שאלה חשובה היות והמונדיאל מגיע האם יש איזה LOCAL TV STATION בניו יורק שמשדרים את המונדיאל ?
E eli21us New member 29/5/02 #1 שאלה חשובה../images/Emo86.gif היות והמונדיאל מגיע האם יש איזה LOCAL TV STATION בניו יורק שמשדרים את המונדיאל ?
שאלה חשובה../images/Emo86.gif היות והמונדיאל מגיע האם יש איזה LOCAL TV STATION בניו יורק שמשדרים את המונדיאל ?
E eli21us New member 30/5/02 #5 תודה לכל העוזרים אבל.......... כנראה שתראו אותי בימים הקרובים משוטט בפאבים במנהטן בשעות לא שעות
S sirpad New member 30/5/02 #6 כיוון שארה"ב העפילה לטורניר אני לא מוצא סיבה שלא יהיה ערוץ מקומי ששדר אלאמלא זה בידיוק נופל על טקס כזה או אחר של סלבריטאים ספיישל ריקי לייק או משו בסיגנון
כיוון שארה"ב העפילה לטורניר אני לא מוצא סיבה שלא יהיה ערוץ מקומי ששדר אלאמלא זה בידיוק נופל על טקס כזה או אחר של סלבריטאים ספיישל ריקי לייק או משו בסיגנון
M Mariguella New member 30/5/02 #7 הנה משהו בשבילך World Cup TV Schedule מעלה תהיות - למרות שאתה מכביסט (מילת גנאי איומה ונוראה ) ודאי תסכים איתי שעם שאינו מכיר בכדורגל כמלך הספורט (לפחות אם האתלתיקה לקחה את התואר מלכת הספורט), הוא כנראה עם חסר תרבות. הימור שלי (נוכחי, זה בטח עוד ישתנה 1000 פעמים) לגמר: פורטוגל-ברזיל (ונקווה שכך, כי אז זה יהיה גמר יפה, לפחות מבחינתי).
הנה משהו בשבילך World Cup TV Schedule מעלה תהיות - למרות שאתה מכביסט (מילת גנאי איומה ונוראה ) ודאי תסכים איתי שעם שאינו מכיר בכדורגל כמלך הספורט (לפחות אם האתלתיקה לקחה את התואר מלכת הספורט), הוא כנראה עם חסר תרבות. הימור שלי (נוכחי, זה בטח עוד ישתנה 1000 פעמים) לגמר: פורטוגל-ברזיל (ונקווה שכך, כי אז זה יהיה גמר יפה, לפחות מבחינתי).