שאלה חשובה:

yossi iv

New member
שאלה חשובה:../images/Emo26.gif

מי כאן היה מעוניין שנפתח קורס מיכא"ל שלב ב' כאן בפורום?

davidori

New member
תשמע יוסי

אתה לא יודע עד כמה היית מעוניין. כמה עבר עלי מאז מיכא"ל, כמה, משום מה, תסכול נוסף לי לחיים, כמה שאני צריך רענון והתעמקות בנושאים של מיכא"ל, אני בטוח שזה יוכל לעזור לי המון. יוסי - קבל תמיכה עצומה ממני.

yossi iv

New member
מה זה כולל וכללי ההשתתפות יפורטו בהמשך

רק לציין שאת הקורס יעברו רק מי שירשם ויתקבל לקורס. מובן שהקורס לא יתקיים כאן ממש אלא במקום שהכניסה אליו תהיה רק למשתתפי הקורס. כל הפרטים הרלוונטיים יפורטו בהמשך לתלמידי הקורס. בינתיים זו רשימת התעניינות. ההרשמה אם וכאשר תהיה, תתקיים בפרטי. אני פורש למנוחת השבת. שבת שלום לכולם.

davidori

New member
אני חייב שוב להגיב

יוסי, לדעתי, זה פשוט רעיון גאוני, ואני בטוח שרובנו מאוד , אבל מאוד, נשמח אם זה יתקיים. פשוט מחכה לזה..
בהצלחה

לאמר את האמת

דגלתי ברעיון שאחרי תקופה מהקורס יעשה איזשהו מפגש המשך לקורס, כדי לרענן את הזיכרון. אפילו הצעתי כמה פעמים לכן אקח חלק, נראה במה מדובר. אם תהיה מוכן שאשתתף. החלטה שלך.

hadarwin

New member
....

סופר מעוניין אולי יהיו לי כמה בעיות שאני לא ממש מעוניין לרשום אותם כאן
אני חושב שכאלה שדיברתי איתם יודעים
נוו אבל מאוד מעוניין!!!!!!! \ ושאלה: מה עם אלה שלא בפורום?? הם יכולים להשתתף גם??

count on me

New member
מעכשיו כולם אומרים מייקו'ש עם עיוותים =]

הבנו ? חחח אז מה ניהיה עמיתים בקורס?

tal 05

New member
כן מייק..

באמת כדאי שתשמור עלייה מפני פדופילים.. הם נוטים להימשך אלייה.. או שזאת היא שנוטה לחשוב עליהם.

count on me

New member
תלוי ביוסי, אה ?

חכה חכה אני עוד אקשור אותך והביא לך גלידה.... ואז...ואז....לא יהיה לך תירוץ ! חעחעחע

למעלה