שאלה חשובה....!

avivmalka1

New member
שאלה חשובה....!

אחרי שהבנתי כבר מי הרוצח/ת. רציתי לדעת מה הולך לההיות עעם מרלה וג'ון אחרי הגילוי? אפשר לקבל רמז קטן. ממני שגילתה רק לפני שבוע את הפורום המדהים הזה ומכורה לסידרה כבר מ- 94'. הילה.

PRINCESS GINA

New member
ספוילר מעליי....../images/Emo58.gif גם כאן...

הילה יקרה... רק רציתי לומר מבלי לפרט יותר מידיי- שלא נראה לי שאת יודעת את סוף הסיפור לפי השאלה שלך... מרלנה היא בסוף לא הרוצחת...דובר על כך שהכל היה תוכנית של טוני...ושהוא רק השתמש במרלנה...

2DH

New member
עונה - ספוילר אחד גדול ../images/Emo13.gif

אני יכולה לחפור על זה רבות אבל ננסה לתמצת. ג'ון הוא זה שמגלה שמרלנה היא הרוצחת אחרי שהיא הורגת את אליס. הוא מתעמת איתה והם רבים . מרלנה מנסה לדחוף אותו מהמפרסת של הפטנהאוז אבל בסוף היא נופלת על סמי . היא פצועה די קשה . ג'ון משוכנע שהיא לא אשמה ומנסה למצוא את כל הסיבות האפשריות לכך שהיא לא אשמה : האטי , הדיבוק , גידול במוח. בסוף היא הולכת לכלא ולאורך כל הזמן ג'ון עומד לצידה ומאמין שהיא חפה מפשע ועושה הכל כדי לעזור לה ... (יש קטעים מדהימים של ג'ון ומרלנה גם בבית החולים ובכלא !!!) על גג הכלא יורים בה והיא מתה ... משם היא מגיעה לאי. היא וג'ון יהיו בנפרד עד שהוא יגלה שכולם חיים ויצא להציל אותם (ולא נפרט על מה שקורה להם בנפרד כי זה פחות ידידותי לסביבה ... אבל בסוף הם מתאחדים ) . כמו שאמרתי יש לא מעט סצנות ממש יפות בתקופה הזאת . מקווה שזה עונה על השאלה

abcd80

New member
תוספת ../images/Emo58.gif

אל תשכחי שמרלנה התקרבה יותר מדי לרומן באי.. עד כדי כך שהגיעו למיטה בעע וג'ון ניהל רומן עם קייט (תאומת מייקל ג'קסון
כל הזכויות שמורות לג'ספר)

2DH

New member
אני (ספוילר)

עושה כל מאמץ אפשרי להדחיק את הסצנות האלה .... ולשכוח שהם אי פעם התקיימו
אני מדלגת ישר לאיחוד שהגיע אחרי הטירה

abcd80

New member
ואני מחכה לזה..../images/Emo58.gif

בייחוד לבואו של אלכס! בא לי לראות קצת שינוי אצל מרלנה במקום להיות האישה הקטנה של ג'ון

mayarose2

New member
מאיפה את\ה יודע את כל זה?...

ובבקשה תפרט מה הולך לקרות לאנשים באי.. וספר עוד פויילרים.. מי שירצה יקרא ומי שלא לא תודה מראש:)

למעלה