שאלה חשובה

שאלה חשובה ../images/Emo70.gif

(שרציתי לשאול מזמן אבל קצת התביישתי לשאול-) 1. האם,לעניות דעתכם האהבה היא מחלה סופנית?????? 2. אם כן- נמקו למה ואם ידועות לכם/לכן שיטות ריפוי קונבנציונאליות (או אחרות) אשמח לשמוע עליהן. 3. אם לא - אל תנמקו. מספיק שתתנו הסבר קצר מדוע אתם חושבים כך. תודה לכווווווווווווווולם מראש! שיבולת

א י ל ה

New member
כשאת

אומרת הסבר קצר, לאיזה קוצר את מתכוונת? א י ל ה לא הביישן ל´

א י ל ה

New member
אה

אז בסדר. עכשיו הבנתי. את רוצה כמו גזר. גמדי. א י ל ה במסווה של יוסף

Dan_Kap_

Active member
אצליייי הכלללל בסדררררר

היום כבר לא מתים מאהבה [ לפחות אם קוראים לך בועז שרעבי ] ושבועז יסביר, למה לי להסתבך איתו?

זיוי בת

New member
בועז

לא מסביר. הוא פשוט מסתכל גוזר שם קצת חומר על הראש והופ.....נהיה בלונדיני מסביב. זיוי [עברה את כל התהליך] :))

א י ל ה

New member
דאן_קאפ_

איזה יופי אתה מסלסל. אתה גם צובע ועושה פאן? א י ל ה מיסלסלת לקבוע תור

Dan_Kap_

Active member
עושה פאן - ונותר לי רק תור ל-22:30

באשר לפחחות וצבע - זה לא התחום שלי...

אז

ככה : אני דווקא מחשיב את דעתי לעשירה ולא לעניה אמרו לי שהדעה שלי ממש במאיון העליון. אז לעשירות דעתי: בטח שאהבה היא מחלה סופנית (כשאוהבים אומרים אני מת\ה עליך ) ואל תאמיני למילות השיר "היום כבר לא מתים מאהבה" (שירו של בועז שרעבי ) כיכן מתים מאהבה . (יש הצעת חוק לשים שלט אזהרה ליד כל אהבה שבו יכתב "זהירות סכנה כאן יש אהבה הורסת" ) לפעמים לפעמים , בעקבות תרופות חדשניות שזה עתה מנוסות על בני אדם (אגודת "יופסקו הנישואים בבני אדם" מתנגדים לזה) האהבה עצמה מתה ואז הרווח כולו של החולה . חוץ מזה יש גם הקרנות לטיפול במחלה . ראית פעם אשה או איש מקורננים ? הם בעיצומו של טיפול נגד המחלה הזו . ואם לא הבנת , תהיה הקרנה חוזרת ביום ג´ הבא באותה שעה .

א י ל ה

New member
מתחילנ´קה

אם זה הגמדי שלך, אז איך נראה הארוך? א י ל ה לוקחת מספר

אההמממ....

קשה לי לתאר לך כי לא רואים ת´סוף. אבל יודעות דבר (או שניים) סיפרו לי שהסוף גמר אותן. צריך סבלנות לעמוד בתור כזה ארוך .

א י ל ה

New member
סובלת

כשאני רואה אותך לא משוגל. מריירת זה מנזילה ריר... א י ל ה מורה ללשון

נו טוב

אף פעם לא היה לי סבלנות לתורים ארוכים. הלכתי לעשות סיבוב בפארק ואולי בדרך לקבוע תור (עם פרוטקציה לזרוז התור) במרפאת יועצים מומחים.

למעלה