2 קווים = הריוןשאלה חשובה!
אני ביום ה-11 לאחר החזרת עוברים... ביצעתי עכשיו בדיקת הריון ביתית (בשעה 11:30) קיבלתי תשובה של 2 קוים רק לאחר 10 דקות האם זה הריון? תודה.....
תודה...2 קווים = הריון![]()
מקווה שכך זה למרות שאני לא מאמינה בבדיקות הבתיות כי יום לפני הבטא שלי היתה תשובה שלילית ולמחרת בטא 194.מקווה שאני לא מטעה אותך אבל אני יודעת שרואים 2 קווים זה הריון. המון המו ןמזל טוב ומחזיקה אצבעות.
WOW איזה יופי.שאלה חשובה!
אני ביום ה-11 לאחר החזרת עוברים... ביצעתי עכשיו בדיקת הריון ביתית (בשעה 11:30) קיבלתי תשובה של 2 קוים רק לאחר 10 דקות האם זה הריון? תודה.....
לא לקחתי תרופות אלה..........WOW איזה יופי.
קודם כל בהצלחה ובשעה טובהאת קיבל תמיכה של אוביטרול או כיורגן בנוסף לתמיכה פרוגרסטרוני? תרופות אילו משפיעות על תוצאות הבדיקות הביציות מאחר שהן מכילות את הורמון HCGß שהוא למעשה הורמון היריון. השפעת תרופות אילו על הבדיקות הן 12 יום מיום קבלתן. אם לא קיבלת תרופות אילו, אז את בהיריון
והמון המוןבהצלחה. המקלות יכולות לטעות בעיקר בתחום האין היריון כלומר יש מקרים שבה המקלות מראות שאין היריון ובבדיקת הדם יש היריון. בכל מקרה הבדיקה האמינה ביותר הינה בדיקת דם. שוב בהצלחה.![]()
ספירלא לקחתי תרופות אלה..........
לקחתי רק אסתרופם,ואנדומטרין.
לא עשיתי בדיקת דם...ספיראיזה יופי![]()
![]()
![]()
![]()
שני פסים זה הריון
עשית בדיקת דם היום כדי לדעת בטא
איזה יופי
שימשיך תקין![]()
![]()
היי תימניה לדעתי כן בהחלטשאלה חשובה!
מחזיקה אצבעות לבטא פלוס!שאלה חשובה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.