היי
לא התכוונתי אם זאת שאמרה לך שעשו עלייך "כישוף שחור" אמורה גם לסלק אותו, אלא האם היא מכירה אותך מקודם? במסגרת מה הלכת אליה? מישהו המליץ לך עליה? היא לקחה לך כסף על כך שהיא אמרה לך שעשו עליך "כישוף שחור"? האם חוץ מהכישוף השחור, היא סיפרה לך עוד דברים על עצמך? אם כן, האם היא סיפרה גם קצת דברים על העבר שלך או על האופי שלך שהיו מדויקים ונכונים? לא ענית לי לגבי השאלה אם את מכירה מישהו שיכול גם מבחינת הידע שלו בכישוף וגם מבחינת רמת השינאה שלו כלפיך לעשות עליך כישוף שחור? מה זה מספר שנים רבות? אם אפשר לדעת בת כמה את? אם תוכלי לספר קצת על מערכות היחסים הרציניות שהיו לך - כמה זמן (שנים/חודשים/שבועות) הם נמשכו? מה זאת אומרת נגמרו בלי שום הגיון? איך המערכות יחסים נגמרו בדיוק? קשה לי לפרש את החלום שלך, גם כי אני לא מכירה אותך ואת מהלך החיים שלך, וגם כי לא פירטת מספיק על מה קרה בחלום. בכל מקרה, הבנאדם היחידי בעולם שיכול לפרש את החלום שלך בצורה מדויקת, זאת את, לפי דעתי. שבי מול דף ותתחילי לרשום מה יכול לסמל החתול, למה הוא הפחיד אותך וכו´. תתחילי לרשום אסוציאציות לדברים שראית בחלום, חשבי על הזמן בו חלמת את החלום, נסי לקשר את מה שחלמת לדברים שהטרידו אותך/עדין מטרידים אותך. אני צריכה שתעני שוב על השאלות שלי, הפעם קצת יותר בפירוט, ותשדלי להיות כמה שיותר מדויקת. אם את מעדיפה לא לכתוב בפורום - את יכולה לכתוב לאי מייל/איי סי קיו/מסר של תפוז (הכל נמצא בכרטיס האישי שלי). לדעתי הכנה, גם בלי לדעת את כל הפרטים, - אין עליך שום "כישוף שחור". אם היה לך, לא היית צריכה מישהי חיצונית שתגיד לך את זה, היית מרגישה את זה בעצמך. יכול להיות, מצד שני, שהכישוף השחור הוא משהו בתוכך שעוצר בעדך כשאת נמצאת המערכת יחסים רצינית, אולי פחד, אולי משהו אחר. תנסי לחשוב על זה קצת.