שאלה חשובה

נועם222

New member
שאלה חשובה

אפשר לקנות כרטיסים להופעה ביום שישי בבארבי בכפ"ס במקום? אם כן אז כמה זה יעלה? ומה עם הדיסק החדש? הוא יצא כבר ? או שעוד לאא

Pr0zac

New member
כבר אפשר להשיג כרטיסים

אצל הייחצנים, לפי מיקומך... אני מוכר באיזור רעננה 0544633262

נועם222

New member
רגע..

אין לי יחצן שהוא קרוב לאיפה שאני גר אז אפשר לקנות במקום כרטיסים?

Pr0zac

New member
בהחלט אפשר לקנות במקום ב60 שקלים

אבל מספר הכרטיסים מוגבל ואי אפשר לדעת אם יהיו במקום

אוי נו באמת.....

תפסיקו להאמין לכל מה שהיחצנים אומרים. זה עולה 60 בקופות אבל אם תיכנסו לאתר של בארבי: http://www.barby.co.il/ShowClub.asp?c=2 תוכלו להדפיס קופון של 10 שקל וזה יעלה לכם אותו הדבר. היחצנים בטוח מקבלים כסף או משהו אז הם רוצים שתקנו מהם. בכל ההופעות שאני הייתי היה כרטיסים ואף פעם לא הייתי בהופעה שנגמרו הכרטיסים. ולמרות שאני מת על הלהקה הזאת והכי מפרגן לה בעולם לא נראה לי שיהיה מלא עד אפס מקום. אבל יכול להיות שאני טועה.

Pr0zac

New member
נכון יש קופון

ונכון שכנראה(ושאף אחד לא יקח אותי במילה) ישארו כרטיסים אבל בבארבי בת"א חבר שלי החליט לא לקנות כרטיס מראש וסתם עמד בתור לכרטיסים ואז בתור לכניסה... אבל כל אחד מה שהוא מעדיף.

נג היפה

New member
סליחההההה

אני בתור אחת שמייחצנת להופעות אומרת לך שהיחצנים לא עושים מהעסק הזה יותר מדיי כסף, לרוב הם מקבלים כרטיס חינם, ואני אישית בכלל מייחצנת בשביל הכיף ואהבה שלי ללהקה ( לדוג' שהתקווה באו להרצליה) חוצמזה אתה לא יכול לבוא ולהגיד לאנשים שיהיה להם כרטיסים על בטוח, כי בהופעה האחרונה בבארבי ת"א היה מפוצץ עד אפס מקום, וחברים שלי לא קנו כרטיסים מראש ולא נכנסו בגלל זה, הבארבי כפ"ס קטן בהרבה מת"א אמנם גם ת"א זה יותר מרכזי והכל, אבל אי אפשר לדעת... מסקנה: כדאי לכם לקנות אצל היחצנים, הם לא מנסים לקמבן אתכם ורק שני הצדדים מרוויחים מהסיפור! יומטוב =)

Pr0zac

New member
רק להבא לשרשר למקום

לא הבנתי לרגע O_O והיא צודקת לגמרי, אישית אני לא מייחצן בשביל הכסף, יותר בשביל בערך 30-40 אנשים שאני מכיר שרוצים להגיע להופעות ואין להם מושג מי מה ומו... ונכון- לא תמיד יש כרטיסים בכניסה.

נועם222

New member
חשוב

אני עדיין לא רוצה להיסתמך על הכרטיסים במקום אין איזה יחצן בכפר סבא או שמגיע לכפר סבא ? שזה המקום הכי קרוב אליי

כן אני מייחצנת..

היי- אני מישוב נירית.. ליד כפר סבא.. ויש לי כרטיסים.. אם כן זה המספר שליי אני זמינהה.. 0526936685 יוםםם טוב =))

LIKUSH 1

New member
מכירה מוקדמת לכפ"ס - מהאתר של התקווה ../images/Emo23.gif

6.7.07 - בארבי כפ"ס מכירה מוקדמת: גלעד 0547404950 רמה"ש דור 0505202155 הרצליה אנדרס 0544633262 רעננה מיכל 0526936685 נירית (ליד כפ"ס)

למעלה