תגיד לי אם מי אתה חושב שיש לך עסק
"ולא תהיה להם ברירה אלא לעלות אותו לתא המטען" עם חבורה של אינפנטילים ? מה 9\11 הם יכנסו לך גם לתחתונים אם בא להם וזה בכלל לא קשור אם אתה עוטף אותו בקלקר וקרטון או בקייס , לכל חברה יש גודל מקום מוגדר לנוסע לגבי כבודה שמותרת אורך*גובה ומשקל , יש חברות שאם חרגת יאשרו , יש כאלה שיגידו לך לחכות עד שכולם עושים צק אין ואז יגידו לך אם יש מקום במטוס או לא ויש חברות שיגידו לך לשלם אקסטרא ואפשר לברר לגבי כל אחת ברשת או בטלפון , אני יכול להגיד לך שאיירפרנס,תאי אייר,אלעל ודלתא מאשרות ישר בלי בלגן למרבה הפליאה קוואנטס(אוסטרליה) רוצים אקסטרא לגבי השאר אני לא יודע . תבין שזה גם תלוי במטוס עצמו , במטוסים של טיסות פנימיות יש מצב שהם לא יוכלו לאשר לך גם בתשלום בגלל שלא יהיה מקום אבל בגלל שאתה מגיע מהונגקונג אז זה לא יהיה בעיה ... במכס בישראל בדרך כלל לא עושים בעיות אבל שמעתי על מישהו שהכריחו אותו לשלם מכס , ועל גלשן חדש הם רוצים בערך 150$ מס וזה לא כולל הקנס אם עברת בירוק ואל תחשוב שיש לך עסק עם אהבלים יש להם קטלוג של מחירי גלשנים לפי פירמות וגדלים!!!! ,בגדול הם לא עושים בעיות במיוחד אם יש לך פרצוף של ילד טוב. אני ממליץ לך ללכת על ראסטי זה גלשן מס' 1!!!!