שאלה חשובה

8ortal8

New member
אתן יכולות להחשיב 13 אבל... חחח

לא נראה לי שאת חברה שלי מעניין להצטלם על טלי או משהו בסגנון חחח היא יכולה להפתיע גם אותי ת'אמת חח אבל לא נראה לי בכל אופן..

"תראה אותי, תגע בי ותמס"

לא סגורה אם זה הציטוט המדויק...אבל אני מבטיחה לך שהיא תראה אותה וגם היא תשבה בקסמיה...יש מצב לעוד מעריצה שרופה... זה ממש כמו ליפול בסמים.. גמאני נפלתי בטלי

אני אלך להצגה הזאת בקרוב

אז אני אבדוק ואגיד לך... חוץ מזה שאפשר לשאול אותה נעה תוסיפי את זה לראיו הכתוב שאנחנו נותנות לטלי...

8ortal8

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מצחיקה את
אני לא בטוחה עדיין חחח כאילו היא אומרת שהיא חמודה והכל חח אבל לא יותר מזה חחח נראה.. אולי אחרי זה.. היא עוד תפתיע גם אותי

אין סיכוי שלא...אני אומרת לך

אלא אם כן ניפול עליה ביום רע...אבל אין מצב...היא לראשונה עושה את מה שהיא אוהבת...היא לא יכולהל הרגיש רע.... אח אח טלי...

danit1234

New member
נצלש שלט אחרון לטב"ע

רגע לפני הסוף שלטב"ע אחרון שהכנתי על הסגנון של שני [paperflowers] שעשתה לטלי רק לטבע השלט
כאן

mary17

New member
אין עוד שידור חוזר...

היא הגיעה באמצע ונשארה עד סוף התוכנית
כל הזמן פחדתי שבפרסומות היא תלך
כי הייתה לה הצגה באותו יום ונראה לי שזה חי נכון?!

וב שזה היה השידור הכי לא חי שקיים

ראו כל שניה את הקאטים החדים...ממש ל מקצועי ולא זה לא חיי אם בא לכם לדעת התוכנית שלו מוקלטת בערך איזה 6 שעות ולא פלא שהיא התחרפנה כל שיר כל קטע הם מצלמים כמה פעמים הם לא נורמלים

mary17

New member
../images/Emo12.gif מסכנה

ראיתי שהיא העסיקה את עצמה
(הקטע עם השיער הרג אותי אמרתי מה היא עושה?) חחחחחחחחחחחחחחחח אבל דיברו איתה איזה 3 דקות זה לא פייר

שירוש1989

New member
וואי וואי וואי היא אמרה לי שהיא

השתעממה שם מאוד אבל חשבתי שזה היה גג שעה שעה וחצי... אבל 6 שעות גאדד איזו מסכנה

מה אני יעשה???../images/Emo7.gifאם זה עד סוף התוכנ

*התוכנית אז איך אנ יראה ? זה בטח יגמר ברבע ל- 8.... טוב לא נורא רבע ל- 8 זה לא כל כך נורא אבל אם זה יגמר אחרי????? אוףףףף

למעלה