שאלה חשובה

שאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמעתי שבסרט החדש כשדמבלדור מוציא ת'פתק עם השם של הארי הוא כועס ואפילו צועק עליו.. יש מצב שכזה?? ממתי דמבלדור צועק?!?!? אני יודעת שבתור חובבת הארי פוטר מהילדות, אף פעם בכל חמשת הספרים שקראתי לא נתקלתי במצב שבו דמבלדור צעק על הארי במיוחד לא כשהוצא שמו מגביע האש!!! אז למה לכל הרוחות הפכו את הבנאדם הכי רגוע וחכם לבנאדם חם מזג?!?!?!? אני מקווה לקבל תשובה שתסביר לי ת'עניין כי אני אישית הזדעזעתי!!

צועק?! ../images/Emo12.gif

בספר דמבלדור לא צועק. את הסרט אף אחד עוד לא ראה. זה עדיין לא הגיע לארץ תמיד יש קצת הבדלים בין הסרט לספר, בגלל הצורך להכניס את כל הפרטים לתוך מסגרת מצומצת של זמן. אם הוא צועק על הארי, זה כמובן לא נאמן למקור, אבל אולי זה בשביל אפקט כלשהו, כמו להדגיש את התדהמה של דמבלדור על כך שמישהו הכניס את הפתק של הארי לגביע האש.

לפי מה שהבנתי הוא צועק מעצבים..

ואני יודעת שבספר זה ממש לא קרה.. אבל בזה שביימו את דמבלדור שהוא צועק זה משנה לו את כל האופי למשו שבספר ברור שהוא לא! האמת שאני ממש לא מתה על הסרטים של הארי פוטר כי לדעתי זה הורס את כל הקטע בספר - הדמיון החופשי..

דמבלדור בסרט...

עשוי גרוע. עוד קודם, בשלושת הסרטים הקודמים עשו אותו זקן עייף וכבד כזה, כשבספר הוא מצטייר לגמרי אחרת. הוא אמנם זקן, אבל נמרץ צעיר, קליל, חוש הומור, קורץ עם ניצוץ בעיניים. את כל זה לא הצליחו להעביר לאף אחד מהשחקנים ששיחק אותו. הסרט פשוט לא ברמה של הספר... הוא טוב למי שכבר קרא ורוצה להבין דברים מסויימים, כמו להמחיש מושגים כמו תעופה וקווידיץ' וכמו גלימת ההיעלמות או היפוגרי, או מחולל הזמן. בשביל העלילה והעומק של הדמויות הספר הוא הכתובת.

דמבלדור בסרט ממש מאכזב

והאמת שהסרט בכללי מאכזב.. בגלל זה קוראים ת'ספר... כי אין על הספרים!! ולא משנה כמה האיכות של הסרט תהיה טובה ברור שהם לא יוכלו לגרום לדברים לקרות כמו שאפשר בספרים.. והאמת שגם הבימוי מזעזע!! זתומרת בסרט הראשון והשני היה במאי שביים יחד עם ג'יי.קיי. רולינג וזה יצא עוד איכשהו דומה לספר וגם לא ממש.. ת'סרט השילישי והרביעי ביים במאי אחר שבכלל לא מתחשב בנו , הקוראים , וממציא דבריים שלא היו ומשמיט חלקים חשובים ומשנה ת'אופי של הדמויות... אז מה שווה ללכת לסרט עם זה לא אותו הדבר.. חוצמזה שגם להמחשה לא שווה ללכת לסרט.. הדמויות מאכזבות! אני היחידה שדמיינה את דאדלי שמן ובסרט הוא שמנמן שיכול לשבת על שרפרף בנוחות למרות שבספר הוא מתואר כל כך שמן שהתחת שלו נוזל מהכיסאות? וסריוס ולופין ממש לא כמו שדמיינתי.. גם רוב הרוחות שם מתוארות אחרת.. פיבס בעיקר.. אז לסיכום.. לא שווה ללכת לסרטים.. תחכו שיגיע לטלוויזיה!

ToryMaster

New member
פיבס לא רוח

בתרו התחלה. אני רוצה שתמצא לי שחקן שישחק בחור כל כך שמן. דווקא את הסרט השלישי הכי אהבתי, היה בו טאץ' הרבה יותר אפל וטרגי, בניגוד לעליזות השמחה והלא קשורה של הסרטים שקדמו לו.

rds15

New member
מפחידן.

בניגוד לרוח רפאים, הוא אף פעם לא היה בנאדם. והוא מסוגל לגעת בחפצים, בניגוד לרוח רגילה.

טוב..

אז למה תמיד מדברים עליו כעל אחד מהרוחות בהוגוורטס? ולמה במיסבת יום הוות הזמינו רק רוחות [ואת הארי רו והרמיני] וגם פיבס היה שם?? *אני שואלת מתוך התעניינות אמיתית :]

ToryMaster

New member
לא הזמינו רק רוחות

למה שיזמינו רק רוחות? אם הזמינו שלושה בני אדם, למה שפיבס לא יבוא? חוצמזה, ממתי צריך להזמין את פיבס כדי שיבוא?

חחחח צודקת..

מה שמוזר זה שבכל חמשת הספרים שקראתי [כשתספרים השלישי והרביעי קראתי 10 פעמים או יותר] ובכל הזמן הזה הייתי בטוחה שהוא רוח... חחחחח סתימות קלה מצידי :p

2B ME

New member
חוץ מזה

בספר דאדלי אמור להיות בלונדיני ובסרט יש לו שיער שחור

אני רק מחכה לראות...

...מה יעשו עם השחקן שמשחק את דדלי בהמשך..... הרי הוא צריך לרדת במשקל ולהפוך לבעל גוף של מתאגרף..... זה יהיה משעשע

mei14

New member
ראיתי סרטון של זה וזה מהסרט

והוא צעק אליו ואז וממש צעק אליו והארי ניראה מפוחד

ToryMaster

New member
אני לא יודעת

אבל שאלות בנושא הסרט יש להעביר לפורום הסרט, תודה. ההודעה תשורשר כשתגיבי לי.

מתניק16

New member
יש לי שאלה

אני יודע שיש פורום לסרט. אבל כאחד שלא ממש אוהב תפורום שם, ולא גולש שם בקביעות ודווקא כאן אני קורא מדי יום, אני הייתי ממש רוצה מדי פעם לכתוב גם על הסרט במיוחד עם אחד חדש יוצא. אני חושב שבהחלט יש קשר הדוק בין הספר והסרט ואני חושב שצריך להתייחס בפורום הזה לסרט לא כנושא עיקרי אבל לפחות שיתקיים שישור כשאר הסרט יוצא... זו דעתי האישית ואשמח עם המנהלים יגיבו.

ToryMaster

New member
אבל

למה להתעלם לחלוטין מהבקשה שלי? פורום הסרט מיועד לדיונים על הסרט, פורום הספר לדיונים על הספר, דיונים על הסרט יש להעביר לפורום הסרט, נקודה. אנחנו מוכנות לשקול כל מקרה לגופו, ובמקרה הזה שקלתי, והנה, נא לעבור לפורום הסרט.

למעלה