך. במקרה שלנו כל התוצאות היו טובות אז לא עשינו כדי לא לסכן את ההיריון שגם כך היה כל כך יקר (ובמקרה שלנו, מורכב במיוחד). במידה ואת מחליטה לבצע מי שפיר יש בדיקת מי שפיר הנעשה בשבוע 32 הנקרא FISH. יתרונו של בדיקה זו היינו שבמידה והכל תקין אבל מתפתיח לידה מוקדמת או זהום בעקבות מי שפיר את העובר ניתן להציל וללדת אותו בתור פג. החיסרון היינו שמקרה שהעובר אינו תקין
ומתפיח ללידה מאותם סיבות בציינתי לעי"ל, אז יש סיכוי שיוולד ילד פגום. המון המון בהצלחה
וזו החלטה לא פשוטה שאת צריכה לקבל בהמלצת רופאיך.
פלח של פלפל
לא ממש התקשרתי אליך הביתה כמדומני ואני אחליט אם לאמר שלום או לא לאמר שלום את הלא בעל הבית כאן אז רד לי מהוריד תודה

מעניין, שאת ממש מוצפת תגובות..

פלח של פלפל
לא ממש התקשרתי אליך הביתה כמדומני ואני אחליט אם לאמר שלום או לא לאמר שלום את הלא בעל הבית כאן אז רד לי מהוריד תודה
מעניין, שאת ממש מוצפת תגובות..
לשאלה שלך ובמקום להתיחס לעיקר שבתגובה שלי אליך, את מתמקדת בטפל. אצם העובדה שנכנסת לפה ושאלת שאלה את נכנסת לבית חם ותומך שכולו בהתנדבות שאף אחד/אחת אינו חייב לתת. אף אחד פה אנו רופא או איש מקצוע אבל יש פה בעלי ניסיון ושעברו את כל התהליך מתרומת ביצית ועד גידל הילד ובלהתמודד אם השאלה של מתי ואיך לספר ליד ואם בכלל. אגב בתגובה הזו שלך שרפת תמיכה ו/או מידע בהמשך ממני. זו בית חם ובית לכל מי שנמצא בו ואנחנו הותיקים ומקימי הבית הזה מבקשים לתכבדו את זה. אף אחד/אחת לא חייב לך טובות. בכל זאת אני אסיים בלאחל לך המון המון בהצלחה.

../images/Emo186.gifקצת הגזמת

פלח של פלפל
קצת הגזמת
ליוקו ברוכה הבאה , אף אחד לא רוצה להכנס לך לורידים , אבל כאן בפורום כשנכנסים בדרך כלל מציגים את עצמך , במסגרת החשאיות האפשרית . פעם ראשונה שמזה שנה אני בפורום ואני רואה כזו תגובה, אחרי תגובה כמו שלך אין לי חשק לענות לך על שום שאלה. אני מציעה לך לשנות ניק ולארגן לעצמך כניסה מעט יותר סימפטית לך ולנו בהצלחה

רוית ב

New member
../images/Emo31.gifYOKO

פלח של פלפל
YOKO
תגובה שכזו אינה רואיה לפורום גם אם את מרגישה פגועה (??????) עלייך לכבד את החברים חוצמזה שענו לך וטרחו ופרטו מלח הוא אחד האנשים הכי רגישים עדינים ועוזרים שיש פה וכן, כשאת מגיעה לפורום רגיש כמו תרומת ביצית (או פוריות) עלייך להציג את עצמך כולנו רגישים פה לכולנו יש את התיק שלנו ותגובה מסוג זה אינה ראויה. היא אפילו חוצפנית יש מקום להתנצלות.

פה זה לא פורום "איך מדברים בשוק"../images/Emo5.gif

פלח של פלפל
פה זה לא פורום "איך מדברים בשוק"

אני מקבלת את העבודה שיש לכל אחד לגיטימציה לחשוף את עצמו או לא. בכל שנות חברותי בפורומים הנ"ל ישנה אי הסכמות, אבל אף פעם לא נתקלתי ברמת דיבור כה נמוכה וניבזית . ולכן אני עדיין מתפלא שמשפט המחץ הנ"ל עדיין מופיע על גבי הפורום המכובד הזה לא ראוי שאף אחד/ת יספוג כזו נמיכות דרגה . ולך אני מאחלת לך בהצלחה בכל מסלול אשר תבחרי
. אבל לפני כן הייתי מציעה לך לדפדף קצת בפורום "תרבות דיבור" ו"הליכות ונימוסין" !!

סנשיין60

New member
yoko שלום

שאלה חשובה
yoko שלום
עם תשובה כזו לאדם שנותן לך בכל הרצינות נתונים ומתאמץ לענות לך, את מחליטה לתקוף במקום להודות אז כנראה שהמקום הזה לא מתאים לך ולנו תנסי בפורום אחר... שיהיה לך הבצלחה בכל דרך שתפני

ayoosh

New member
חבל...

שאלה חשובה
חבל...
מלח קיבל אותך מאוד יפה, והסביר מה שידוע לו לגבי שאלתך. אני מבינה את זה שיש כאלה שמעדיפות לא להחשף גם בעולם הוירטואלי, ואפילו ברמה של לספר על עצמן- זה מקובל ולגיטימי. את צריכה להבין שאנחנו פורום קטן מאוד, ובזכות הותיקים- אלה שצברו נסיון ועדיין כאן- יש המון מידע לחדשות. ב"ה יש הרבה משתתפות חדשות, והציפיה של מי שעונה כאן מכל הלב ובכל הרצינות, היא שמי שכותב/ת יציגו את עצמם בכמה מילים (כאמור, זה יכול להיות "אני מעדיפה לא לחשוף שום פרטים"). לא מדובר על חובה, ואת רשאית לכעוס על עצם הפניה, אבל אני מקווה שגם להבין אותה. אני מאוד מקווה שכן תישארי איתנו. והכי חשוב-

פינצי2007

New member
אם יורשה לי ...

חבל...
מלח קיבל אותך מאוד יפה, והסביר מה שידוע לו לגבי שאלתך. אני מבינה את זה שיש כאלה שמעדיפות לא להחשף גם בעולם הוירטואלי, ואפילו ברמה של לספר על עצמן- זה מקובל ולגיטימי. את צריכה להבין שאנחנו פורום קטן מאוד, ובזכות הותיקים- אלה שצברו נסיון ועדיין כאן- יש המון מידע לחדשות. ב"ה יש הרבה משתתפות חדשות, והציפיה של מי שעונה כאן מכל הלב ובכל הרצינות, היא שמי שכותב/ת יציגו את עצמם בכמה מילים (כאמור, זה יכול להיות "אני מעדיפה לא לחשוף שום פרטים"). לא מדובר על חובה, ואת רשאית לכעוס על עצם הפניה, אבל אני מקווה שגם להבין אותה. אני מאוד מקווה שכן תישארי איתנו. והכי חשוב-
אם יורשה לי ...
צריך להבין שיש כאלר שמעדיפות לשמור על דיסקרטיות ולא רוצות ככ לספר כדי לא לחשוף את עצמן ואפשר לנסות להבין את זה לפי דעתי מי שתבחר לספר על עצמה ומי שלא יש לה מקום בפורום הנפלא הזה לא? עם זאת זו לא דרך להגיב כך יש מן הכפיות טובה בתגובה של YOKO. וחבל אפשר פשוט לומר את הדברים בצורה קצת יותר נעימה בסהכ לכולם יש כוונה טובה בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לאחל חג שמח לכולם ובשורות טובות והלוואי ויהיו המו ניסים לכל חברי וחברות הפורום

ת'שמעי...

אם יורשה לי ...
צריך להבין שיש כאלר שמעדיפות לשמור על דיסקרטיות ולא רוצות ככ לספר כדי לא לחשוף את עצמן ואפשר לנסות להבין את זה לפי דעתי מי שתבחר לספר על עצמה ומי שלא יש לה מקום בפורום הנפלא הזה לא? עם זאת זו לא דרך להגיב כך יש מן הכפיות טובה בתגובה של YOKO. וחבל אפשר פשוט לומר את הדברים בצורה קצת יותר נעימה בסהכ לכולם יש כוונה טובה בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לאחל חג שמח לכולם ובשורות טובות והלוואי ויהיו המו ניסים לכל חברי וחברות הפורום
ת'שמעי...
בהודעה הראשונה שלך בפורום כתבת: "שלום, חדשה אבל פסיבית עד כה... " ראנו את כמאד נימוסי ומוקבל, הרי אמרת את מילת הקסם "שלום". למה בחברה ורטיאלית זאת חייבת להיות אחרת. את זה YOKO אפילו לא עשתה אלא נכנסה עם שאלה כאילו חייבים לה משהוא. זה קצת פוגע בכבוד חברי הפורום ההותיקים שלמרות שכבר לא חייבים להיות פה נשארים כדי לעזור לאחרים להצליח. האמת מאד התלבטתי לגבי לענות לה ולתת תשובה לשאלה ששאלה לאור חוסר הנימוס, אבל מה, ראיתי מול עיני אישה הרה שעברה טיפול וצריכה מידע שלי יש את התשובה המדוייקת ביותר וידעתי שגם כך שהתגובות לשאלה הזו יהיו מעטות. מה שהפלאי אותי, היה התגובה שלה אלי. את הניק הזה, היא שרפה פה לפחות לגבי ואולי לגבי אחרים כי אף אחד פה אינו כפוי טובה, אולי אם היא תיכנס בניק חדש היא תשכיל להתנהג אחרת. ואת אוחלי ההצלחה שלי עליה אני באמת מתכוון עליהם כי היריון מתרומת ביציות הינה היריון יקר ללא קשר להתנהגות אם ההרה. נ.ב., גם לך אני מחזיק אצבעות ל- ß חיובית בקרוב וסליחה שלא איחלתי אז אך השישור היה כבר ישן

פינצי2007

New member
אתה בסדר אתה...

ת'שמעי...
בהודעה הראשונה שלך בפורום כתבת: "שלום, חדשה אבל פסיבית עד כה... " ראנו את כמאד נימוסי ומוקבל, הרי אמרת את מילת הקסם "שלום". למה בחברה ורטיאלית זאת חייבת להיות אחרת. את זה YOKO אפילו לא עשתה אלא נכנסה עם שאלה כאילו חייבים לה משהוא. זה קצת פוגע בכבוד חברי הפורום ההותיקים שלמרות שכבר לא חייבים להיות פה נשארים כדי לעזור לאחרים להצליח. האמת מאד התלבטתי לגבי לענות לה ולתת תשובה לשאלה ששאלה לאור חוסר הנימוס, אבל מה, ראיתי מול עיני אישה הרה שעברה טיפול וצריכה מידע שלי יש את התשובה המדוייקת ביותר וידעתי שגם כך שהתגובות לשאלה הזו יהיו מעטות. מה שהפלאי אותי, היה התגובה שלה אלי. את הניק הזה, היא שרפה פה לפחות לגבי ואולי לגבי אחרים כי אף אחד פה אינו כפוי טובה, אולי אם היא תיכנס בניק חדש היא תשכיל להתנהג אחרת. ואת אוחלי ההצלחה שלי עליה אני באמת מתכוון עליהם כי היריון מתרומת ביציות הינה היריון יקר ללא קשר להתנהגות אם ההרה. נ.ב., גם לך אני מחזיק אצבעות ל- ß חיובית בקרוב וסליחה שלא איחלתי אז אך השישור היה כבר ישן
אתה בסדר אתה...
צריך תמיד לשפוט אנשים לכף זכות וכך עשית וזה יפה תודה לך על כל התשובות המקצועיות והחמות

אדוינה

New member
הייתי שמחה עם השירשור הזה היה..

אתה בסדר אתה...
צריך תמיד לשפוט אנשים לכף זכות וכך עשית וזה יפה תודה לך על כל התשובות המקצועיות והחמות
הייתי שמחה עם השירשור הזה היה..
מסתיים כאן. כבר נאמר הכל וגם יותר מדי. עכשיו זה סתם פגיעות והעלבות. וגם אם מישהו טעה, נא להקטין את האש... אז בבקשה! תודה מראש

היי ערב טוב YOKO55

שאלה חשובה
היי ערב טוב YOKO55
אצלי למשל לא הצטרכתי לעבור בדיקת מי שפיר מאחר והבדיקות שעשיתי כגון: שקיפות עורפית ו-2 סקירות , סקירה ראשונה וסקירה מורחב וכמובן בדיקת חלבון עוברי כולם יצאו עם תוצאות מעולות והרופא שלי המליץ לא לעשות בדיקת מי שפיר משום שיש לזה גם אופציות להפלה ולאיבוד ההריון ואם אין צורך והכל תקין אז לא חייב לעשות אבל זה נתון לשיקול דעת ההריונית. בהצלחה בהמשך.

אדוינה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

היי ערב טוב YOKO55
אצלי למשל לא הצטרכתי לעבור בדיקת מי שפיר מאחר והבדיקות שעשיתי כגון: שקיפות עורפית ו-2 סקירות , סקירה ראשונה וסקירה מורחב וכמובן בדיקת חלבון עוברי כולם יצאו עם תוצאות מעולות והרופא שלי המליץ לא לעשות בדיקת מי שפיר משום שיש לזה גם אופציות להפלה ולאיבוד ההריון ואם אין צורך והכל תקין אז לא חייב לעשות אבל זה נתון לשיקול דעת ההריונית. בהצלחה בהמשך.

ROSMARY

New member
YOKO55

שאלה חשובה
YOKO55
מתפלאה על התגובה הלא נעימה שלך . מלח הוא הבן אדם האחרון שצריך להגיב כך אליו . הוא לא ביקש ממך לספר מאיפה את , איזה מספר נעליים יש לך וכל מיני פרטים מזהים אלא אך ורק פרטים שמתאימים לפורום הזה . בכל מקרה מאחלת לך מכל הלב המון הצלחה , חג שמח ורק טוב . רוזמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה