שאלה חשובה

אריה30

New member
שאלה חשובה ../images/Emo53.gif

היי. אני דו מיני (אני חושב שאני כזה.) ויש לי בעיה שנהית קשה מיום ליום. יש לי חברה קבועה שאני מאד אוהב. עוד בהתחלה סיפרתי לה שאני דו מיני, והיא קיבלה את זה. אנחנו זוג מאד כנה. הדו מיניות שלי היא כזו : אני לא שוכב עם גברים..אין סקס מלא ואפילו אין נשיקה..מה שאני אוהב לעשות זה מין אוראלי בלבד! רק זה , וזה גם לעיתים לא תכופות..אוליי פעם בכמה שבועות אני מרגיש צורך והולך לעשות את זה. היא רואה את זה בתור בגידה. ואומרת שהיא מרגישה שהיא לא מספיקה לי. ודורשת שאני אבחר..אבל אני לא רוצה לבחור..הרי היא ידעה על זה מהתחלה וקיבלה את זה. והיחסים ביננו התחזקו בינתיים ועכשיו היא לא מקבלת את זה ושמה אותי בעמדת בחירה.. אני לא יכול להתאהב בגבר.ממש לא. אני אוהב אותה מאד.אבל אני התפשרתי איתה על הרבה דברים, וזה אחד הדברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם. אז האם זו באמת בגידה? והאם אני אשם?בזה שהייתי כנה מהתחלה? מה עושים? אני מאד חסר מנוחה. אודה לכם אם תעזרו לי לעשות את הצעד הנכון.

Lizz

New member
מה בזה אתה אוהב בדיוק?

כי אולי אפשר לפתור את הבעיה עם דילדו.

Liroy26

New member
מה הקשר בין הידיעה למעשה?

זה שאתה דו-מיני לא מקנה לך את הזכות לבגוד בבת זוגתך!! אלא אם כן הגדרתם מערכת היחסים שלכם על בסיס של זוגיות פתוחה, אבל מאחר ולזוגתך הצורך שלך למצוץ לגבר פעם בכמה שבועות מפריע מאוד אני מניח שיש לכם זוגיות מונוגמית. האם לא היה מפריע לך שזוגתך שוכבת עם גברים אחרים בטענה שהיא צריכה יותר סקס? שהיא אוהבת גם נערים צעירים מבוגרים יותר? שהיא נמשכת גם לנשים? אני בטוח שזה היה מפריע לך. תעשה את ההפרדה בין הכנות שלך לבין המעשים כי ברגע שאתה משלב בין השניים אתה בהחלט אשם. מה שכן אפשר לעשות בכדי להתגבר על הצורך הוא לצרף גבר נוסף כשאתם מקיימים יחסי מין למשל. כך תוכל להנות משני העולמות תוך הסכמה של אישתך.

אריה30

New member
לא היה מפריע לי אם..

היא היתה הולכת עם המין הנשי....כמוני לא? אני לא הולך עם אישה אחרת...זו בגידה ! יש לי נטיה ללכת עם גברים. ולא יפריע לי אם היא תעשה את זה עם נשים.

.m

New member
כמוך? לא. לא כמוך.

כמו שכתבתי לך קודם - לכל אחד יש את הגבולות שלו, זה שלך זה לא מפריע לא אומר שזה לא לגיטימי שלה זה כן יפריע.

Liroy26

New member
אתה מפספס לחלוטין את הנקודה!

בת זוגתך לא רוצה להיות עם נשים במיטה ומבקשת שאתה לא תיהיה עם גברים. ברגע שאתה מקיים מגע מיני לסוגיו השונים עם גבר/אישה/כלב ללא הסכמת זוגתך זאת בגידה!!! לא משנה כמה תנסה ליפות את זה או לחפש תירוצים שיצדיקו את המעשה שלך!

אריה30

New member
אני חייב לציין...

שאני מהתחלת הקשר אמרתי לה שאני דו מיני... והיא קיבלה את זה. אז..מה? אני צריך עכשיו להפסיק להיות דו מיני? זו היתה בחירה שלה בזמן שהיא ידעה שהיא לא תקבל את זה. אז למה אם אני הייתי כנה ..אני צריך לוותר על הזהות המינית האמיתית שלי??

Lizz

New member
זה שאתה בי,

לא אומר שאתה חייב להיות שרמוט. לדוגמה, אם היית סטרייט, זה לא היה מקנה לך זכות ללכת לשכב עם עוד חמש בחורות חוץ ממנה בגלל שאתה סטרייט ונמשך לנשים ואם לא תשכב עם כל אישה שמעניינת אותך זו תהיה בעיה כי אתה "תוותר על הזהות המינית האמיתית שלך".

.m

New member
אז ככה

היי. אני דו מיני (אני חושב שאני כזה.) - אתה חושב?
אולי תיקח קצת זמן כדי לבדוק את זה ולהיות בטוח? זה יכול לחסוך לך הרבה מאוד "אי-הבנות" בעתיד. יש לי בעיה שנהית קשה מיום ליום. יש לי חברה קבועה שאני מאד אוהב. עוד בהתחלה סיפרתי לה שאני דו מיני, והיא קיבלה את זה. אנחנו זוג מאד כנה. שמחה לקרוא שאתה אוהב את החברה הקבועה שלך. לא מומלץ להכנס לזוגיות עם אדם שאתה לא אוהב. ויפה מצידה שהיא קיבלה את זה שאתה דו-מיני. יש אנשים שלא יודעים איך לאכול את זה. נשאלת, כמובן, השאלה - "מה בדיוק אמרת לה?" יש הבדל בין לומר "אני נמשך גם לגברים, אבל אם אני איתך אני שלך" לבין לומר "אני נמשך גם לגברים, ואמנם אנחנו בני זוג, אבל אני בהחלט מתכנן לזדיין מהצד". (וסליחה על השפה הבוטה) הדו מיניות שלי היא כזו : אני לא שוכב עם גברים..אין סקס מלא ואפילו אין נשיקה..מה שאני אוהב לעשות זה מין אוראלי בלבד! רק זה , וזה גם לעיתים לא תכופות..אוליי פעם בכמה שבועות אני מרגיש צורך והולך לעשות את זה. אם אתה הצד הנמצץ, אני באמת לא מבינה מה ההבדל בין פרטנר לבין פרטנרית. שפתיים הן שפתיים. נקודה. אם אתה הצד המוצץ - עולות כמה שאלות, כשהראשונות שבהן הן שאלות היגיינה. מדברייך עולה הרושם שמדובר בפרטנרים מזדמנים, אם כך הדבר, איך אתה יודע שהם נקיים, או לחילופין האם אתה מוצץ עם קונדום (מי אמר |לאכול סוכריה עם העטיפה?|) וגם - האם אתה משתף את זוגתך לפני או אחרי המעשה, או אולי בכלל לא...? היא רואה את זה בתור בגידה. ואומרת שהיא מרגישה שהיא לא מספיקה לי. ודורשת שאני אבחר.. אתה יודע מה - זכותה! זכותה להרגיש שאם אתה מחפש סיפוקים מיניים מחוץ לזוגיות זו בגידה. זכותה למור לך שזה לא מקובל עליה. בסה"כ מגיע לה להיות בזוגיות שמתאימה לה, וזה כנראה לא מתאים לה. זכותך להחליט אם התנאים האלה מתאימים לך, או ללכת לחפש זוגיות במקום אחר (ותאמין לי שיש נשים שזה לא מפריע להן). אבל אני לא רוצה לבחור.. חבל. לא תמיד אנחנו מקבלים כל מה שאנחנו רוצים. אתה ילד גדול - תתמודד עם המציאות! הרי היא ידעה על זה מהתחלה וקיבלה את זה. והיחסים ביננו התחזקו בינתיים ועכשיו היא לא מקבלת את זה ושמה אותי בעמדת בחירה.. אני לא יודעת מה בדיוק אמרת לה "בהתחלה", אבל זה גם לא באמת משנה. יכול להיות שפעם זה נראה לה בסדר, והיום היא שינתה את דעתה. וזה גמרי לגיטימי. עכשיו יש מציאות חדשה, ובין אם זה מוצא חן בעיניך, ובין אם לא - זה המצב. אני לא יכול להתאהב בגבר.ממש לא. קישקוש. זה סתם דיכוי גברים. אתה מוזמן לקרוא את המאמר הזה, ואולי תקבל קצת חומר למחשבה... אני אוהב אותה מאד. אבל אני התפשרתי איתה על הרבה דברים, וזה אחד הדברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם. כל מערכת יחסים היא פשרה, אבל כל אחד רשאי להחליט על מה הוא מוכן להתפשר ועל מה לא. אם אתה לא מוכן להתפשר על זה, אתה חופשי לקום וללכת. זה לא יהיה קל, אבל אף אחד לא הבטיח לך גן של שושנים... אז האם זו באמת בגידה? בגידה מוגדרת שונה אצל כל אדם, ובין כל בני זוג. יתכן וההגדרות שלכם אינן זהות, אבל זה לא הופך אף אחת מהן ללגיטימית יותר או פחות. והאם אני אשם? בזה שהייתי כנה מהתחלה? מה עושים? אני מאד חסר מנוחה אין פה ענין של אשמה, יש פה ענין של גבולות. לכל אדם יש גבול משלו - אם תצליחו למצוא גבולות משותפים שמתאימים לשניכים - אשריכם. אם לא, אולי כדאי לחפש מישהי/ו שהגבולות והדיעות שלה/ו מתאימים לך יותר. אודה לכם אם תעזרו לי לעשות את הצעד הנכון וגם פה אין "צעד נכון" אחד, כי לכל אחד יש את הדרך שלו. יש כאלה שיבחרו לוותר על האוראלי, יש שיבחרו ללכת לחפש זוגיות אחרת, יש שיבחרו לפעול בהסתר, ויש... ויש... ויש...

daniel365

New member
תגיד אתה רציני?

אתה באמת חושב שאם אתה נמשך לשני המינים זה לגיטימי מבחינתך להיות בקשר עם בחורה וללכת להיות עם בחורים אחרים??? בגלל שאתה לא עם אישה יש הצדקה לחלוקת האני האינטימי והפיזי שלך עם אנשים אחרים? מה משנה מינם את האקט? ידידי - אני בהלם שחברתך עדיין איתך ומציבה לך אולטימטום. בחורות רבות היו מעיפות אותך לכל הרוחות בלי לדבר בכלל. וכמו שנאמר כאן קודם - כדאי שתבחר ובזהירות... לא תוכל להתחרט ולחזור לחברתך אחרי מסע עינוגים ובילויים במועדונים ... וגם לא תוכל לעשות מסעות כאלו אם תבחר בה. אני מכיר את הדילמה כי חייתי בה. וביצעתי את הבחירות שלי בחיים. נראה שהגיע זמנך לעשות את הבחירות שלך. ואם היה ספק - כן זו בגידה . כן אתה אשם - לא בכנות שלך שראויה להערכה - אלא במעשים ובתפיסה שלך ששגויים מהיסוד (לעניות דעתי לפחות). וחברתך היא בחורה סובלנית ביותר אם זוהי היתה תגובתה. שיהיה לך רק טוב ואאחל לך את הבחירות שיעשו אותך מאושר ושלם בחייך. אני.

אריה30

New member
תיראו..

זה כמו שהיא לדוגמא היתה דו מינית.ואני הייתי מקבל את זה כמובן. מה, לי יש זכות לומר לה לא להיות דו מינית?? זה הגיוני?

daniel365

New member
לא היתה הכוונה לרדת עליך...

אלא לגרום לך להבין נקודה מסויימת. יש לך זכות להיות דו מיני - אתה לא היחיד. אבל אין לך זכות לקיים יחסים מיניים עם שני אנשים שלא בהסכמת החברה שלך! זו היתה כוונתי ואני מניח שכוונת השאר. גם אני עמדתי מול הבחירה וצומת הדרכים הזו והייתי חייב להחליט. ואם אתה רוצה תסתכל על זה ככה - חברה שלך פשוט לא מוכנה לזה. נקודה. עכשיו יש לך ברירה לבחור בין ה-2. או למצוא חברה אחרת שתהיה מטכנה ליציאות החפוזות שלך למין הגברי. רק לצורך הבהרת הנקודה - אני לא מאמין שתמצא מישהי שתאהב אותך ותסכים לזה. מה לעשות.... ואאחל לך שוב רק הצלחה והחלטה נבונה ואושר בכל מה שתחליט. אני.

daniel365

New member
כולם תמיד לשירותך כאן...

ונשמח אם תחזור ותשתף אותנו בהמשך... שיהיה סופשבוע מקסים ומהנה!!!

וואווו !!!!!!!!!

כמה שכולם פוריטנים. מי אמר שאסור לבגוד וצריך לבחור וכל הבולשיט. לך תעשה משבא לך (משום שבין כה תעשה את זה בסופו של ענין) ואל תספר. רק אל תעשה סקנדל אם גם היא תעשה משבא לה. הסייג היחיד בימי שלוט המחלה הקטלנית זה שאל תביא מחלות ולכן תצטרך לזיין אותה עם קונדום ולכן ברור שהיא תדע. וחכמי הדור הפוריטנים בזוגיות הומואית יכולים להקיש מדברי שלדעתי אילולא המחלות (כן ברבים) גם הם היו קצת פחות פוריטנים.

.m

New member
ואל תשכח לשלוח את הנשים למטבח

במסגרת שלל הדיעות הקדומות |מה יהיה?!| mai

PLAIN OL ME

New member
להיות דו מיני

זה להימשך לשני המינים. זה לא לשכב עם שני המינים. אם אתה יודע שאתה לא יכול להיות מסופק בלי קשר מיני עם שני המינים, למה נכנסת מלכתחילה לקשר מונוגמי? זה לגיטימי שתזדקק לשני המינים, יש הרבה דומיניים כאלה, אבל לא כולם! בת הזוג שלך לא דורשת ממך להפסיק להיות דומיני, איזה שטויות. היא רק רוצה שתהיה נאמן לה ולא תקיים יחסי מין עם אנשים אחרים, לא נשים ולא גברים. לדעתה אין הבדל משמעותי ביניהם בעניין הזה, ודעתה קובעת.

למעלה