שאלה חשובה

Bradina pitt

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif

מבנה בחינת הבגרות, בדומה למתכונת, היא בחירת שאלה אחת מבין שתיים ובחירת שני מושגים מתוך שלושה בכל תקופה. לכן, שאלתי היא: אם זה כך אז אני יכולה ללמוד בתקופה שנייה רק נושא אחד, למשל ללמוד רק את הרצל ואת אימפריאליזם לא ללמוד כלל. כמו כן, בתקופה השלישית אני יכולה ללמוד רק שני נושאים מתוך שלושה מבין הנושאים הבאים: 1.מלחמת העולם הראשונה 2.התנועה הציונית בזמן מלחה"ע הראשונה 3.סיום המלחמה,ועידת השלום בפריז ו...כנראה שבתקופה הראשונה אני חייבת ונאלצת ללמוד...הכול.
so am I right תקנו אותי אם אני טועה וחזקו את טענתי אם אני צודקת. תודה, מקווה שתענו לי בהקדם!

gmaor2000

New member
עדיף לא להמר,

היתה כבר בחינה שעירבבו בין שני נושאים בשאלה אחת.

בת יפתח

New member
נכון , גם במתכונת .

היו שאלות עם שני סעיפים: סעיף אחד הרצל וסעיף שני אימפריאליזם, כך שצריך ללמוד את שני הנושאים. ( וגם את כל המושגים כי הם יכולים להופיע בתוך שאלה...)

Bradina pitt

New member
אבל...

המורה שלי להסטוריה אמר לי שאפשר להתמקד וללמוד היטב נושא אחד ואת השני לא היטב, אלא רק לעבור עליו. יכול להיות שמורה להסטוריה טועה??

soferman

New member
לפי דעתי....

תעברי על נושא אחד טוב ועל השני תעברי בחפיפיות רק שתדעי את הרקע ואת המושגים....

Bradina pitt

New member
ומה אתם אומרים על...

ומה עם התקופה שלישית? אפשר ללמוד שני נושאים היטב ואת השלישי פחות?

Bradina pitt

New member
אמממ....

אני שואפת ללמוד פחות חומר אם זה אפשרי כמובן, כי לפי דעתי אם אפשר ללמוד פחות, בלי שזה יפגע בי או יחסר לי בזמן הבחינה אז למה לא? למה שאני אלמד סתם וזה סתם יעמיס עליי? כך אני אוכל להתמקד בכמה נושאים ואותם אני אדע היטב, לא?

למעלה