שאלה חשובה

b m x

New member
שאלה חשובה../images/Emo3.gif

מהי הפרוצידוה להביא גלשן חדש מחול? אני יודע שאין מכס אבל מה כל שאר הפרוצידורה? תודה

שאייאן

New member
אתה אומר לי איזה גלשן אתה רוצה

ואני מביא איתי אחד שנים או שלושה גלשנים גג. כדאי שלפני זה נהיה ברורים ביחס לכמה זה יעלה לך. זהו בערך תזדרז יש עד ספטמבר.

b m x

New member
באמת תודה

אבל אני כבר בחול לכן אני רוצה לדעת מהי הפרוצידורה

sharon002

New member
צריך לברר

צריך לברר עם חברת התעופה כמה הם לוקחים על גלשנים.אני יודע שבמכס על שני גלשנים לו יגידו לך שום דבר,הבעיה היא זה עם חברות התעופה שגבות מחירים גבוהים בשביל להעמיס את הגלשן למטוס.בגדול זה מזל כי ישנם חברות תעופה שלא גובים כלום. אתה צריך לטלפן אילהם ולברר לפני. בהצלחה אחי ותביא לי אל מריק.

amitssss

New member
bmx כנסס

כתור אחד שהביא פעם גלשן מחול ואח שלי שהביא כבר 3 פעמים גלשן מחול זה מאוד תלוי בחברת התעופה שאיתה אתה טס אני יודע שאלעד לא גובים כסף לגלשנים ומתייחסים לגזה כאל כבודה רגילה... יש חברות שכן גובות ויש כאלה שהרבה מאוד (מעל 150 דולר) אז תבדוק כמה העסק שווה לך ואם אתה מביא תביא לי איזה אל מאריק או משו חחח סתם

שמע

תביא בקייס את הגלשן ותשים בגדים בתוכו,תגיע אל השדה תעופה ותגיד להם שזה המזוודה שלך ולא תהיה להם ברירה אלא לעלות אותו לתא המטען, לא שמעתי על הרבה שמשלמים על ההעברה,רק הפראיירים.

קרנו

New member
תגיד לי אם מי אתה חושב שיש לך עסק

"ולא תהיה להם ברירה אלא לעלות אותו לתא המטען" עם חבורה של אינפנטילים ? מה 9\11 הם יכנסו לך גם לתחתונים אם בא להם וזה בכלל לא קשור אם אתה עוטף אותו בקלקר וקרטון או בקייס , לכל חברה יש גודל מקום מוגדר לנוסע לגבי כבודה שמותרת אורך*גובה ומשקל , יש חברות שאם חרגת יאשרו , יש כאלה שיגידו לך לחכות עד שכולם עושים צק אין ואז יגידו לך אם יש מקום במטוס או לא ויש חברות שיגידו לך לשלם אקסטרא ואפשר לברר לגבי כל אחת ברשת או בטלפון , אני יכול להגיד לך שאיירפרנס,תאי אייר,אלעל ודלתא מאשרות ישר בלי בלגן למרבה הפליאה קוואנטס(אוסטרליה) רוצים אקסטרא לגבי השאר אני לא יודע . תבין שזה גם תלוי במטוס עצמו , במטוסים של טיסות פנימיות יש מצב שהם לא יוכלו לאשר לך גם בתשלום בגלל שלא יהיה מקום אבל בגלל שאתה מגיע מהונגקונג אז זה לא יהיה בעיה ... במכס בישראל בדרך כלל לא עושים בעיות אבל שמעתי על מישהו שהכריחו אותו לשלם מכס , ועל גלשן חדש הם רוצים בערך 150$ מס וזה לא כולל הקנס אם עברת בירוק ואל תחשוב שיש לך עסק עם אהבלים יש להם קטלוג של מחירי גלשנים לפי פירמות וגדלים!!!! ,בגדול הם לא עושים בעיות במיוחד אם יש לך פרצוף של ילד טוב. אני ממליץ לך ללכת על ראסטי זה גלשן מס' 1!!!!

אז אתה מוכן להסביר לי

למה בן אדם שאני חושב שיש לו ניסיון בינלאומי יותר ממך, אמר לי לעשות ככה ועוד שאני אמור לטוס עם גלשן לאפריקה?

amitssss

New member
אממממ

שמע תצליח תצליח אם לא תצטרך לשלם 150 דולר בבקשה עדכן אותי אם הצלחת סתם לדעת שיהיה בהצלחה

קרנו

New member
תשמע

אלף אני לא יודע מי זה הבן אדם שיש לו יותר ניסיון ממני , אני טסתי לגלוש בחול לא פעם אחת וגם לא שתיים ואפילו לא שלוש אבל זה מחוץ לנקודה. חמוד השכונה הישראלית הזאת של לדפוק עליהם קומבינה לא עובדת על חברות ארופואיות , זה יכול לעבוד באלעל אבל אצלם אתה לא צריך לעשות את זה בכלל הם מעמיסים חופשי , אתה באמת חושב שמעניין אותם איפה הבגדים שלך ?? על הכרטיס מצויינת מגבלת כבודה וזה הכל מצדם שתזרוק את מה שיש לך , אתה באמת חושב שאיזה דיילת שוויצרית\גרניה\אנגליה... יענן ת'דגדגן שלה איפה הבגדים שלך ? יש להם את החוקים שלהם וזה הכל הם עובדים לפי הספר אות אחרי אות במיוחד אחרי 9\11 ואף אחד לא יכופף את החוקים בשבילך . ד"א אם אתה טס עם SOUTHAFRICAN AIRLINES אני חושב שזה בכלל בחינם .

קרנו

New member
קבל

http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles/article.asp?forumId=447&a=25340&c=3032&sc=0&ssc=0 זה בחינם בכלל

amitssss

New member
ראסמי תגובה של../images/Emo163.gif

באמת חברות התעופה לא נולדו אתמול ולא עשו אותם באצבע וכו... הם לא יעלו את זה ואז אתה תתקע עם ה"זין ביד" ותצטרך לשלם כסף

lironmarko

New member
אני עוד 20 יום בתאילנד

תנו שמות של גלשנים סופניים שנוכל להשתמש בהם פה אחרי שנלמד לגלוש טוב ... בעיקרון אני אפילו לא מתחיל אני אלמד אבל הכי טוב לנצל ת'נסיעה לא ? גובה 175 66 קילו ככה .. טוק טו ממי.

למעלה