שאלה חשובה

super girl24

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif

אני מבזבזת המון מים,ולמרות שאני מאוד בעד איכות הסביבה , שימור הכינרת וכו.זה משהו שאני לא יכולה לשלוט בו , עדיין(ולמרות שהמדשאות בכנסת נראות ירוקות מתמיד!) אז השאלה שלי היא כזאת : האים אני אוכל לקבל פטור ממס בצורת,או לפחות הקלה? תודה מראש , כל טוב

אמא11

New member
היי סופר גירל ובוקר טוב

על פניו זה לא נראה הגיוני שיאשרו. יחד עם זאת מי שמחייב את חשבון המים היא הרשות המקומית ואולי תוכלי לפנות אליהם דרך עובדת סוציאלית של הרשות. מצד שני, אולי אם המים יעלו לך הרבה כסף, זה יגביר את המוטיבציה להשתמש בפחות מים והOCD יצא נשכר. בהצלחה תמי

super girl24

New member
לאימא היקרה

תודה לך גרמת לי לצחוק, כנראה שאולי באמת אים זה לא משתלם אז מתייחסים לזה אחרת! אני מקווה שכך יהיה גם איתי.... תודה לך שאלוהים יאיר את דרכך...

אבי 122

New member
שימוש במים

שלום סופר גרל על פי ניסיוני טיפול סי בי טי, עשוי להיות יעיל מאוד לטיפול בבעייתך. האם את נעזרת בטיפול כל שהו ? יום טוב אבי

super girl24

New member
לאבי שלום

יש לי עובדת סוציאלית והיא מדהימה. בנוסף אני לוקחת כדורים. בקשר ל- סי בי טי זה מאוד יקר, ולי יש העדפות קודמות : לעבור ולא לגור עים "אימא" המכשפה "שלי", וללמוד... אולי אים אני לא אראה את המפלצת אני אהיה בסדר גמור!! אני מאחלת לך רק ימים יפים , ורק חיוכים....

למעלה