שאלה חשובה...

RiOt GiRl 2004

New member
שאלה חשובה...../images/Emo70.gif

קודם כל..היי..אני הדר אני חדשה פה...אני מאוד שמחה שמאצתי סוף סוף פורום של גוד שראלוט בעברית..
אז יש לי שאלה..למישו יש את הדיסק של גוד שארלוט??..מקורי אני מתכוונת.. כי אני חרשתי על כל החנויות..ולא מצאתי אפילו את הדיסק הראשון שלהם...

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאה בובע../images/Emo24.gif|גולוגלת|

זה דבר ראשון
דבר שני לי יש! את שניהם
ודווקא יש בחנויות....את הראשון קניתי בקניון רוטשילד בראשון את השני קניתי בקניון רחובות...יש כזה למטה חנות ענקית של דיסקים ודי וי די...אבל אני דיי בטוחה שיש בכל מקום..פשוט צריך לחפש טוב טוב ובדרך כלל הם תמיד מביאים אחרי שאת באה לחפש (או שזה קורה רק לי?) any way את יכולה גם לבקש מהם להזמין
באשדוד למשל יש את השני

ak 1

New member
אני מתפלאת...

איך את יודעת איפה יש חנויות של דיסקים בכל עיר?

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

אני יודעת רק איפה שהייתי

RiOt GiRl 2004

New member
תודההה...../images/Emo24.gif

תודה תודה ושוב תודה... אני יחפש את הדיסקים כמו שאמרת בקניון רוטשילד... שאלתי את השאלה כי אני בעצמי וחברות שלי חיפשו לי תדיסקים..ואף אחת לא מצאה... ברגעים כאלו אני שמחה שיש עוד מעריצים כמוני...חח...

ak 1

New member
ברוכה הבאה

בקשר לדיסקים-את הדיסק הראשון לא ראיתי בחנויות אבל ראיתי את הדיסק השני בקריון קריית ביאליק בחנות של Tower records

sign of cine

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ואת הדיסקים את יכולה להשיג גם ב: קניון רמת אביב-צליל יש בטוח כל דיסק!!!! סנטר ת"א- בצד של החנות ת"תומר" יש בקומת קרקע חנות דיסקים :)

סורי לאכזב

אבלל... אני גרה ברמת אביב ומאז שאני מכירה את גוד שארלוט(זאת אומרת שנה וחצי) אני מחפשת את הדיסקים שלהם שם.. והמוכרים בכלל לא מכירים אותם! גם ביקשתי מהם לההזמין לי והם לא הסכימו... אז תמחקי את זה מהרשימה. אני קניתי לפני פחות מחודש את הדיסק השני באילת.. חח הייתי ממש בשוק כי בכלל לא ידעתי שמוכרים את הדיסקים של ג'י סי בארץ!

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

אח אילת אני זוכרת שמצאתי שם את הפסקול הראשון של טומבריידר וכמעט איבדתי את ההכרה
ואיי זה היה כ כך מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

חח יש קשר?

בין הפסקול לאיבוד הכרה? אוף עכשיו אני מעוצבנת כי יכול ליהיות שהיה שם כם את הדיסק הראשון! ולא בדקתי...): המליצו לי על איזה חנות בעזריאלי ... מישהו יודע על זה משהו?

אני אישית לא אוהבת את הסרט הזה

בכלל.. הוא גרוע לדעתי.. כמעט נרדמתי אבל אנג'לינה ג'ולי הורסת! היא פשוט מדהימה!

אני אישית לא אוהבת את הסרט הזה

בכלל.. הוא גרוע לדעתי.. כמעט נרדמתי אבל אנג'לינה ג'ולי הורסת! היא פשוט מדהימה!

EleVaTioN

New member
הראשון?????../images/Emo129.gif

אין מצבבבבבב הראשון היה אדיר פשוט אדיר! השני היה חביב..לא יותר מזה אסור להיה להם להחליף צוות! ובמאי! זאת טעות איומה הייתה.. טוב אבל אני מכורה על טעם ועל ריח אין להתווכח

sign of cine

New member
בעזריאלי יש רק טאוור רקורדס...

הווא די גדול אז אולי יש שם... תנסי :) את יוכלה להתקשר לברר אצלהם... באתר של דפי זהב יש טלפונים....

תודה רבה!../images/Emo42.gif

ובקשר לטומב ריידר>אני דווקא אוהבת את הסרט אבל רק את הראשון מהשני לא נהניתי כל כך .. וגם...אחרי שראיתי אותו בערך 6 פעמים גם נמאס לי ממנו. אגב.. באותה חנות באילת קניתי את הפסקול של מולן רוז' שזה הסרט שהכי אוהבת בעולם (= (ויש אותו ביום שבת ב21:00 בערוץ הסרטים של הוט לכל מי שמעוניין!) הפעם ה13 שאני אראה אותו
ואם כבר סרטים> ממש התלהבתי שבאחי איפה האוטו שלי יש את ליטל ט'ינגס! ובאמריקן פאי 3-החתונה יש את ANTHEM. (נראה לי כאילו אני זוכרת שיש את אחד השירים). מה זה הסרט הזה שלג'י סי יש שירים בפסקול שלו? כאילו איך קוראים לו בעיברית? ולסיום...כל מי שמכיר עוד סרטים שיש בהם שירים של ג'י סי: שיכתוב פה את השיר ושם הסרט!

הסרט שלג'יסי יש שירים בפסקול שלו זה

קטע מהסרטים.. אחד מהשירים שאני הכי אוהבת בפסקול זה החידוש ל: put your hands on my shoulder נראה לי שככה רושמים שולדר.. אני מקווה שלא יהיה פאדיחות

חחח

כן?? יואו כמעט לקחתי אותו בוידאו אתמול! טיפשה טיפשה טיפשה!*דופקת את הראש בקיר*

למעלה