שאלה חשובה!

מצב
הנושא נעול.

ספיר51

New member
שאלה חשובה!

שאלה חשובה!
אני ביום ה-11 לאחר החזרת עוברים... ביצעתי עכשיו בדיקת הריון ביתית (בשעה 11:30) קיבלתי תשובה של 2 קוים רק לאחר 10 דקות האם זה הריון? תודה.....

2 קווים = הריון ../images/Emo24.gif

שאלה חשובה!
אני ביום ה-11 לאחר החזרת עוברים... ביצעתי עכשיו בדיקת הריון ביתית (בשעה 11:30) קיבלתי תשובה של 2 קוים רק לאחר 10 דקות האם זה הריון? תודה.....
2 קווים = הריון

מקווה שכך זה למרות שאני לא מאמינה בבדיקות הבתיות כי יום לפני הבטא שלי היתה תשובה שלילית ולמחרת בטא 194.מקווה שאני לא מטעה אותך אבל אני יודעת שרואים 2 קווים זה הריון. המון המו ןמזל טוב ומחזיקה אצבעות.

ספיר51

New member
תודה...

2 קווים = הריון

מקווה שכך זה למרות שאני לא מאמינה בבדיקות הבתיות כי יום לפני הבטא שלי היתה תשובה שלילית ולמחרת בטא 194.מקווה שאני לא מטעה אותך אבל אני יודעת שרואים 2 קווים זה הריון. המון המו ןמזל טוב ומחזיקה אצבעות.
תודה...

WOW איזה יופי.

שאלה חשובה!
WOW איזה יופי.
קודם כל בהצלחה ובשעה טובה
את קיבל תמיכה של אוביטרול או כיורגן בנוסף לתמיכה פרוגרסטרוני? תרופות אילו משפיעות על תוצאות הבדיקות הביציות מאחר שהן מכילות את הורמון HCGß שהוא למעשה הורמון היריון. השפעת תרופות אילו על הבדיקות הן 12 יום מיום קבלתן. אם לא קיבלת תרופות אילו, אז את בהיריון
והמון המוןבהצלחה. המקלות יכולות לטעות בעיקר בתחום האין היריון כלומר יש מקרים שבה המקלות מראות שאין היריון ובבדיקת הדם יש היריון. בכל מקרה הבדיקה האמינה ביותר הינה בדיקת דם. שוב בהצלחה.

ספיר51

New member
לא לקחתי תרופות אלה..........

WOW איזה יופי.
קודם כל בהצלחה ובשעה טובה
את קיבל תמיכה של אוביטרול או כיורגן בנוסף לתמיכה פרוגרסטרוני? תרופות אילו משפיעות על תוצאות הבדיקות הביציות מאחר שהן מכילות את הורמון HCGß שהוא למעשה הורמון היריון. השפעת תרופות אילו על הבדיקות הן 12 יום מיום קבלתן. אם לא קיבלת תרופות אילו, אז את בהיריון
והמון המוןבהצלחה. המקלות יכולות לטעות בעיקר בתחום האין היריון כלומר יש מקרים שבה המקלות מראות שאין היריון ובבדיקת הדם יש היריון. בכל מקרה הבדיקה האמינה ביותר הינה בדיקת דם. שוב בהצלחה.
לקחתי רק אסתרופם,ואנדומטרין.

ronitili

New member
ספיר../images/Emo70.gif איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

לקחתי רק אסתרופם,ואנדומטרין.
ספיר
איזה יופי

שני פסים זה הריון
עשית בדיקת דם היום כדי לדעת בטא
איזה יופי
שימשיך תקין

היי תימניה לדעתי כן בהחלט

שאלה חשובה!
היי תימניה לדעתי כן בהחלט
עם הופיעו שניי קווים אין סיכוי לההפך ואני מאחלת לך מזל טוב ובהצלחה

אדוינה

New member
מחזיקה אצבעות לבטא פלוס!

שאלה חשובה!
מחזיקה אצבעות לבטא פלוס!

מצב
הנושא נעול.
למעלה